icon

Páči sa vám kratší účes na dlhé vlasy?

16. okt 2024

Mam dlhe vlasy skoro po pas, uz asi 20 rokov a zbieram odvahu na takuto dlzku. Paci sa Vam to? Mne to pride velmi smrncovne a hlavne menej roboty je s tym. Dakujem za nazory 🙂

Páči sa vám kratší účes na dlhé vlasy?
iwesska
16. okt 2024

Ja len taky nosim uz roky. Kvalita mojich vlasov a typ tvare si to vyzaduju.

petracandle
16. okt 2024

Absolútne nepáči (čisto subjektívne) ale objektívne tento účes pristane len štíhlym ideálne vysokým ženám s dlhým ladným krkom. Ak máš kilá navyše bude ti spod účesu ešte viac trčať druhá brada.
A treba ho neustále udržovať- fúkať aby bol objem a nikde nič netrčalo

elviku11
16. okt 2024

A máš taký typ tváre, že sa ti to bude hodiť? Podľa mňa sa to hodí skôr pre okrúhle, guľaté symetrické tváre s nosom ako "gombička". Pretože ak by si k tomu mala oválnu, predĺženú tvár a ešte napríklad dlhý nos, bolo by to dokopy príliš "ostré"

petracandle
16. okt 2024

A ešte dodám, že práveže s takýmto účesom budeš mat robotu 😃 s po pás dlhými vlasmi je robota len ich umyť ale zvyšok je pohoda, keďže ak sú zdravé tak vyzerajú dobre stále a prinajhoršom dáš do vrkoča. Toto musíš vyfúkať do účesu po každom umytí, prežehliť, lakovať a stále podstrihávať

lindous
16. okt 2024

Mne sa to páči, keď sa to hodí k typu tvare, ale ja keď som mala bob (o trošičku dlhší), tak som mala viac roboty ako s dlhými vlasmi 😄

mmooly
16. okt 2024

nie nepáči.. taká helma.. vôbec nie ženské a sexy... upravené možno

rozculena
16. okt 2024

áno,veľmi,hlavne tie 2 posledné,kolegyňa to mala a stále vyzerala ako od kaderníčky.Ale treba na to husté vlasy.
Ja som ostrihaná ako tie predchádzajúce,a mám vlasy jemné a riedke,niekedy len tak nechám uschnúť,niekedy prefúknem cez kefu,alebo poskŕčam a vyfenujem s difuzérom.Toto je dobrý strih,záleží,že čo potom s tým chceš robiť a aké máš vlasy,lebo to nemusí byť vždy len do hladka vyfúkané.

svokrinjazykmonika
16. okt 2024

Nie, príde mi to veľmi staromódne. Skôr taký longbob či ako sa to volá, vlasy trochu dlhšie ako na fotkách, a voľné, prirodzené, nie taká helma.

jana_eyre_2
16. okt 2024

Mne sa tento účes odjakživa páčil veľmi... Lenže mne sa nehodí, keď som sa v akomkoľvek období takto ostrihala vyzerala som ako 10rocne dievčatko, niečo ako keď sa bradatý chlap oholi 🤣 a mám také vlasy že ani rovné, ani kučeravé.. inak treba rátať s tým že čím kratšie vlasy, tým viac upravovania si to pýta (dlhé roky som nosila krátke účesy, teraz už asi 15rokov iba dlhé vlasy) . keď sú dlhé, hodis do copu a je to..

timilv
16. okt 2024

Mala som podobný účes - vlasy možno o 3-4 cm dlhšie. Teraz mám oproti tomuto fakt dlhé vlasy a poviem ti teda, že s tými krátkymi bolo toľko roboty aby to stálo ako malo, že by som ich už nechcela ani za nič 😂 takže ak ho chceš za to, že to bude menej roboty, budeš prekvapená. A to mne sa vlasy netočia, nevlnia. Mám husté, rovné vlasy a mala som s tým kopec roboty každé ráno a aj poobede ak som niekam išla. Plus aj počas dňa som si ich musela priebežne upravovať

maryetta
16. okt 2024

Zalezi aj aky typ vlasu mas. Celkovo hostota a tak.
Ja roky uz ken takto. Ci rovno alebo jemne mikado. A ukaze to aj v kratkej verzii po bradu. Aj po ramena. Takze istotne to netreba kazdy “mesiac” strihat.

vieronika14
16. okt 2024

Ano paci

perlita007
16. okt 2024

Áno, som aj tak ostrihana, trošku dlhšiu verziu mám, ale je to super účes

liusa82
16. okt 2024

Pochybujem že je s tym menej roboty. To len budi taky dojem.Ja mam vlasy po zadok ale nechystam sa ani nahodou strihať. Takto po plecia alebo krk má už každa druha.Kdežto ozaj dlhe vlasy vidim minimalne

petronelag
16. okt 2024

Mne sa lepšie páčia trochu dlhšie vlasy - ako má Marianna Ďurianová alebo Dara Rolins.

jaroe
16. okt 2024

Áno, veľmi sa mi to páči.

kp7333
16. okt 2024

aj ja radim skratit po plecia, najlepsia dlzka - prakticka na udrzbu, vynikne hustota vlasov, plus rozne moznosti ucesov.

sofia1979
16. okt 2024

Áno paráda sama nad tým premýšľam

sashulla
16. okt 2024

Ako komu. Ja by som bez svojej hrivy sa citila nekompletna a nesexi. Hlavne tento typ ucesu ide naozaj rovnym vlaskom. Inac si to budeš musieť stále zehlit. Mne sa pacia na zenach dlhšie vlasy. Ale náš názor ti môže byť vieš kde..ak sa ti to paci a budeš v tom spokojná let's goo.

princezna_bosorka
16. okt 2024

mne sa to paci, ale never tomu, ze je s tym menej roboty, ako s dlhymi. Kratke vlasy rychlo umyjes, ale aby si docielila to, ze vlasy sa budu krutit spravnym smerom a nie halabala, to treba vediet osusit. A napr. ak nosis okuliare, treba si dat sakra pozor, aby si poriadne vyfukala vlasy okolo tvare (ked budu vlhke vlasy padat na ram okuliarov, narobia sa neesteticke schody).

Ak si sikovna, zvladnes si to vyfukat s obyc fenom a velkou gulatou kefou. Ja som zvykl pouzivat otocnu rowentu (ale aj s tym sa bolo treba naucit robit).

maya_hi
17. okt 2024

Áno. Stále aktuálny. Pekne predĺži krk a zjemní črty. A vlasy dorastú žiadna tragédia. Neprídeš predsa o nohu 😏

peknyvladko
17. okt 2024

Bob je sexy. Kamosku som na to ukecal a teraz mi dakuje. Chod do toho

dominikamacakova
17. okt 2024

A aké máš svoje vlasy? Treba mať rovné...Podľa mňa ok od 50 vyššie, alebo 15-20 rokov

ludka0309
17. okt 2024

Pekny strih ale podla mna je krajsi ked je o cosi dlhsi, mne sa nepaci ten holy krk. Mala som nieco podobne a presne ako pisu aj ine, s takymto kratkym strihom som mala este ovela viac roboty ako s dlhsimi vlasmi ale zase tie moje neboli po pas takze v tvojom pripade to moze byt casovo menej narocne. Koniec koncov asi by som na tvojom mieste skracovala postupne 🙂

monikkatt
17. okt 2024

Nepaci, pripomina mi to helmu. A nie kazdemu sa to hodi. Ale ked velmi chces tak vyskusaj, su to len vlasy, dorastu 🤷‍♀️

nominka86
17. okt 2024

@sissy27 presne tak..

nominka86
17. okt 2024

Za mňa nie. Viac roboty s tým je. A dlhšie sú ženskejšie. Ak sa staráte o ne,samozrejme.

dasakasa
17. okt 2024

@maryann8 vám vlasy rastú 30cm za rok?

iwesska
17. okt 2024

Hlavne nejde o to,ci sa to nam paci,ale ci to ide k typu tvojej tvare. Ani dlhe vlasy sa nehodia kazdemu,aj ked si to asi kazda zena mysli. Ja v dlhych vyzeram ako stara teta z Lendaku😂

maryann8
17. okt 2024

@dasakasa nie ale mala som na to vitamíny na podporu rastu vlasov