icon

Páčia sa vám nové nechty?

11. jún 2024

Dala som si prvýkrát takéto.. čo si myslite úprimne?

belllinka
12. jún 2024

Či modré, či ružové, otras, prašť ako uhoď

svokrinjazykmonika
12. jún 2024

@dominika_sk Ježiš to je tiež riadne odrastený hnus, nechválila by som sa tým veľmi

candii
12. jún 2024

Nie, sú dosť siroke na tvoje prsty a opticky ich rozširujú. Vyzerajú ako také lopaty. Celkovo farba nie je zlá akurát ten hrozný tvár

iwesska
12. jún 2024

Nepacia, do oci bijuca umelina. Absolutne neprirodzeny tvar. Farby by nevadili,keby boli nechty v prirodzene oblom tvare,jemne predlzene.

iwesska
12. jún 2024

Inak prvy moment som si hovorila,ze to je urcite od Cinana,vyzera to lacno a nekvalitne a dodatocne citam komentare,ze su fakt od Cinana😯 Tak vidis,aj tak vyzeraju,ako ked si nieco objednas z Ali.

thoughtfulweirdo
12. jún 2024

@belllinka Tak sú činnosti, pri ktorých jej neasistujem, ale všetky, ktoré vidím, robí rýchlo a obratne 😅

diewcatqoo
12. jún 2024

Nie, nepacia sa mi taketo nechty. Ani farba, ani tvar, ani dlzka. A nepacia sa mi ani tie ruzove, ktore tu dala ina pani.
Za mna su akekolvek obrovske pazury totalny gyc. A kludne nech tam je aj len decentna francuzska manikura na nich - pokial su taketo dlhocizne, tak mi to pride total gycove a doteraz som nepochopila, preco si za to zeny dobrovolne platia a nicia si tym svoje nechty.

zuzubb007
12. jún 2024

Otrasne, dĺžka hrozna, to zarovnáme este horšie a výber farby tiež nieje bohviečo, ja by som si to hneď dala dole, takéto dlhé sa nosili pred x rokmi

beronsche
12. jún 2024

Nie, podľa mňa sú fakt hrozne. Za to si platila?
@dominika_sk nejako ti tie pazúry uz odrastli..

beronsche
12. jún 2024

Inak ja nerozumiem, prečo si niekto niečo také dobrovoľne robí...
Vyzerá to fakt lacno, je to nepraktické, stojí to peniaze a ešte aj škodí....

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
anonymous87
12. jún 2024

Za mna nie 🤷‍♀️ ale ja som v tomto konzerva. Nosim len jednofarebne a kratke (toto su cca 2t odrasty)

evaachesa
12. jún 2024

@dominika_sk verím tomu že ak niekto začína s takými pazúrmi ako má autorka alebo ty, tak zadok určite nie jeden krát dostane zabrať...a možno aj predok. 😂😂😂 Ja by som si určite spôsobila nejakú ujmu na zdraví. 😂😂 Fakt "obdivujem" ženy ako dokážu s týmto fungovať v domácnosti a okolo dieťaťa. 🤷 Bála by som sa že dieťaťu vypichnem oko. 😵‍💫

lakebabe
12. jún 2024

Nepáčia ale zas sú trendy tento tvar a farby, nosilo sa to dvadsať rokov dozadu a vrátilo sa to bohužiaľ do mody

1ryba
Odpoveď bola odstránená
lucia13022023
12. jún 2024

Mne sa nepáčia, ja som za minimalizmus, nosím len takéto.
Ale tieto nie sú ani pekne spravené :/ vidno to na palci ako baby písali a celkovo aj ten tvar je taky nie pekný..

aurora33
12. jún 2024

@dominika_sk dalsi nechutný hnus

viestta
12. jún 2024
laskonka_lasky
12. jún 2024

@dominika_sk hnus,nehnevaj sa..sama nosím gélové nechty ale tieto dlhé špicaté hnáty su ultra odpudzujúce,plus tie odrasty...och🥴

ysseba
12. jún 2024

@lucia13022023 tvoje su velmi pekne 😍

januska12323
12. jún 2024

@dominika_sk tieto mi pripomínajú pazúry vtákov 😁 ale hlavne, že si ty spokojná.

zuzuliennka1
12. jún 2024

@anonymous87 idealna dlzka, pekna farba 🙂 jednoznacne najkrajsie spomedzi fotiek tu.
nosim rovnako, akurat ze len jemne telove farby laku alebo priesvitny alebo nic 🙂

mirkam3
12. jún 2024

Autorka, mne toto príde extrémne lacné (o prevedení ani nehovoriac). Tvar, dĺžka aj farba - ta modrá je síce pekna, no tie trblietky u dospelých žien na denne nosenie 2 týždne v kuse fakt nechápem. Potom to vyzerá komicky keď dojdes k pokladni, alebo niekde na úrad, a tam pani s takýmito pazúrmi. Ešte tak na večernú akciu ok, ak sa to niekomu páči, no ráno preč s tým …ak chceš niečo vkusné, inšpirovala by som sa tým, co ti tu dala @lucia13022023.

dominikamacakova
12. jún 2024

V pohode... Veď si ich dala lebo sa ti páčia

anonymous87
12. jún 2024

@zuzuliennka1 na farbu ma nahovorila nechtarka. Ze ide leto 🤣 lebo tiez nosim take telove, jemnulinke. Ona si uz zo mna robi srandu ked pridem, ze ktoru najnudnejsiu farbu vyberieme dnes 😀
Este si zvyknem uletiet na cervenej… to je asi jedine moje vykrocenie z komfortnej zony… inac nechty su moje, mam na nich len gel lak 🙂 a dakujem

zuzuliennka1
12. jún 2024

@anonymous87 najnudnejsia 🤣 hehe poznam.
a ano, vidno, ze su tvoje, takto sa mi to najviac paci - len gel lak, dotvorit.
aj najdokonalejsie vytvorene/vymodelovane umele, nikdy proste nebudu prirodzene. a napr. ja si to vsimnem hned. ruky su vizitka

kiki68
12. jún 2024

Kolegyne mlade take pazurky nosia, kazde dva tyzdne maju ine

prasiatko30
12. jún 2024

Inaksie mne to pripomina ked si nastrocne dievcata nalepuju tie dlhe nechtiska - lento ma vyhodu, ze si to davaju na nechty a strhavaju podla potreby 😂😂😂😂a nic ich to nestoji len tie drapy co kupia niekde u cinana. 😂😂😂

svokrinjazykmonika
12. jún 2024

No ženy, tak sme jej naložili že autorka snáď aj ľutuje že si ich dala a sem napísala. Každopádne, ak sa páčia tebe autorka, náš názor VÔBEC nerieš a teš sa s nich. Nabudúce skús ale niečo trochu iné 🥲 Nemusíš sa báť že teraz so všetci budú o tebe na ulici šuškať o nechtoch. Maximálne si človek povie keď ich uvidí - jeej alebo - fuuj a o sekundu na to človek zabudne.

sense
12. jún 2024

@anonymous87 tiež nosím takéto nechty, resp na mojich gellack. Aj dĺžkou aj tvarom a maximálny úlet je tiež červená inak nude "nudné" farby... .. A je mi jedno či sú moderné a aktuálne in alebo sto rokov za opicami,