Páčia sa vám nové nechty?
Dala som si prvýkrát takéto.. čo si myslite úprimne?
@dominika_sk Ježiš to je tiež riadne odrastený hnus, nechválila by som sa tým veľmi
Nie, sú dosť siroke na tvoje prsty a opticky ich rozširujú. Vyzerajú ako také lopaty. Celkovo farba nie je zlá akurát ten hrozný tvár
Nepacia, do oci bijuca umelina. Absolutne neprirodzeny tvar. Farby by nevadili,keby boli nechty v prirodzene oblom tvare,jemne predlzene.
Inak prvy moment som si hovorila,ze to je urcite od Cinana,vyzera to lacno a nekvalitne a dodatocne citam komentare,ze su fakt od Cinana😯 Tak vidis,aj tak vyzeraju,ako ked si nieco objednas z Ali.
@belllinka Tak sú činnosti, pri ktorých jej neasistujem, ale všetky, ktoré vidím, robí rýchlo a obratne 😅
Nie, nepacia sa mi taketo nechty. Ani farba, ani tvar, ani dlzka. A nepacia sa mi ani tie ruzove, ktore tu dala ina pani.
Za mna su akekolvek obrovske pazury totalny gyc. A kludne nech tam je aj len decentna francuzska manikura na nich - pokial su taketo dlhocizne, tak mi to pride total gycove a doteraz som nepochopila, preco si za to zeny dobrovolne platia a nicia si tym svoje nechty.
Otrasne, dĺžka hrozna, to zarovnáme este horšie a výber farby tiež nieje bohviečo, ja by som si to hneď dala dole, takéto dlhé sa nosili pred x rokmi
Nie, podľa mňa sú fakt hrozne. Za to si platila?
@dominika_sk nejako ti tie pazúry uz odrastli..
Inak ja nerozumiem, prečo si niekto niečo také dobrovoľne robí...
Vyzerá to fakt lacno, je to nepraktické, stojí to peniaze a ešte aj škodí....
@dominika_sk verím tomu že ak niekto začína s takými pazúrmi ako má autorka alebo ty, tak zadok určite nie jeden krát dostane zabrať...a možno aj predok. 😂😂😂 Ja by som si určite spôsobila nejakú ujmu na zdraví. 😂😂 Fakt "obdivujem" ženy ako dokážu s týmto fungovať v domácnosti a okolo dieťaťa. 🤷 Bála by som sa že dieťaťu vypichnem oko. 😵💫
Nepáčia ale zas sú trendy tento tvar a farby, nosilo sa to dvadsať rokov dozadu a vrátilo sa to bohužiaľ do mody
@dominika_sk dalsi nechutný hnus
@dominika_sk 🙄
@dominika_sk hnus,nehnevaj sa..sama nosím gélové nechty ale tieto dlhé špicaté hnáty su ultra odpudzujúce,plus tie odrasty...och🥴
@lucia13022023 tvoje su velmi pekne 😍
@dominika_sk tieto mi pripomínajú pazúry vtákov 😁 ale hlavne, že si ty spokojná.
@anonymous87 idealna dlzka, pekna farba 🙂 jednoznacne najkrajsie spomedzi fotiek tu.
nosim rovnako, akurat ze len jemne telove farby laku alebo priesvitny alebo nic 🙂
Autorka, mne toto príde extrémne lacné (o prevedení ani nehovoriac). Tvar, dĺžka aj farba - ta modrá je síce pekna, no tie trblietky u dospelých žien na denne nosenie 2 týždne v kuse fakt nechápem. Potom to vyzerá komicky keď dojdes k pokladni, alebo niekde na úrad, a tam pani s takýmito pazúrmi. Ešte tak na večernú akciu ok, ak sa to niekomu páči, no ráno preč s tým …ak chceš niečo vkusné, inšpirovala by som sa tým, co ti tu dala @lucia13022023.
V pohode... Veď si ich dala lebo sa ti páčia
@zuzuliennka1 na farbu ma nahovorila nechtarka. Ze ide leto 🤣 lebo tiez nosim take telove, jemnulinke. Ona si uz zo mna robi srandu ked pridem, ze ktoru najnudnejsiu farbu vyberieme dnes 😀
Este si zvyknem uletiet na cervenej… to je asi jedine moje vykrocenie z komfortnej zony… inac nechty su moje, mam na nich len gel lak 🙂 a dakujem
@anonymous87 najnudnejsia 🤣 hehe poznam.
a ano, vidno, ze su tvoje, takto sa mi to najviac paci - len gel lak, dotvorit.
aj najdokonalejsie vytvorene/vymodelovane umele, nikdy proste nebudu prirodzene. a napr. ja si to vsimnem hned. ruky su vizitka
Kolegyne mlade take pazurky nosia, kazde dva tyzdne maju ine
Inaksie mne to pripomina ked si nastrocne dievcata nalepuju tie dlhe nechtiska - lento ma vyhodu, ze si to davaju na nechty a strhavaju podla potreby 😂😂😂😂a nic ich to nestoji len tie drapy co kupia niekde u cinana. 😂😂😂
No ženy, tak sme jej naložili že autorka snáď aj ľutuje že si ich dala a sem napísala. Každopádne, ak sa páčia tebe autorka, náš názor VÔBEC nerieš a teš sa s nich. Nabudúce skús ale niečo trochu iné 🥲 Nemusíš sa báť že teraz so všetci budú o tebe na ulici šuškať o nechtoch. Maximálne si človek povie keď ich uvidí - jeej alebo - fuuj a o sekundu na to človek zabudne.
@anonymous87 tiež nosím takéto nechty, resp na mojich gellack. Aj dĺžkou aj tvarom a maximálny úlet je tiež červená inak nude "nudné" farby... .. A je mi jedno či sú moderné a aktuálne in alebo sto rokov za opicami,

Či modré, či ružové, otras, prašť ako uhoď