Páčia sa vám nové nechty?
Dala som si prvýkrát takéto.. čo si myslite úprimne?
Úprimne robím nechty už roky rokúce a podľa mňa sú najkrajšie nechty ktoré vyzerajú prirodzene, nahlas to nikdy zákazníčke nepoviem keď chce dlhé pazure nech má, nie každej žene to aj pristane, mužom sa to tiež nepáči čo je také prehnané a neprirodzené... Zvolila by som si kratšie nechty na tvojom mieste, ale 100ludi 100chuti🙂🙂🙂
Modrý lak je nádherný, trblietky asi v reáli tiež vyzerajú dobre, dĺžka a tvar 🤔 Nerieš, hlavne je ze sa páčia tebe 😊
Farba pekná ale tvar otrasný....
Hrôza.Je to vulgárne,ale to je môj názor
Keď sa páči, čo už 🤔
Absolútne sa mi nepáčia takéto drápy. Farba jedna alebo druhá by sama o sebe na normálnej dĺžke mohla vypadať pekne, ale dokopy mi nejdú.
Robím nechty profesionálne a takéto nosia teenagerky. 😊 Dospelé zrelé ženy nosia prirozdený tvar, prirodzenú dĺžku, francúzsku, babyboomer, jednofarebné, červenú. V dnešnej dobe ide hlavne o dokonalé prevedenie manikúry. Toto je roky stará záležitosť.
Mne sa velmi pacia, a je jedno kto si co mysli ak sa tebe pacia 😃
Nie
Nie. Aj dĺžka a aj tvar nechtov sa mi nepáči a ani to na pohľad nevyzerá dobre. Takéto som mala 8 rokov dozadu. A aj to len raz, lebo to bolo škaredé 🙈 Teraz vídam skôr prirodzený zaoblený tvar.
Nieeee, ničím.
Nie, nechutne.
@svokrinjazykmonika
@beronsche
@evaachesa
@aurora33
@viestta
@laskonka_lasky
@januska12323 dievčata. Nechty mam 5 dni, nezabijem sa že mi tak rychlo rastu. Chodim každe 2-3 tyždne, takže žiadne brutalne odrasty. A o to by ale ani tak nešlo, iba že je mam uplne v pi*či čo si vy myslite o mne, mojich nechtoch, dlžke, tvare. Ja som sa na vaš nazor nepytala. Pozrela som si vaše profily. Tiež sa mi zdate niektore škarede, tučne, mate doma bordel a nerozpravam vam to😜
@dominika_sk veľmi zrelá reakcia, hodná vyrovnanej osoby.. 😂
@anonymous87 mám také isté 😉 tvarom, aj farbou. Len vlastné, nie gelové.
@nikaeli ani ja nemam gelove. Ja mam na svojich gellak
Sorry, celkovo sú takéto umelé nechty otrasne🤦♀️
@dominika_sk mať za 5 dni takéto hnusne nechty….. nechcel by som 😂😀
Ako môžeš vidieť na mojich, tvar by mi tak nevadil, len keby je naozaj pekné zabrúsený a zároveň máš voľný okraj kratší. Farba sa mi páči, ale trblietky nie, viac by sa hodili v nejakej bledšej farbe, baby pink, opál, svetlučko sivé, atď.
No a ten palec je ozaj krok vedľa, asi došli cinankovi tipy 😁😁
Ako farby na leto celko fajn za mna, ale dlzka a tvar je za mna nevkusny.
@aurora33 a čo má potom po tých dvoch až troch týždňoch..fuh
Určite nie brrr
Ano pekne.
Nie
Videla som aj horšie ale teda za mňa otrasná robota a tvar .tvojim rukám nepristane sú moc široké
No farba ked sa ti páči ok.. ale ten tvar cele zle.. chodím na nechty vyše 10 rokov ale toto nie
Za mna tiez nie, hoci sama mam umele, ale kratke, nenapadne a decentne.

Čínania veľmi nedbaju na správny tvar, čiže sú zboku prebrusene a umele sú užšie ako tvoje co vidno na palci a tak sa to nerobí. Rovnako nie je spravená manikúra, kozičky okolo sa ani nedotkli, to tiež nie je fajn a by ma zaujímalo ci lepili tipy alebo ako menili tvar. Ako mám aj dobrú vietnamku v ba čo robí ale je ich naozaj málo co naozaj dobre robia. Oni robia skôr na kvantitu ako na kvalitu. Inak robila som podobne ale vo fialovom vyhotovenie