Pomôže kozmetička pri akné u 14-ročného chlapca?
Ženy, rozmýslam nad kozmetickou pre 14r pubertiaka, ktory ma dost vela akne, ci by mu jej vycistenie pleti pomohlo a neuskodilo.
Jasne, ze umyva tvar, cisti, aj od koznej mame veci na zapalene akne a cierne bodky. Ale vyrazne zlepsenie nie je, raz lepsie, raz horsie, celo ma hrozne 🤦♀️
Ano, kozmeticka sa odporuca kazde 2 tyzdne, po zlepseni raz za mesiac. A atb sa uz na tvar nedavaju. Skus vymenit koznu.
@dadis no na hnisave zapalene akne ma davat atb vodicku
@euka210 Nema. Tiez mal syn akne, tiez ho liecila nasa kozna eryfluidom bez ucinku (resp. mierne zlepsenie pocas aplikacie a po skonceni to iste), potom nas poslal do DFNSP na kozne a tam nam povedali, ze takto sa uz vobec nepostupuje v dnesnej dobe. Ze ATB vobec. Synovi dali liecbu Belakne gel (+, ranna a vecerna rutina umyvanim La roche h biome - umyvaci gel, hydratacny krem, cica krem, spf na slnko. Vsetko tenkych vrtsvach). Pomohlo.
U mňa tiež nič nezaberalo a akné mi ustúpilo až pri mojich prvých pokusoch s holením. Myslím si, že to bolo kvôli tomu, že som si začal pravidelne dezinfikovať tvár a krk obyčajnou vodou po holení. Vyskúšajte, je to jednoduché a lacné riešenie.
@euka210 Nema. Tiez mal syn akne, tiez ho liecila nasa kozna eryfluidom bez ucinku (resp. mierne zlepsenie pocas aplikacie a po skonceni to iste), potom nas poslal do DFNSP na kozne a tam nam povedali, ze takto sa uz vobec nepostupuje v dnesnej dobe. Ze ATB vobec. Synovi dali liecbu Belakne gel (+, ranna a vecerna rutina umyvanim La roche h biome - umyvaci gel, hydratacny krem, cica krem, spf na slnko. Vsetko tenkych vrtsvach). Pomohlo.
@dadis dakujem
@dadis dakujem
@euka210 dobrá kozmetička určite pomôže. Chodím s oboma chalanmi od 14 rokov. Tváre majú neporovnateľne lepšie oproti kamošom. Čierne bodky musia ísť von. Na akné im tiež niečo dáva. Má špeciálne ošetrenie určené na akné. Chodia k nej samí mladí. Často ich stretávame, keď ideme odtiaľ. Určite odporúčam. Liečbu od koženej máte dobrú, pridaj kozmetičku a uvidíš tú zmenu. Moc sa nedrž komentárov tu. Väčšinou komentujú ženy, čo s dieťaťom u kozmetičky nikdy neboli.
Ako sa to vezme.Na chvilu.Vycisti mu trochu tvar,co mu tvar rozdrazdi,potom mozno na tyzden dva skludni a kolotoc zacne od zaciatku.Skor mi som mu odporucila dobru skin care a kvalitneho kozneho lekara,ktory nemavne rukou ze ved puberta,ten pomoct vie.
Ako sa to vezme.Na chvilu.Vycisti mu trochu tvar,co mu tvar rozdrazdi,potom mozno na tyzden dva skludni a kolotoc zacne od zaciatku.Skor mi som mu odporucila dobru skin care a kvalitneho kozneho lekara,ktory nemavne rukou ze ved puberta,ten pomoct vie.
@maminkadeticiek a tie čierne bodky ako má dostať von? Dobrá kozmetička tvár nerozdráždi.
@maminkadeticiek nemajú nikdy rozdráždené tváre.
@dadis boli sme u koznej a dala mu atb a Belakne gel, kozmeticku teraz neodporuca pri takom stave
@dadis boli sme u koznej a dala mu atb a Belakne gel, kozmeticku teraz neodporuca pri takom stave
@euka210 nesla by som ku kozmeticke, ak to ma velmi zapalene. Moj mal v tomto veku tiez akne a uplne mu zmizlo az ked sa hormony prestali blaznit. A nastastie, zmizlo mu uplne, ma teraz krasnu cistu plet. V tych 14-tich nepomahalo ze nic. Samozrejme, drzat v cistote, casto menit obliecku na vankusi a nerypat do toho..
@euka210 mam dceru, tiez 14rocnu, tiez s akne, nic nepomaha, ziadna zarucena kozmetika.
Chodila aj ku kozmeticke, vtedy mala tvar o trosku lepsiu. Boli sme u koznej, dala rozne pripravky, nepomohlo.
Isli sme k druhej koznej, dala atb na mesiac, kozmetiku, tiez nepomohlo.
Teraz jej predpisala beloretin, berie zatial 2 tyzdne. Mala zmena k lepsiemu sa mi uz zda ze je.
V pribalovom letaku je strasne mnozstvo neziaducich ucinkov, velmi som sa bala. Ale zatial nema skoro ziadne, akurat suche pery.
Dufam, zeucinok bude viditelny onedlho. Lebo uz bola dost nestastna.
Ja som mal v puberte dosť veľa hnisaveho akné a chodil som ku kozmetické. Ešte aj teraz sa mi nejaké pupaky vyskytnú, ale hlavne na hlave a ramenach (o tie sa mi stará žena).

Ja keď som bol mladší, kožná mi davala viacero prípravkov a nič nepomohlo, potom som sám skúsil zinkovu masť a ta mi pomohla a teraz už zopár rokov nemám vôbec nič na tvári, mám 32.