Používate Farmasi kozmetiku na pleť aj líčenie?
Ahojte, používate niekto farmasi kozmetiku? Čo sa týka skincare aj dekoratívku?
Používam púder, make up, suchý šampón 👌
Nevyhovuje mi skin care. Ale dekorativka je za mna fajn - pre mamu na rd, co radsej zvoli bezdak style a namaluje sa raz za mesiac 🤷♀️
@anonym_autor mala som zakúpenú, no mne nevyhovovala. Hlavne je to pyramída
@anonym_b65720 a čo keď je to pyramída, preto je hneď ta kozmetika zlá či? Čisto zo zvedavosti ma to zaujíma 😅
Používam púder, make up, suchý šampón 👌
@anonym_0d6d05 a máš tam účet alebo cez niekoho objednávka?
Mne vyhovuje skincare 😊 celkom fajn krémy aj séra 😊
@bekiinka5 tiež sa chcem spýtať či máš účet alebo cez niekoho objednávaš
@anonym_b65720 hm prečo pyramída?
Nevyhovuje mi skin care. Ale dekorativka je za mna fajn - pre mamu na rd, co radsej zvoli bezdak style a namaluje sa raz za mesiac 🤷♀️
@evcagabi a objednávaš cez niekoho? Alebo si si vytvorila účet a objednavas si sama?
@anonym_b65720 hm prečo pyramída?
@anonym_autor lebo keď cez niekoho odbjednavas tak na tebe zarába 🙂 a tak ďalej
@anonym_b65720 a čo keď je to pyramída, preto je hneď ta kozmetika zlá či? Čisto zo zvedavosti ma to zaujíma 😅
@bekiinka5 vieš čítať? Píšem ako prvé že mi kozmetika nevyhovovala, dodrbkala mi pleť
@anonym_b65720 zjavne nevieš čítať ty 😅 ale nevadí
@bekiinka5 viem, pises že či je kvôli pyramíde zla.to som ja nikde nenapisala 😉 ja som len dodala autorke že cele farmasi je pyramída. Skús viac citat s porozumením.
@anonym_autor lebo keď cez niekoho odbjednavas tak na tebe zarába 🙂 a tak ďalej
@anonym_b65720 okej to chápem ale Ved sa môžeš zaregistrovať aj sama nie? Prišla mi ponuka sa zaregistrovať tak preto som sa pytala ako ste spokojné. A bolo mi to vysvetlené tak že keď sa pod teba niekto zaregistruje tak zbiera aj tebe body, potom na pozíciách nejakých sú následne odmeny. Keď cez niekoho objednávaš tak on ma hneď 23% lebo ti to dáva za predajňu cenu.
@anonym_b65720 okej to chápem ale Ved sa môžeš zaregistrovať aj sama nie? Prišla mi ponuka sa zaregistrovať tak preto som sa pytala ako ste spokojné. A bolo mi to vysvetlené tak že keď sa pod teba niekto zaregistruje tak zbiera aj tebe body, potom na pozíciách nejakých sú následne odmeny. Keď cez niekoho objednávaš tak on ma hneď 23% lebo ti to dáva za predajňu cenu.
@anonym_autor áno môžeš sa zaregistrovať aj sama, zbieraš body, dostávaš darčeky..
@anonym_autor môžeš aj sama jasne. A presne to čo potom pises je tá pyramída 😉
@anonym_autor môžeš aj sama jasne. A presne to čo potom pises je tá pyramída 😉
@anonym_b65720 pyramída je vieš čo? Pyramída je že tí hore zarábajú a ti nižšie nie. Keď boli nejaké pyramídové hry tak to bolo o tom že ty svoje peniaze niekam das a už ich nezvidis. Proste hlúposti. Ale chápem tvoj názor 🙂
@anonym_autor áno môžeš sa zaregistrovať aj sama, zbieraš body, dostávaš darčeky..
@bekiinka5 robíš to dlho?
@anonym_b65720 pyramída je vieš čo? Pyramída je že tí hore zarábajú a ti nižšie nie. Keď boli nejaké pyramídové hry tak to bolo o tom že ty svoje peniaze niekam das a už ich nezvidis. Proste hlúposti. Ale chápem tvoj názor 🙂
@anonym_autor zisti si prosím čo Je to pyramída 😄