Prečo niektoré ženy zanedbávajú základnú starostlivosť?
Ahojte, možno nepríjemná otázka ale fakt by ma to zaujímalo.
Prečo vidím denne toľko žien (aj mladých) s mastnými vlasmi, okusanými nechtami, pribraté, neupravené?
Pozn.: tým nevravím, že musíme byť všetky štíhle a vyzerať ako modelky. To určite nie. Ale základná starostlivosť (aj o svoje telo, 20kg nadváha nie je ok).
Čím to je? Peniaze v tom nie sú, chodiť osprchovaná, v čistom peknom oblečení veľa nestojí...
@fringillacoelebs teraz netuším či to schválne tak preháňaš, alebo si robíš srandu alebo čo. Ale ak je to pravda že 15 minút obočko každý deň?
Neexistuje škaredá žena, iba taká ktorá sa o seba nestará ( Coco Chanel )
Autorka ty budes mat nedoriesene nejake vnutorne veci sama so sebou, len dufam ze tieto tvoje komplexy si neprenasas aj na potomstvo, ktore si z tvojich komplexov odnesie to ze treba ludi sudit podla toho ako vyzeraju, este stale mame len januar, a ty tu vycitas zenam ze su pribrate, ked novorocni cvicenci sa este len spamatavaju z toho vianocneho pecenia, tak klud, mne je len smiesne ze si si prisla vyliat zlost na povacsinou mamicky co sem chodia, niektorym mamickam trva nejaky cas kym dokazu sklbit starostlivost o dieta a starostlivost o seba ako boli naucene, to si ani neviem predstavit ako to maju zeny ktorych dietatko vyzaduje este vacsiu starostlivost ako tie co su zdrave,
Osobne som sa nikdy na zeny co sa nemaluju, nemaju gelove nechty, ani najnovsie vykriky mody na sebe oblecene, nepozerala takto povrchne, proste niektore zeny to nebavilo ani pred tym ako mali deti, niektore mozu mat 3 roboty tak asi tolko nestihaju, mozu byt psychicky v prdeli, su rozne osudy, nestastia, a takym zenam je jedno ci anonymna zena v dave ako ty si o nich bude mysliet ci su momentalne sexice ... to ti asi nedochadza
Zase je pravda ze aj zeny by to mohlo trocha motivovat ze s ruzom na perach je hned den krajsi a netreba sa opustat a zanedbavat, ale najst silu a motivaciu 🩷 Je rozdiel ako to podas.
@aurora33 nie kazdy, tak kazdy druhy :D mozno treti 🙂 jasne, ak vytrhnes tri cierne chlpy, co Ti rastu, tak par sekund 🙂 ale ak chces vytrhat vsetky tie jemnucke chlpky, co Ti rastu aj medzi obocim a tak, co vidno iba za velmi slnecneho pocasia, tak to trva dost dlho, lebo tie sa aj zle chytaju do pinzety, ja na pinzetu davam kus vosku, lebo inac ich velmi tazko zachytis. Ved to je na kazdej zene, ci sa chces upravit iba na oko alebo do dokonalosti. Ked sa niektora citi dobre ked si vytrha iba tie hrubanske a stravi nad tym fakt par sekund a nevadi jej, ze obocie vyzera akoby bola gorila ked na nu zasvieti slniecko to je jej vec 🙂 mne to vadi 🙂 blondinkam, rysavkam to moze byt jedno. Tie nezarastaju, resp. maju take jemnucke chlpky, ze ich je ledva vidno. Ale su zeny ako ja, co maju od malicka strasne vela tmavych chlpov a aj tie jemnucke chlpky su tmave. Takze my tmavochlpe stravime ovela viacej casu upravou obocia ako bezna zena. A to uz ani nehovorim o tych, co im rastu aj fuzy a musia si trhat aj tie (kamaratkina sestra sa musi kazdy den holit ako chlap). Alebo tmave chlpy na prstoch na rukach. Proste niektore zeny maju stastie a take problemy vobec riesit nemusia a potom sa cuduju, ze co chce na oboci trhat 15 min 🙂 To pochopi len taka zena, co s tym ma naozaj problem 🙂
@fringillacoelebs nie vsetky zeny si trhaju obocie, ja mam tiez tmave obocko a vobec to nepretrhavam, iba upravim s maskarou na obocie, kazdeho bavi nieco ine, ale ja som to nikdy nepochopila preco si znicit obocko aby som si ho potom dokreslovala, dotetovavala, mozno preto sa ti zda ze to musis stale pretrhavavat lebo si si uz ten prirodzeny tvar aky mas dost pretrhala a stale ti to vyrasta
ine je ale ak sa s tym obocim nieco deje ze sa stratia chlpky docasne ako pri chemo
@kika845 nie, ja som chlpata od malicka 🙂 teda od puberty, som sa za to velmi hanbila (a bolo pre mna utrpenie, ked mi mamka zakazala sa oholit, som aj plakala pre to a bola som taka zufala, ze som si niektore chlpy vytrhala prstami a ine po jednom pinzetou, lebo sa mi za to deti smiali. Peniaze som vtedy nemala si kupit ziletku.) a odkedy sa depilujem, resp. si trham obocie, tak som ovela spokojnejsia a citim sa ovela lepsie 🙂 je pravda, ze existuju aj ovela viac chlpate zeny ako ja, na strednej sme mali jednu babu, co mala ruky ako chlap chlpate - dlhe cierne huste chlpy, ja som vdacna za to, ze takyto problem nemam a dufam, ze ani nikdy mat nebudem. Ta si ich casom zacala depilovat voskom a bolo na nej vidno ako rozkvitla a zacala sa krajsie obliekat 🙂 Obocie nedofarbujem, ani netetujem 🙂 proste prirodzene zarastam ako gorilka a co ma tak vnutorne tesi, tak rokmi depilacie chlpky rastu cim dalej tym menej a jemnejsie 🙂 napriklad ako som tehotna druhy krat, tak na spodnej casti noh mi skoro uplne prestali rast chlpy. Mozno tym, ze som aj strasne vela kojila a aj bola tehotna, tak proste telu nezostali vitaminy na rast. Aj ked v kutiku duse dufam, ze mi to vydrzi aj po porode, ale ak nie, tak aspon teraz ked sa ledva hybem si to uzivam 🙂 lebo kedysi som mala ozaj chlpy na nohach tmave, hrube, dlhe. Taky pokoj na dusi, ked zrazu nerastu a ak aj vyrastu, tak mam pocit akoby neboli v porovnanim s tym, co som mala ako dieta 🙂 ale napriklad raz sa mi suseda - taka babicka pochvalila, ze ona nikdy chlpy nemala ani tam dole. Obocie ma normalne. Tak som jej v dobrom zavidela 🙂 Proste niekto to nepotrebuje a od prirody ho ma pekne a niekto take stastie nema a potom stravi hodiny a hodiny depilaciou a vytrhavanim chlpkov zo svojho zivota 🙂 ale ked sa mam citit dobre, tak preco nie? 🙂

@lubmar To je hrozne. Ako sa cloveku vie zivot totalne zmenit ked sa narodi chore dieta. A najhorsia je asi ta predstava ze co bude s nim ked ona uz nebude. Dakujem bohu za zdrave dieta. Clovek si az pri citani takeho prispevku uvedomi ake velke statstie ma.