icon

Prečo ste prestali farbiť vlasy a ako dlho to trvalo?

Dnes o 19:26

Ahojte baby co vás donútilo si prestať farbit vlasky ak teda je tu niekto taky. Kedy ste si povedala stop
Ako dlho vám trvalo pokedy vám vyrástli všetky vlasy od farieb

domkakvet
Dnes o 19:30

@anonym_autor nechcela som uz skodit vlasom, neviem za kolko mi vyrastli, prestala som sa farbit uz velmi davno.

marhulka13
Dnes o 19:31

@anonym_autor ja na strednej škole. Som svetlá blond a pri všetkých farbách, ktoré mi vyrastali, to vyzeralo hrozne

anonym_7ccd6c
Dnes o 19:32

@anonym_autor ja som raz spravila blbost s farbenim vlasov, znicilo mi ich to samozrejme, odvtedy len profesionalne tonovanie

biba_18
Dnes o 19:36

asi počas korony. vyzerali sme všetci jak debili s tými respirátormi, tak bolo jedno že sme neostrihané a neodfarbené…
ale ja mám svetlé vlasy tak mne ten prechod vyzeral ako melír, nič dramatické… a vtedy aj z úplne krátkych mi narástli dlhé…

anonym_9736b7
Dnes o 19:38

Ako som sa rozhodla darovať na parochne pre onko pacientky. Už to bude 15 rokov a darovala som 4x. Takže si už nepamatám za ako dlho vyrástli.

anonym_5dc968
Dnes o 19:57

Dlhodobo si nefarbím vlasy, skôr len jednorazovo napr balayage a keď na to omrzí začnem používať len farebnú masku na vlasy, ktorú aplikujem teraz v lete cca každé 2-3t, vlasy mi vyrastajú z farby cca 2-3 roky.

stankadu
Dnes o 20:27

Nefarbim si vlasy uz 26r. a som spokojna. Aj to pred tym boli skôr len také farebné pokusy. Vyrastu podla toho aku mas dlzku, alebo nech ti kadernicka zafarbi na taku farbu, aku mas prirodzenu, potom to nebude tak do oci bijuce. Mne sa paci ze uz zeny vedia prijat svoje sedive vlasy.

gab
Dnes o 20:42

Mne rastu vlasy velmi rychlo a uz ma nebavilo kazde tri tyzdne si dofarbovat odrasty. Nafarbit, cakat kym pôsobi farba, umyvat vo vani.vrrrrrrrrrrr. Rozhodla na jesen, hodila som tomu kratsi strih, aby cez zimu, ked sa nosia ciapky nebolo vidno ako to vyrasta. Kym to uplne vyrastlo trvalo 3/4 roka cca. Vlasy nefarbim uz 9 rokov,

zuzubb007
Dnes o 20:48

Keďže mám už šediny, už teraz viem, že neprestanem nikdy, za mňa šedivé vlasy vyzerajú strašne zle nehodia sa žiadnej žene, pokým žena nemá 80 rokov

oli18
Dnes o 20:57
@zuzubb007

Keďže mám už šediny, už teraz viem, že neprestanem nikdy, za mňa šedivé vlasy vyzerajú strašne zle nehodia sa žiadnej žene, pokým žena nemá 80 rokov

@zuzubb007 takze este 8 rokov budem farbit 😉

marianarem
Dnes o 20:59

@anonym_autor Isty cas som si farbila, ale uz velmi davno a prestalo ma to bavit. Bol okolo toho bordel alebo som musela nemalo zaplatit u kadernicky a nejako som v tom prestala vidiet zmysel.

anonym_b8d1d6
Dnes o 21:09

@anonym_autor akurát dnes som nad tým hlboko uvažovala. Šediny mi vidno po 2 týždňoch, trebalo by farbiť každý 3 týždeň. Ku kaderníčke chodím 1x za mesiac. Tie odrasty sú otrasné, skúšala som cez kovid, vyzerala som s tou sivou ako Morena. Nemám problém so starnutím, ani peknou sivou, no ja mám škaredý odtieň. Takže u mňa zúfalstvo zo šedín a farbenie 1x za mesiac pokračuje 🤨

maca1984
Dnes o 21:51

Covid obdobie. Vtedy som zistila že aj s vymytou farbou viem existovať a naozaj nepotrebujem chodiť každý mesiac kaderníčke kvôli tomu. A existujem tak doteraz.. aj raz 3 mesiace.

aandrea9
Dnes o 21:55

@anonym_autor nedonútilo. Zžila som sa s mojimi šedinami a je to skvelý pocit 👌

aandrea9
Dnes o 21:59
@anonym_b8d1d6

@anonym_autor akurát dnes som nad tým hlboko uvažovala. Šediny mi vidno po 2 týždňoch, trebalo by farbiť každý 3 týždeň. Ku kaderníčke chodím 1x za mesiac. Tie odrasty sú otrasné, skúšala som cez kovid, vyzerala som s tou sivou ako Morena. Nemám problém so starnutím, ani peknou sivou, no ja mám škaredý odtieň. Takže u mňa zúfalstvo zo šedín a farbenie 1x za mesiac pokračuje 🤨

@anonym_b8d1d6 škaredý odtien je aký? Kolegyni postupne sťahovala kaderníčka farbu, tiez ju prestalo baviť nekonečne krytie odrastov. A ja jej tíško závidím tie krásne šediny na celej hlave. Trochacako korenie a soľ, soľ prevažuje. Ono aj šedivé sa dajú smrncnúť sedivou a mas pokoj s odrastami. Určite to nie je také do očí bijuce ako napr. čierna farba na sedivych vlaskoch.

aandrea9
Dnes o 22:00
@zuzubb007

@zuzubb007 hodia. Len tie šediny treba vedieť nosiť.