Prirodzené starnutie po päťdesiatke
Tie ktoré nemajú po 45 -50 tke za sebou žiadne skrášlivacie a omladzujúce kúry?
Či som jediná, ktorá pred 50tkou nebola okrem úpravy obočia a bežnej kozmetiky na žiadnych skrášlovacích procedúrach?
Je to z vášho presvedčenia,alebo sú v hre financie, strach,či ste stále prirodzene pekné a máte dobrú genetickú výbavu?
Budem rada ak sa podelíte o skúsenosti ako byť stále svieža aj bez zásahov.
@anonym_dfd3af Ja zase som v tomto bola optimista a možno trochu naivná. Obdivujem naše mestské krásavice, aj kamošky mám 50÷a vyzerajú na svoj vek super. Až raz sme pri káve klebetili a kadečo už skúsili aj povedali ,že tie mestské kočky chodia pravidelne na všelijaké estetické zákroky. Popravde mi ti je jedno,ale su v mojom okolí .To len ja v duchu tíško závidím, že v 50tie vyzerajú ako krásne 40ttky a majú úžasne gény. Aj keď mám kamošku v mojom veku a ona nemá nič a fakt stíhlučká ,žiadne kŕčové žily, strie, ani vrásky .Fakt vyzerá pri dcére ako staršia sestra.
@anonym_autor ja mam 48rokov, cvičím pravidelne viac ako 20 rokov, mam 57kg, farbim si vlasy sama , od 17 rokov som šedivá , sem tam si dam masku, pouzivam denny krem a spf a špirálu, nic viac. Nechty si udrziavam a lakujem sama, nemam ziadne zakroky aj ked peniaze na to mam. Ale prave som sa objednala na viečka. Rozhodovala som sa o cca rok, ale uz mi tie viečka vadia. V mojom okoli mam 30r dievčinu, nevideli sme sa asi rok a ja som ju vážne nespoznala... Zväčšené pery, umele mihalnice, hrubé obočie, no uplne iny človek.. ale teda uz nevyzera na 30 ale na 40...
@anonym_autor ja mam 48rokov, cvičím pravidelne viac ako 20 rokov, mam 57kg, farbim si vlasy sama , od 17 rokov som šedivá , sem tam si dam masku, pouzivam denny krem a spf a špirálu, nic viac. Nechty si udrziavam a lakujem sama, nemam ziadne zakroky aj ked peniaze na to mam. Ale prave som sa objednala na viečka. Rozhodovala som sa o cca rok, ale uz mi tie viečka vadia. V mojom okoli mam 30r dievčinu, nevideli sme sa asi rok a ja som ju vážne nespoznala... Zväčšené pery, umele mihalnice, hrubé obočie, no uplne iny človek.. ale teda uz nevyzera na 30 ale na 40...
@anonym_9100be Super len tak ďalej..Držím palce nech ti to urobia dobre a su spokojná.🍀 Áno dnes to mladé veľmi preháňaju..akoby chceli dobrovoľne vyzerať staršie a nepoznajú už mieru. A potom príde 40 a vyššie a budú robiť všetko preto aby vyzerali na 30. Vždy je dobré zlatá stredná cesta.
Ale, keď si pozriem fotky, keď som mala 42,43 r je to rozdiel je vidiet, že som zostarla za tých pár rokov.Menzes ešte mám a uvidím čo bude ďalej.Moja babka bola veľmi pekná žena verím v dobre gény🤪už len schudnúť🤣
@luccija Určite budeš dlho mladá gény sa nezaprú😊
Nie si sama! 🙋♀️ Naša mamka pred 50tkou nemala nič extra, len úpravu obočia a bežnú starostlivosť. Osobne verím, že dobrá genetika je fajn, ale veľa robí aj každodenná starostlivosť. 🌸 Malá rada, ktorá mamke veľmi pomáha: okrem kvalitného krému na deň a noc sa jej osvedčil Astrid Hydro X Cell krém na očné okolie – jemne hydratuje, vyhladzuje a dodáva očiam svieži look, aj keď nechodíme na žiadne drahé procedúry. Takto si udržuje sviežosť prirodzene, bez zásahov a s minimom času 💖

@anonym_autor mám 48 r a botox som mala raz asi pred 3 r bol to veľmi pekný výsledok.Inak nemám nič pár sedení som absolvovala chemický peeling tiež dobre.Teraz v zime chcem riešiť pigmentové škvrny a chcela som znova botox skôr do vrásky hnevu a cela.Plet mám mastnú, takže vrásky nemám nejako výrazne aj okolo očí to je v poriadku.Mna viac trápia kg navyše😜úprimne vo veku 25-35 som sa o pleť starala viac ako teraz.
Vlasy mám pár sedivých, ale mám melír a nie je to vidieť.Moja mama osedivela a výraznejšie zostarla až po 60 tke snáď budem na tom rovnako.
Moje kamarátky majú všetky aspoň botox od 43 rokov vyzerajú dobre.Ked som chcela ísť na botox pred letom kamarátke spadlo viečko a zľakla som sa😭ja som dosť bojko a teda takto by som mesiac, dva nechcela vyzerať a to chodí roky k tej istej lekárke.Neviem či jej to zle pichla, ale škaredá skúsenosť.Viecka mám taký typ oči, že sú v pohode.Na čítanie už potrebujem okuliare to mi vadí stále sachovať s okuliarmi hore dole v obchode, vonku to by som radšej prijala do diaľky😀
@luccija Tak to je super, nech ti to vydrží a nech sa cítiš dobre 😊 Ah ja mám melír už roky a sediny nie he až tak vidieť, ale musím farbiť často. Ake mne už šedivejú od mladosti. Na botox som nikdy nebola, ani žiadne iné úpravy. Tiež som bojko ,ale nie bolesti skôr toho aby to malo nejaký efekt a pravdu povediac ani ma to neláka a nedala by som tolko peňazí. A veru kilá aj mňa trápia oveľa viac 🙈 Ja sa už smejem, že keby sa dal zažiť žalúdok tak idem 😂😂😂 Ja som už cez 2 roky v menopauze.