icon

Pristihne vás niekto neupravenú?

6. júl 2025

Je to zakon schvalnosti ? Stále keď som namaľovana,upravená nestretnem nikoho ,ako nahle idem vyniesť smeti alebo na nákup idem nenamalovana iba v kratasoch a tricku tak zacnem stretavat známych alebo susedov.Teraz sme sa prestahovali a nikde nikoho ,idem vyniest smeti s mastnymi vlasmi s tym ze idem potom do sprchy a bum zrazu nová suseda je vonku🤣máte to tiez tak niekto ? 🤣

Strana
z2
denkabemommy
6. júl 2025

Bežne chodím von nenalíčená, hlavne teraz v lete, max krém a spf 😅. Takže ma tak nonstop vidia všetci susedia, kamošky, ľudia, ktorý prejdú okolí mňa a ako matka dvoch synov, ktorých musím dávať často dole zo stromu, preliezky, stavať s nimi v piesku, tak nosím kraťasy a tričko. Necítim sa kvôli tomu škaredá alebo neupravená.

mimikarol
6. júl 2025

Mne je to úplne jedno. Čistá, umytá som, to je základ. Keď idem ráno zaniesť dieťa do školy tak sa nemalujem. Vlasy si len očešem. Chodíme autom, niekedy stretnem niekoho zo susedov, niekedy nie. Kôli nim sa nebudem ráno dávať do gala

mdse
6. júl 2025

Už roky sa líčim len príležitostne, ľudia poznajú moju tvár nenalíčenú a namiesto "nie si chorá" - keď som v minulosti bola výnimočne nenalíčená, mi hovoria "wow ako Ti to dnes pristane" - keď sa výnimočne nalíčim.
Je v tom veľká sloboda.

vroni
6. júl 2025

Je mi úplne fuk, kto ma kedy stretne a co si o mne pomyslí. Ja som spravidla dobre naladená a obvykle milá na svoje okolie, keď to niekomu nestačí, je to jeho problém.

nikaeli
6. júl 2025

.... veď si išla vyniesť smetie, nešla si na zoznamovaciu párty 🤷🏻‍♀️ suseda bola z katalógu?

lion777
6. júl 2025

V živote som na sebe nemala makeup , kila akehosi sajrajtu na ksichte. A vôbec nerozumiem tým ženám, čo to nosia a k tomu tie obrovské nechty, fujj. Choď von tak ako si , prirodzená a krásna od prírody. Ak budeš sebaista, pôjdu po tebe aj chlapi, žiadny makeup netreba. To máš z tých reklám. Haló my nie sme v reklame a nemáme pubertu.

mane01
6. júl 2025

Akoze ja vobec neriesim ci niekoho stretnem, ked som vyparadena alebo nie. Ked idem do obchodu, vobec neriesim (akoze s mastnymi vlasmi nebeham vobec, to je fakt), ked idem do prace alebo niekam na drink, tak sa nahodim. A je mi uplne jedno koho a kedy stretnem. Neobliekam sa pre ludi, ale pre seba. A som si ista, ze aj tym tvojim znamym su tvoje outfity ukradnute.

domkakvet
6. júl 2025

Toto som riesila ked som mala 20 a bolo to presne ako pises, nikde nikoho a ked som sa nenamalovala vsade vsetci. Teraz mi je to uplne jedno.

kukuk29
6. júl 2025

Ja sa nemaľújem vôbec -celá ulica vie ako vyzerám 🤣🤣nemám ich ako ,,prekvapiť- pohoršiť 🤣Skôr mi je trošku úsmevné ,keď ešte aj na turistiku idú ženy ako veľkonočné vajcia zmachlené, náušnice 5 -10 cm kruhy a reťazí a zlata ako.od kolotočárov 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤣.Mihalnice dobre ,že nie 3 cm ako vejáre a nechtiská tiež🤦🏽‍♀️.Ja som za prirodzenosť.Ale tak každému sa iné páči.Kto nechce nech sa na mňa nepozerá 🙈

strongi
6. júl 2025

Nikdy som sa nemaľovala a ani nebudem. Kto nechce, nech sa na mňa nepozerá. Ale také zlé to nebude, lebo sa mi s úsmevom zdravia všetci chlapi z bytovky. Pekný úsmev, prehodíš zopár slov a život ide ďalej. Pleť vyzerá mladšie, sviežo a zdravšie. Keď sa raz za sto rokov namaľujem, chlap na mňa divne zazerá. Keď sa nad tým zamyslím, ja ani nemám poriadne šminky doma, nepotrebujem. Ka sa vlastne namachlena cítim škaredá.

nelka93
7. júl 2025

Akože, ja sa nemalujem vôbec a venčiť chodím bezne v kratasoch a nikto sa nad tým nepohorsuje 😅

lauricka
7. júl 2025

Zober si to takto, nikto neočakáva, že smeti pôjdeš vyniesť s top make upom. Poznám jednu, čo nevyjde zo spálne bez make upu. To musí byť zlé. Ale ťažko povedať, či tak zle vyzerá alebo to ma tak zle prehodené v hlave. Niektorí ľudia sú príliš úzkostní na svoj vzhľad a riešia to všelijakými vylepšeniami namiesto návštevy u psychológa a dať si dokopy psychiku.

jankasmejka
7. júl 2025

@author no ja keby som stretla nejakú susedu nenamaľovanú, neupravenú a ešte aj s mastnými vlasmi, tak ti by bola úplná katastrofa. A ešte tak neoholené nohy a fúzy......Spoločnenské dno........Vám už to všetkým šibe z toho instagramu a podobných soc.sietí. A obávam sa, že nikto nikoho nezaujíma, len si každý namýšľa, že sa ostatní o neho zaujímajú.

saxana000
7. júl 2025

Nemalujem sa ani doma ani k smetiakom ani na ihrisko ani do roboty.vlasy a zuby si umyvam kazdy den.rovnako si kazdy den obleciem ciste veci.derave ani flakate gajdy nenosim ani v skrini nic take nemam a ked niekoho stratnem v cope tielku a slapkach je mi uplne u konecnika co si o mne mysli..

princezna_bosorka
7. júl 2025

@anonym_autor ano a je mi to uplne jedno....

dorizzz
8. júl 2025
@jankasmejka

@author no ja keby som stretla nejakú susedu nenamaľovanú, neupravenú a ešte aj s mastnými vlasmi, tak ti by bola úplná katastrofa. A ešte tak neoholené nohy a fúzy......Spoločnenské dno........Vám už to všetkým šibe z toho instagramu a podobných soc.sietí. A obávam sa, že nikto nikoho nezaujíma, len si každý namýšľa, že sa ostatní o neho zaujímajú.

@jankasmejka ja neriešim ani nohy ani podpazušie, komu sa nepáči nech sa nepozerá 😆

acsa
8. júl 2025

@anonym_autor u mňa pravidelne poštár príde keď mám ciernu, bielu, zelenu masku na tvary. Minule sa ma opýtal, k akému kmeňu patrím dnes 🤣🤣🤣🤣

luccija
8. júl 2025

@anonym_autor jasné to je zakon schvalnosti.Minule som išla večer do obchodu po chorobe vlasy mastné v cope, spuchnuta nenamalovana a drb stretla som niekoho koho som nechcela a bolo mi nepríjemne, ale radšej som povedala, ze som po chorobe🤣

hrasocek12
9. júl 2025
@dorizzz

No mňa stále, ja aj psa venčím v pyžame a aj do obchodu kľudne idem v pyžame. Je mi už zle z toho, ako sa od žien vyžaduje, aby boli vždy ako z módneho časopisu. Pritom chlap môže byť hocijaký, nad tým sa nikto nepozastavuje, či je upravený keď ide vyniesť smeti alebo nie.
Mám už 40 a časy, kedy som si myslela, že všetci hľadia iba na mňa a na to aké mám vlasy alebo nechty alebo ako som oblečená sú dávno preč.. a keď to niekoho zaujíma tak nech sa kľudne pohoršuje, mám to vieš kde 😆

@dorizzz toto si hovorím aj ja. Presne mi hovoríte z duše 😘

hrasocek12
9. júl 2025
@acsa

@anonym_autor u mňa pravidelne poštár príde keď mám ciernu, bielu, zelenu masku na tvary. Minule sa ma opýtal, k akému kmeňu patrím dnes 🤣🤣🤣🤣

@acsa tak toto ma pobavilo 😂 že k akému kmeňu patríte dnes 😂

pikachu999
13. júl 2025
@pribinak

Ráno som bola vonku so psom ….zabi má, ale netuším či ostatne venciace boli namaľované, či mali upravené vlasy a netuším čo mali oblečené

Na 100 % viem že frajerka môjho psa má novú zlatu roľničku 🤷‍♀️

@pribinak to je zlaté že frajerka tvojho psa 😀🩷

Strana
z2