icon

Queen Plačková - Voňavý olej do prania

bianka_012
5. júl 2022

Ahojte, má niekto tento olej? Hocijaká vôňa, zaujima ma či je to fakt také úžasné a 1 vrchnáčik prevonia všetko prádlo v práčke. Ďakujem krásne za odpoveď a reálne skúsenosti.

leskky
6. júl 2022

@martinsimona nie, ja odtiaľ kupujem oleje roky. Ona sa tam zjavila prednedávnom so super extra top limitkami, ktoré pravidelne doskladnuju 🤣🤦

liusa82
6. júl 2022

ja som ani nevedela že niečo také aj existuje🙂 bežne kupujem tie parfumvané aviváže ale to je nič moc.Hned aj dneska objednávam na skúšku dajaké 100 ml.Teraz na leto bude asi dobrý ten morský vánok a sole.Nemáte ich niektorá? Tie od Plačkovej by som nekúpila ani ja🙂 ale tie talianske poskúšam

miskaska
6. júl 2022

@tramtada31 prosím, necvakneš zloženie tej magnoliovej vone?

rebekamarcusko
6. júl 2022

Skusila som aj ten queen aj pure baby
Queen mi voni totozne ako passion z teh stranky a je lacnejsi. Ten pure baby je fakt velmi prijemna vona,ten este objednam. Ale ten queen su fakt zbytocne vyhodene peniaze,kedze voni rovnako ako ten passion

bianka_012
autor
6. júl 2022

@barbora_t
@karajazviny
@andula1988
@julianabelakova

https://www.modrykonik.sk/forum/domacnost-a-jej-vybavenie/pozor-na-puella-vone-do-prania-2/
Tu som čítala, že napr. ten cyklamenový obsahuje niečo čo môže spôsobovať neplodnosť. Neviem čo je na tom pravdy, ale zarazilo ma to. Niekde na MK som tiež čítala, že keď im to kvaplo na práčku (plas) normálne to rozožralo, tak teraz neviem či tomu veriť, nechcem aby sa mi kvôli vôni rozpadla práčka alebo mala zdravotné problémy.

martinenka886
6. júl 2022

tiez som po nich poskulovala, no ta cena ma celkom odradila, to poviem narovinu

bianka_012
autor
6. júl 2022

@tramtada31 Na tej Bajkalsje sa daju všetky ovoňať ? Dá sa tam prípadne aj zakúpiť celý ? Ďakujem

janulka182
6. júl 2022

@bianka_012 ak chces skusit, skus z vonavy domov. ja som mala aj puellu a neda sa to porovnat.

bianka_012
autor
6. júl 2022

@janulka182 Ďakujem, tak idem do toho 🙂 už len si vybrať vôňu

janulka182
6. júl 2022

@bianka_012 ved toto. ak mas moznost ist do obchodu, je to fajn. ak nie, daju sa objednat aj vzorky.

falbala132
6. júl 2022

ja pouzivam konkurenciu - "vonave pranie", ma lepsie menej drazdive zlozenie.

bianka_012
autor
6. júl 2022

@janulka182 A priamo v obchode v BA na Bajkalskej sa dajú ovoňať aj kúpiť ?

janulka182
6. júl 2022

@bianka_012 to neviem. ja som objednavala, lebo byvam daleko

ysseba
6. júl 2022

@tramtada31 anoo, smeraldo sa aj mne paci 👌 mna sa zas na diamante pytaju co mam za parfem 😅 ten topazio som este nemala. Inak ked nemas rada diamante, tak ani diamante ylang ylang ani ninfea nekupuj- su velmi podobne, take mydlove, pudrove.

tramtada31
6. júl 2022
tramtada31
6. júl 2022

@bianka_012 Ano daju sa ovoňať všetky a aj kúpiť. Ja som mala stastie aj na ochotnu predavačku, tak tá mi odprezentovala úplne cely sortiment😉

pauli_s
6. júl 2022

@bianka_012 mám doma 5 olejov z toho Voňavý domov a za mňa je jednoznačne topka tento: https://www.vonavydomov.eu/fiori-di-pesco-500ml , ale aj Diamante Ylang Ylang je skvelý. Mala som príležitosť ovoňať aj tie od Zuzany Plačkovej, ten čierny za mňa čistý grc - ako mužská nejaká lacná voňavka a ten druhý voňala pekne ale nebol teda podľa mnňa vôbec nejaký výrazný ako ostatné od nich.

drobaja
6. júl 2022

@evinka4393 prosím Ťa pekne, tolerujú to aj malé detičky? Mam takmer dvojročného a 8 mesačnú, periem im v klasickom prášku, už nie detskom, tak či by to vadilo, či nie🙂Dakujem

evinka4393
6. júl 2022

@drobaja bohužiaľ ti zatiaľ neviem odpovedať, pretože bábätko ešte len čakám. Pani na predajni mi ale povedala, že sú hypoalergénne tie olejčeky a sú dobre tolerované ale osobnú skúsenosť nemám 😕

drobaja
7. júl 2022

@evinka4393 dobre ďakujem krásne 🤗Už som objednala, tak mi ostáva len veriť, ze to bude ok. A prajem veľa zdravíčka počas tehotenstva aj po ňom 😊

terka224
7. júl 2022

@bianka_012 mala som a žiaľ vyhodené 💰💸

drobaja
8. júl 2022

@pauli_s ahoj, prosím Ťa pekne, môžem sa len opýtať, ze ako tie oleje používaš?
Práve dnes mi ho doniesol kurier a rozmýšľam, či to vyliať do nadobky kam sa leje aviváž alebo priamo do bubna🤔😀
Dakujem krasne za radu!

mondolina
8. júl 2022

@drobaja
máš to napísané aj v návode, do priehradky na aviváž

liusa82
8. júl 2022

@terka224 a aké vône ste mali ked vyhodené peniaze? ja som teraz prvý krát na skúšku objednala od nich ten zvýhodnený baliček 3 olejčeky po 100 ml za 20 eur a vône aqua marine,Diamante bambo a sole tak som zvedavá čo je to za zázrak ked si to tu tak ženy chvália

drobaja
8. júl 2022

@mondolina ďakujem, ale ja to nikde nevidim🤔Je tam sice napísané, ze kolko sa ma dat, ale nie kam. Či som slepá? 😀

mondolina
8. júl 2022

@drobaja
prepáč, ja som myslela, že sa pýtaš na Puellu, ešte raz sorry 😉

terka224
8. júl 2022

@liusa82 tu detskú som mala

drobaja
8. júl 2022

@mondolina v pohode😀😀! Len som sa už zľakla, že som na tej materskej totalne zdebilnela😀😀

jania023
8. júl 2022

Baby kty olej od puelly je naj? Ktoru farbu vybrat?

chillibubble
18. aug 2022

prosim vas, tie oleje nezanasaju pracku a priehradku na avivaz tak, ze sa neda vycistit lebo olej?