Queen Plačková - Voňavý olej do prania
Ahojte, má niekto tento olej? Hocijaká vôňa, zaujima ma či je to fakt také úžasné a 1 vrchnáčik prevonia všetko prádlo v práčke. Ďakujem krásne za odpoveď a reálne skúsenosti.
Pridavam skusenost nechala som sa zlanarit a kupila som ten cierny queen no pre krista boha ziveho ja byvam v bytovke a poviem vam komplet od pivnicnych priwstorov az po podrkovie tak smrdi ako lacne mydlo no tak nieco hnusne tazke otrasne som este necitila mala vsak pravdu ze staci par kvapiek je to brutalna sila prisla som k mame a vravela pre boha ty smrdis a pritom som na sebe oprate z toho nic nemala len som doma tym napachla osudova chyba oprala som zaclony 🙈🙈 maly z toho isiel vracat bolela nas vswtkych hlava no nieco strasne neviem ako vonaju ostatne ale cierny rozhodne nedoporucujem priserna vona lacneho mydla
@bianka_012 queenko je dost silne a take no dost parmuvone ako silne mydlo. Pure baby je take jemnejsie ale tiez nic moc a tropical je take no mne nevonalo. Radsej skus z tej stranky vonavy domov perlu tu mam ja je uzasna. Mala.som aj ylang ylang ale ten je dost silny a taky vyrazny meviem k clmu by som to prirovnala.
Baby ja používam aj na telo oleje do prania ,aj tie od le Essenze aj puella, dám pár kvapiek do dlane a rozotriem si po tele, neskutočne to vonia každý chváli, nepotrebujem ani parfum a vôbec mi neškodí ani len necítim že by pálil alebo niečo podobné...🙂 Tak že sa čudujem že to rozžerie plast.
@rous777 fúha, skúste to maliať do plastovej flaštičky, za deň sa rozpadne…
@bianka_012 skúsila som,no nič sa nestalo ☺️
@yanulienka1 ja mám novú práčku zničenú
@stellka265 ako si ju znicila? tymi olejmi?
@yanulienka1 ja mám celú práčku predu rozleptanu nechcela som tomu veriť 😞😞😞
@stellka265 😮 bubon myslis? ci dvierka? ako dlho si ich pouzivala?
Som prekvapená ako píšete o tých poškodeniach. Ja teda používam Puellu aj od Plačkovej Queen a Jakooo a teda nič sa mi s práčkou nestalo. 💁 Ale nepoužívam čisto len oleje. Mám aj aviváž a striedam.
@ajko2011 ja mám z voňavý domov a tiež sa nič nestalo práčke.. pod fľaškou kam ju pokladám (na plastovú parapety pri okne) sa tiež nič nedeje.. bolo mi jasné keď som to už kupovala že to musí byť silná chémia keď to tak vonia a tiež to striedam s avivazou ale som rada že uniforma do práce mi konečne vonia, takže najmä kvôli tomu som to kúpila..
@barbora_t ahoj prosím ťa ktoré konkrétne ? Das mi fotku ?
@ajko2011 dobrý deň, prosím vás, používate ešte vonné oleje od Plackovej? Ak áno, neviete mi prosím odfotit etiketu, kde je zloženie. Lebo sa neviem dopátrať aké je zloženie. Ďakujem
Milujem aviváž pure baby aj tú čo vonia ako bacarat ale práčku z vonku mám hrozne zničenú a obávam se teda o naše zdravie aj, ako toto dokážé z lesklým povrchom
@selyna10 ja tak isto… pure baby je božské ale ta pracka je riadne znicena 🙈
baby, tie ktore pouzivate queen carat…nestalo sa vam ze biele pradlo zozltlo? Normalne som vytiahla pradlo z pracky..pohoda…vyvesila a ked pradlo schlo..normalne ze farba do jemne zltej…hned som dala tricka do lavora vymacat…a voda ze zlta…skoda ze som neurobila fotku 🙈
@kacicka248 kolegyna mi to ukazovala na fotke. nastastie tym isla len umyvat podlahy. slnieckovo zlta voda. otras... aj jedno tricko jej to zafarbilo, ale dala to dole.
@chillibubble och ma porazi…cize peniaze “vyhodene”…ja som tricka vymacala, vodu som menila asi 4x…potom dala vyprat…ale uz len s praskom a nastastie pustilo…ale povodne som myslela ze zinfarktujem…
Dakujem
@kacicka248 tak na tmave asi v pohode, aj ked ktovie co tam je, ze to takto farbi...
@bianka_012 pridávam sa do diskusie. som zhrozena.. periem v tom dcere od narodenia nakoolko mi v predajni tvrdili ze je to baby avivaz. Rozožralo mi to aj gumenu podlozku na ktorej som to mala. nejde to ani umyt. Ja oen dufam ze sa dcere nic nestane. hned prestavam pouzivaz
@nina1209 nepouzivam konkretne jej vone do prania, ale iné od rovnakého výrobcu a normálne v tom periem detom veci a nikdy im nič nebolo. A myslim, že aj sa tam uvadza, že môže rozozrat povrchy a nemôže byt v kontakte s nimi, ale už som ten olej mala aj na rukach nwkoncentrovany a nebolo mi z neho nič.za mna spokojnosť s tymito produktami do prania.
Ja som skusala od plackovej aj od puela oleje
A pracka rozleptana :/ opravar mi vynadal ci som normalna ze tieto oloje rozleptavaju plast a gumu v pracke cize som tym znicila pracku:// neodporucam urcite nanasat na telo ako tu jedna pise musi byt sialena ked to rozleptalo aj vrchaj nadobu na pracke 😏😟
Uz periem len klasika avivaze sice slabsia vonia ale z pradla nas nekuse pokozka a dieta mi nekasle ako uz olejovych
Doposiaľ som používala puelu bola som spokojná ,každý chválil povedala som si že vyskúšam aj iné produkty od iných výrobcov tak som zakúpila olej do prania od voňavého domova konkrétne limitku od plavkovej queen …úprimne smradlava vtierava, vôňa sa to nazvat nedá ako lacné mydlo ,tak som skúsila dala ešte šancu produktu carat keďže to má byt vôňa ktorá je imitovana parfumom bacarat.Ešte väčšie sklamanie ….po otvorení fľaštičky krásna vôňa úplne indenticka s parfumom bacarat rouge tak s nadšením som hneď zapinala plnú pracku ,dávkovanie išlo podľa postupu ….po vyveseni som necítila okrem prášku nič 😀po vysušení pradla deto …tak som prala další krát a další a zvyšovala množstvo oleja no výsledok sa nedostavil absolútne žiaden ….čiže moja skúsenosť s týmito dvoma výrobkami je prvá a aj posledná !!!pracku mám novú, pravidelne cistenu takze za na úplne ale úplne cele zle
@bianka_012 mne tak puela rozozrala plast😡
Predražené. Rovnakú službu ti spraví hocijaký olej do prania. Mne sa páčia kifra vône. Jesenné veci čo som prala minulý rok, stále voňajú .. keď otvorím skriňu len ma tak ovalí krásna vôňa

@yanulienka1 ano aj mne sa to stalo, ked som kvapla na pracku na zasobnik… ako olej mi vonia ale co to je za chemia ked to urobi toto s plastom, nechapem…