Rady na domáce odfarbovanie vlasov
Dobry den. Chcela by som poprosit o radu s odfarbovanim. Mam doma 2 babatka(nema mi ich kto postrazit) takze kadernicka nepripada do uvahy. A tak som tu. Mam melir od kadernicky ktory uz je miestami az oranzovy. Uz nepomaha ani modra maska, ani sampon, nic. Bola som tam pred viac ako rokom. Mam svoje vlasy spinavy blond. Nechcem si davat vlasovku z drogerie. Kupim si developer blond me aj prasok. Vlasy mam dost znicene, skoro po pas. Po aplikacii sa ostriham o par cm. A teraz otazka. Bude mi stacit developer 6%,alebo racej 9%?Pisu tam ze sa nema dostat na pokozku a obavam sa ze sama si to nebudem vedet tak zafarbit. Nechcem sa spalit alebo co. A asi si zafarbim cele vlasy, melir si sama nespravim a uz vobec nie mikromelir.A potom si chcem dat aj nejaku farbu, tie sa miesaju zo 6% peroxidom co som pozerala. Treba aj toner? Prosim niekoho o radu, najlepsie kadernicku alebo holku co to ma vyskusane. Za rady dakujem.
Moja rada k tomu je - nerob to
@alice2468 Nie si divná, bol to len nápad ako riešiť to, že nemôžeš ísť ku kaderníčke ty, ale jasné, chápem, že nie každému je takéto niečo komfortné... no každopádne by som do odfarbovania zničených melírovaných vlasov, ktoré hádžu nepekný odtieň a sú nejednotné rozhodne sama bez skúseností nešla... nezvažovala si to dať celé na tmavšie radšej, keď už??
@lindous uz raz davnejsie som to urobila a vyzerala som hrozne. A to nebol len moj nazor. Neviem co robit, ci vydrzat.... zasa dokedy? Dalsi rok? A videla som par ludi co si na taketo vlasy pacli farbu z drogerky a vacsinou to nedopadlo dobre. Toto mi prislo ako mozno o nieco lepsie riesenie.
Naozaj sa ti nedá ísť na 3 hodiny ku kaderníčke do salóna?
Daj si na cele vlasy orieskovu farbu alebo medovy odtien. Neodfarbuj si to sama, lebo nakoniec budes mat celu hlavu oranzovu.
jedine kadernicka ked to mas uz tak dlho a znicene ako pises
@kikush182329 taku som si uz raz dala, orieskovu a vyzerala som strasne. A prave z toho mi potom kadernicka spravila blonb,ledva.Ked si dam medovu tiez to bude do oranzova. Aspon myslim. Neviem no. Vyzera to tak, ze budem muset vydrzat a chodit s vrecom na hlave cele leto🤣.

Asi nie úplne k veci, ale nerozmýšľala si nájsť kaderníčku, ktorá príde k tebe domov? 🙂 Ja som teda všeličo doma s vlasmi sama porobila, ale toto by som si netrúfla...