icon

Skúsenosti s vložkami proti poteniu pod pazuchami

Včera o 20:14

Ahojte, mate niekto skusenosti s vlozkami / vankusikmi pod pazuchu ? Ak ano, ake znacky? Vsetky tricka, aj kvalitne merino, mam pod pazuchami od skvrn ktore nejdu vyprat. Skusila som aj deo bez hliniku, aj antiperspirant kremovy na večer, rano už nič, nepomohlo, Mam zničene každe tričko, žlte alebo vyblednute flaky. Vraj agresivny pot. Tak jedine asi tieto vlozky ? Ake mate skusenosti?

minenkaa
Včera o 20:27

@anonym_autor a botox?

anonym_124c86
Včera o 20:38
@minenkaa

@anonym_autor a botox?

Skôr by som riešila odborníka. Endokrinológa alebo čo.
Viem, že @autorka toto nechceš počuť ale možno máš len problém s hormónmi alebo niečo a prestaneš sa tak agresívne potiť. Ja som mala naposledy žltú škvrnu pod pazuchami na tričku asi v 16tich, odkedy prešla puberta a hormóny mám ustálené tak aj potenie prešlo. Toto čo opisujes asi nie je úplne ok. Možno keď to poriešiš nebudeš potrebovať ani vankúšiky ani vložky. Len nájsť problém a nájdeš aj trvalé a hlavne konfortne riešenie. Tiež som mala spolužiačku na výške s takýmto problémom ale ona k tomu aj strašne otrasne zapáchala a žiadna kozmetika nepomohla.

minenkaa
Včera o 20:42
@anonym_124c86

Viem, že @autorka toto nechceš počuť ale možno máš len problém s hormónmi alebo niečo a prestaneš sa tak agresívne potiť. Ja som mala naposledy žltú škvrnu pod pazuchami na tričku asi v 16tich, odkedy prešla puberta a hormóny mám ustálené tak aj potenie prešlo. Toto čo opisujes asi nie je úplne ok. Možno keď to poriešiš nebudeš potrebovať ani vankúšiky ani vložky. Len nájsť problém a nájdeš aj trvalé a hlavne konfortne riešenie. Tiež som mala spolužiačku na výške s takýmto problémom ale ona k tomu aj strašne otrasne zapáchala a žiadna kozmetika nepomohla.

@anonym_124c86 niektory ľudia sa jednoducho potia

anonym_124c86
Včera o 20:45
@minenkaa

@anonym_124c86 niektory ľudia sa jednoducho potia

@minenkaa to máš pravdu ale pokiaľ je to tak, že na všetkom jej ostávajú machule ktoré nejdu oprať, skúsila by som to poriesit s lekárom. To je ako napr keď niektorým ženám rastú fúzy pretože majú rozhádzané hormóny.
Ono tie machule sú možno aj z tých deo a aniperspirantov ale keď píše, že skúsila viac a nepomohlo nič..

minenkaa
Včera o 21:21
@anonym_124c86

@minenkaa to máš pravdu ale pokiaľ je to tak, že na všetkom jej ostávajú machule ktoré nejdu oprať, skúsila by som to poriesit s lekárom. To je ako napr keď niektorým ženám rastú fúzy pretože majú rozhádzané hormóny.
Ono tie machule sú možno aj z tých deo a aniperspirantov ale keď píše, že skúsila viac a nepomohlo nič..

@anonym_124c86 ja sa tiež tak potim a som chlpatá a som v poriadku

anonym_7deec5
Včera o 21:48

@anonym_autor a co tricka proti poteniu

simsalabim
Dnes o 06:48
@anonym_124c86

@anonym_124c86 to je take zlozenie potu, bohuzial. S tym nic nenarobis. To je ako ked sa niekomu sustavne tvori usny maz a inemu nie. Alebo zubny kamen. Pomoct moze okamzite nosenu vec namocit a preprat. Pripadne nastriekat sprej na skvrny od potu - https://www.drmax.sk/hg-odstranovac-skvrn-od-po...

Ale na merino by som to nedavala.

mikella912
Dnes o 06:50

ja som si ich kupila ale nepoužila nakoniec používam driclor proti poteniu mne pomáha

zuzubb007
Dnes o 07:04

Driclor je top, žiadny pot, žiadne flaky, ozaj by som si nedávala zakaždým vložky a bála sa, že mi padnú počas dňa 🙈

anonym_9a6a97
Dnes o 07:27

V DM predávajú achselpads, je to uložené pri antiperspirantoch dole v krabičke, dávam si to keď mám úzke tričko, nalepis na tričko, fajn vec, alebo driclor

autor
Dnes o 16:59
@anonym_124c86

@anonym_124c86 a akého odborníka mám riešiť podľa teba? Endokrynologa mám a som sledovaná a všetko je v rámci normy.

autor
Dnes o 17:02
@anonym_9a6a97

V DM predávajú achselpads, je to uložené pri antiperspirantoch dole v krabičke, dávam si to keď mám úzke tričko, nalepis na tričko, fajn vec, alebo driclor

@mikella912
@zuzubb007
@anonym_9a6a97 o driclore som počula. Mám citlivú pokožku a trochu sa toho bojím. Zas úplne sa zbaviť potenia, neviem či je ok.

autor
Dnes o 17:04
@anonym_9a6a97

@anonym_9a6a97 tie vložky pod pazuchu z DM sú fajn? Pozerala som to tiež. Drží to? Nezničí to tričko tým pádom ? Asi skúsim to

autor
Dnes o 17:05
@simsalabim

@anonym_124c86 to je take zlozenie potu, bohuzial. S tym nic nenarobis. To je ako ked sa niekomu sustavne tvori usny maz a inemu nie. Alebo zubny kamen. Pomoct moze okamzite nosenu vec namocit a preprat. Pripadne nastriekat sprej na skvrny od potu - https://www.drmax.sk/hg-odstranovac-skvrn-od-po...

Ale na merino by som to nedavala.

@simsalabim vďaka pozriem. Áno aj ušného mazu sa mi tvori veľa, proste som vyhrala 😁 s tým agresívnym potom

kp7333
Dnes o 17:17

@anonym_autor ak sa vela potis, deodoranty bez hlinika su ti nanic. Potrebujes antiperspirant a nie na noc, ale rano hned po sprche. Cez den viac krat zopakovat. Vecer uz len sprchu, poriadne namydlit, ciste pyzamo a ciste oblecenie kazdy den.