icon

Skutočne potrebujeme sedem prípravkov na pleť na noc?

Dnes o 10:32

Nedávno som videla video jednej ženy ktorá si pred spaním na tvár dávala asi 7 prípravkov.vazne je toto všetko potrebné?robíte to niektorá?však to musí zabrať strašne veľa času

malalienka85
Dnes o 11:47
@anonym_e80b73

@anonym_fbeefe 🤣🙈to mi príde ako túžba po nesmrteľnosti🙂 neboj sa, aj teba čaká uloženie pod čiernu zem, kde tvoja krásnu pleť rozožerú červíci alebo sa dáš skremovať. v tom je jediná spravodlivosť života🙂

@anonym_e80b73 tak ked ty si taka povznesená nad vzhlad tak co ta rozculuje že niekto sa o seba stara.....nepochopím.... a ten posledny koment totalne od veci

anonym_fbeefe
Dnes o 11:48
@anonym_e80b73

@anonym_fbeefe 🤣🙈to mi príde ako túžba po nesmrteľnosti🙂 neboj sa, aj teba čaká uloženie pod čiernu zem, kde tvoja krásnu pleť rozožerú červíci alebo sa dáš skremovať. v tom je jediná spravodlivosť života🙂

@anonym_e80b73 o co ti ide? Pytala si sa, slusne som ti odpovedala a teraz ukazujes tvoju ubohost a obmedzenost, nestrapnuj sa uz. Kup si indulonu a neotravuj.

hopatko
Dnes o 11:52

Aj som ti chcela dat nejaku normalnu a fundovanu odpoved ale po tvojich prispevkoch ta len polutujem... Je mi za teba smutno, ze ta donuti niekoho mnozstvo pouzitej kozmetiky k takemu ponizujucemu vyjadrovaniu.

lucia.t
Dnes o 11:53
@anonym_9c4977

@anonym_autor robím a niekedy aj viac ako 7 😀 pleť mám ako porcelánová bábika. Treba vedieť čo a koľko toho používať a nie nezaberie to kopu času

@anonym_9c4977 blbá otázka, ale ako si na to prišla, čo presne tvoja pleť potrebuje? Máš nejakú poradkyňu či si na insta a tam niekoho sleduješ? Lebo ja som instagramom nepobozkana, nevedela by som ani, koho sledovať 😃 aké chcem mať peknú pleť. Nemám najhoršiu, ale sú tam rezervy

simca06022011
Dnes o 11:56

zalezi od typu pokozky a problemov ake ma, a tiez od toho kto ako pouziva makeup a tak.. kazdy nech si prisposobi sebe.. mne to napr cas nezaberie, ak neratam umyvanie, cistenie.. tak sera a masky a kadeco mam na nocnom stoliku, davam to pred spanim so stretchingom, pri pozerani serialu... nie x krokovu rutinu nemam, osvedcilo sa mi davat to co prave vtedy mi treba a nie vsetko naraz, ale ked niekto potrebuje 20krokov, je to len na nom. cas si kazdy najde na to co chce...

anonym_895ad3
Dnes o 11:57
@anonym_e80b73

@anonym_e80b73 My pripominas jednu moju rodinnu prislusnicku. Aj ta sa hrdi tym aka je prirodzena a naco starostlivost. Vyzera mizerne v porovnani s jej rovesnickami ale ok, ona sa citi. Ale u nej je aj ta povaha taka ako celkovy vyzor. Upadla a depresivna.
Ja osobne nesympatizujem so zenami, ktore sa o seba nestaraju.
Mam susedu cez 90. Vzdy upravena, pouziva make up a ruz. Ziadne odovzdavanie sa "cervikom".

anonym_eaa41c
Dnes o 11:58

@anonym_autor Asi niekto ano. Ved kazeeho vec
Ja si dam pod oci, aj ti len asi posledne 2-3 mesiace jeden krem a inak len celkovo krem na tvar a vybavene.

anonym_78b43e
Dnes o 11:59

@anonym_autor krémy, kozmetika sú najlepší biznis😂chcela by som všetky vidieť, ktoré pisu akú majú krásnu pleť kvôli krémom.V prvom rade to je genetika, dobrý spánok, hydratácia, verím masáži tváre.Ked som bola mladšia kupovala som si krémy za 40 eur teraz po 40 tke max za 15 eur a aj Baleu😆vrásky mali ženy v našej rodine neskoro aj šedivé vlasy.placebo je silná vec

hopatko
Dnes o 12:02
@anonym_78b43e

@anonym_autor krémy, kozmetika sú najlepší biznis😂chcela by som všetky vidieť, ktoré pisu akú majú krásnu pleť kvôli krémom.V prvom rade to je genetika, dobrý spánok, hydratácia, verím masáži tváre.Ked som bola mladšia kupovala som si krémy za 40 eur teraz po 40 tke max za 15 eur a aj Baleu😆vrásky mali ženy v našej rodine neskoro aj šedivé vlasy.placebo je silná vec

@anonym_78b43e mas pravdu ze to nie je o cene. Ide o spravnu kombinaciu ucinnych latok v spravnom poradi. A masaz tvare, pravidelna, aj denna a spravne urobena dokaze zazraky, dlhodobo.

anonym_9c4977
Dnes o 12:12
@lucia.t

@anonym_9c4977 blbá otázka, ale ako si na to prišla, čo presne tvoja pleť potrebuje? Máš nejakú poradkyňu či si na insta a tam niekoho sleduješ? Lebo ja som instagramom nepobozkana, nevedela by som ani, koho sledovať 😃 aké chcem mať peknú pleť. Nemám najhoršiu, ale sú tam rezervy

@lucia.t nemám poradkyňu a nikoho nesledujem, lebo čo môže sedieť jednému tebe nemusí. Skúšala som pokiaľ som nenašla čo presne potrebuje

mmia96
Dnes o 12:18

Baby, prečo sa táto nevinná diskusia strhla na hádku? 🫣 veď každá nech si dáva na pleť čo chce, či niveu, či 10 krokovú rutinu.

rusalinka
Dnes o 12:18
@anonym_d168b3

A hlavne zaplni pory a pokozka nedycha. Chore baby, myslia, ze sa tym vyhnu vraskam 😅

@anonym_d168b3 Pokožka nemá ako „dýchať“. Dýchaš pľúcami, nie tvárou, ani rukami. Krémy koži nezoberú kyslík, iba môžu spraviť pocit mastnoty alebo upchať póry, keď ich je veľmi veľa alebo sú nevhodné... 🙄

anonym_e80b73
Dnes o 12:29
@anonym_895ad3

@anonym_e80b73 My pripominas jednu moju rodinnu prislusnicku. Aj ta sa hrdi tym aka je prirodzena a naco starostlivost. Vyzera mizerne v porovnani s jej rovesnickami ale ok, ona sa citi. Ale u nej je aj ta povaha taka ako celkovy vyzor. Upadla a depresivna.
Mam susedu cez 90. Vzdy upravena, pouziva make up a ruz. Ziadne odovzdavanie sa "cervikom".

@anonym_895ad3 ja pouzivam kvalitny krem z lekarne a kvalitnu micelarku tiez z radu lekarenskej nie drogerijnej kozmetiky. Aj inak sa o plet staram,ale nie procedurou 10tich produktov.Pisala som o tom ze zlata stredna cesta je najlepsia, ale na hlupakoch svet zaraba,to mi je jasne.a kozmetima je krasny biznis,aj to mi je jasne.

anonym_d23137
Dnes o 12:39

Všetko je reklama a biznis
Keď je dobrý produkt ,tak nepotrebujes ďalších 6
Logika

marcellka32
Dnes o 12:42

Používam 4 kroky ráno, 5 krokov večer....nie nemusíš to robiť, veď to robíš kvôli sebe, ja to robiť chcem, lebo chcem aj naďalej vyzerať dobre,... kozmetike sa treba rozumieť, a počúvať potreby svojej pleti a dať to čo jej chýba.... používam kórejskú kozmetiku, tu môžeš vrstviť bez toho, aby sa to pleť zaniesla...mám 46 rokov a výsledky starostlivosti vidím, ale je v tom viac, hlavne genetika, ďalej neopalovat sa, hydratácia, spánok a zdravá výživa

anonym_3afffa
Dnes o 12:44

@anonym_autor ja kym by som isla spat tak by som to musela vsetko zmyt vodou, citila by som sa ako nabalzamovana 😖

anonym_588ee2
Dnes o 12:56

A nezabudnite si po tych 7 kremoch dat omietku na tvar. Ja nepochopim tieto omietky na face. Ja pouzivam rano a vecer krem, nedavam si ziadnu omietku a mam uplne jemnucku plet a 42 rokov. Malujem si len oci, plus spirala a na usta lesk.

saxana000
Dnes o 13:00

Odkedy nenosim Make up moja plet sa neuveritelne zlepsila.. staci vecer umyt a naniest krem..

anonym_4f14ec
Dnes o 13:01
@anonym_e80b73

@anonym_cdf329 rovnako ja. pleť mám ako 20+ , ale vek mám 40+ . bežne mi ľudia tykajú alebo si ma mýlia s mojidmi dcérami🙂 a nie je to genetikou. čo sa týka skincare, mám kvalitnú micelárku a kvalitný hydratačný krém, ktorý ošetruje aj očné okolie. toť moja skincare. makeup nerátam

@anonym_e80b73🤣🤣🤣🤣pleť mám ako 20+ a som 40 +. Ach jaj, a už si predstavu o sebe konzultovala s nejakým odborníkom? Možno by si si mala nejakého psychológa zaplatiť, namiesto tých sr.čiek čo si dávaš na ksicht. 🤔🥴. Určite sa ti za chrbtom smejú, že si ako kráľovná zo Snehulienky. Zrkadielko, zrkadielko, povedz,že mi, kto je najkrajší na tejto Zemi????

anonym_1f3df1
Dnes o 13:01

@anonym_autor Áno, je to potrebné, hlavne pre tie kozmetické spoločnosti, ktoré to vyrábajú 😅😅 Tie dokážu ženám napchať do hláv, že aj 10 -15 produktov treba denne pre " skin care". Ja keď počujem, alebo vidím toto slovné spojenie, sa mi otvára nožík vo vrecku. Ale bláznov je dosť, ktorí skončia na hocaku blbosť, tak prečo nie. ( A áno, používam aj ja krémy, sem - tam nejaké sérum, ale nepatlam na ksicht x produktov denne, a nerobím z toho nejakú modlu)

earlgrey
Dnes o 13:03

ja jem len jednu vec a tá je najlepšia na pokožu, detox atď. Nič si na tvár nedávam a mám ju peknú 😉

petracandle
Dnes o 13:03

Robí to niekto? Áno ja a neskutočne sa mi zlepšila pleť, mám ju ako bábätko. Naozaj to treba? Nie, niekomu stačí umyť tvár vodou. Ja keby to robím so svojim suchým typom pleti by som mala doslova šupiny

petracandle
Dnes o 13:08
@anonym_895ad3

@anonym_895ad3 presne 😃😃 milujem ako sa niektoré ženy doslova HRDIA, že ony sa nemaľujú, ako si maximalne umyjú tvar vodou a dajú Niveu, a potom pozrieš ich fotku a....pomyslíš si, že by potrebovali aj 10krokovú rutinu 😃

alenka58
Dnes o 13:11

veľmi záleží od pleti, ja som nikdy nemala akné ani žiadne problémy s pleťou a ani nemám, stačí mi micelárna voda a dobrý krém občas kozmetika

anonym_1f3df1
Dnes o 13:11
@anonym_e80b73

@anonym_fbeefe ty jo, tomu sa hovori "všetkého vela skodí"😂 obraz dnešnej materialisticky zameranej doby. lebo, pár rokov dozadu sa toto nikde nepropagovalo,len posledné roky je toho zrazu plný internet..

@anonym_e80b73 Ľuďom prepína, ale na takýchto sa najlepšie zarába. Stačí im vytĺcť do hlavy kadejaké nezmysly, ale na takýchto slabých kusoch sa najlepšie zarába. Keď prídu s tým, že ráno treba 15 prípravkov, a večer ďalších 15, ver, že aj na to skočí dosť slaboduchych v túžbe po večnej mladosti a kráse

anonym_a54df9
Dnes o 13:12

Poznám ženu, čo robí pre Nuskin a patlá toho na seba neskutočne moc, plus tá ich zázračná Lumea, ale nevidím na nej, žeby jej to nejako pomáhalo. Vek človek neoklame, aj genetika tu zohráva rolu. Po 40tke to už aj tak ide dolu vodou

anonym_588ee2
Dnes o 13:16
@anonym_1f3df1

@anonym_e80b73 Ľuďom prepína, ale na takýchto sa najlepšie zarába. Stačí im vytĺcť do hlavy kadejaké nezmysly, ale na takýchto slabých kusoch sa najlepšie zarába. Keď prídu s tým, že ráno treba 15 prípravkov, a večer ďalších 15, ver, že aj na to skočí dosť slaboduchych v túžbe po večnej mladosti a kráse

@anonym_1f3df1 A najsmutnejsie je, ze napatlaju na seba 15 kremov a za tym omietku, ktoru maju cely den na tvari. Vecer si odlicia omietku a daju dalsich 15 kremov a myslia si ako sa super o plet staraju.

anonym_ec2b3a
Dnes o 13:24

Nerozumiem tym urazkam a zhadzovaniu a vysmievaniu 🤔
To naozaj potrebujete niekoho zhodit, aby ste same vynikli?

anonym_d168b3
Dnes o 13:25
@hopatko

@anonym_d168b3 a tie pory ako dychaju? Aj ich pocujes pri tom dychani?

@hopatko isteže pokožka nedýcha- ak na ňu napatláš 7 vrstiev omietky. Veď cez ňu sa vylučuje pot a maz a ak ich upcháš ešte aj na noc, robia sa jebaky- zápalové ložiská. Prečo sa asi na noc doporučuje dôkladne čistiť pleť?

anonym_d168b3
Dnes o 13:29
@anonym_9c4977

@anonym_autor robím a niekedy aj viac ako 7 😀 pleť mám ako porcelánová bábika. Treba vedieť čo a koľko toho používať a nie nezaberie to kopu času

@anonym_9c4977 ty budeš porcelanová bábika aj v 80tke.