Skutočne potrebujeme sedem prípravkov na pleť na noc?
Nedávno som videla video jednej ženy ktorá si pred spaním na tvár dávala asi 7 prípravkov.vazne je toto všetko potrebné?robíte to niektorá?však to musí zabrať strašne veľa času
Ja si rano umyjem tvar a dam vit C serum + krem. Vecer si davam krem na oci, serum a zas krem na tvar. Odlicujem sa s ,,handrickou,, a cistou vodou. A ano, pory sa upchavaju, to ste este nikdy nepoculi? Ved aj na aknoznu tvar nemozes hocco napatlat lebo ti moze upchat pory 🙈
ako je ale mozne ze muzi maju tak krasnu plet, ked ich skincare je jednokrokova - oplachnutie vodou rano po zobudeni? 😢
@anonym_d168b3 a tie pory ako dychaju? Aj ich pocujes pri tom dychani?
@hopatko koža je najväčší orgán a ano, aj ked tebe to mozno pride smiesne, dycha ;).
ako je ale mozne ze muzi maju tak krasnu plet, ked ich skincare je jednokrokova - oplachnutie vodou rano po zobudeni? 😢
@anonym_38fc3c jediný rozdiel medzi ženskou mužskou pokožkou je v hrúbke. Ich je hrubšia a odolnejšia. Poznám mnoho mužov, čo nemajú ideálnu pleť, tiež majú akné, uhry, jazvy po akné, vrásky..
@hopatko koža je najväčší orgán a ano, aj ked tebe to mozno pride smiesne, dycha ;).
@gerrwie_girl koža ale nie je respiračný orgán, ona si berie kyslík z krvi, nie z ovzdušia. Inak by sme sa utopili už len pri kúpaní sa vo vani 🙂
A čo ten tip na to spfko?každá používate,ale nepíšte aké
@anonym_autor ja mám tipov na spf veľa na youtube, tam ich mnoho recenzujem. Sem nemôžem dávať linky, lebo mi to hneď zmažú ako reklamu 🙂
@anonym_autor ja mám tipov na spf veľa na youtube, tam ich mnoho recenzujem. Sem nemôžem dávať linky, lebo mi to hneď zmažú ako reklamu 🙂
@drews_beauty linky na konkretne produkty, alebo ich nazvy mozes pridat v pohode. Nemozes pridat svoj kanal 🙂
@anonym_38fc3c jediný rozdiel medzi ženskou mužskou pokožkou je v hrúbke. Ich je hrubšia a odolnejšia. Poznám mnoho mužov, čo nemajú ideálnu pleť, tiež majú akné, uhry, jazvy po akné, vrásky..
@drews_beauty a ďalší faktor u žien sú hormonálne zmeny/výkyvy, s mužmi sa to naozaj nedá porovnávať
@gerrwie_girl koža ale nie je respiračný orgán, ona si berie kyslík z krvi, nie z ovzdušia. Inak by sme sa utopili už len pri kúpaní sa vo vani 🙂
@drews_beauty Ano a zaroven plati to, ze koza ma dost slabu schopnost absorbcie..

@anonym_autor mam 49 nikdy som makeup nenosila. Irem ked som si kupila pouzila tak par dni potom stal a vyhodila. Co sa tyka akne nikdy som nemala ani v puberte. Teraz aom si nakupila v egypte kremy a kolageny v ampulkach morske to si davam vecer na tvar tak 3krat za tyzden ked nezabudnem....nemalujem sa uz roky max niekedy dam riasenky a lesk ma usta ..Umyvam sa len vodou