Strih vlasov po štyridsiatke: Ako na to?
Ahojte, žienky 40 plus no ako vlásky.
Ešte stále nosíte dlhé vlasy ako za mlada? Ja som nejaká nespokojná, vlasy už nemám také husté a hladké aj keď sa o ne starám, mozno vplyvom hormonov. Dĺžku mam do pol pŕs, je pravda ze sa mi akokeby plazia po bunde/ obleceni. Kaderníčka mi radi strih max. po plecia, má nazor ze ženám po 40 tke už dlhé vlasy nejdu, zužuju tvar co berie pleti objem a tým pridava vek, celkovo predlžujú tvar pri vysokom čelé ( moj pripad )a tym padom opticky tvar pada smerom nadol.
Poradíte?
Ruzove, 3 cm vlasky a trvalu na to ti nahodou ta tvoja super kadernicka neodporuca? Inak vsimnite si, ze kadernicky vacsinou chodia s najvacsim chemlonom na hlave
Ja mam tiez dlzku po lopatky a 42. Uz som mala obcas dlzku po ramena a vraj sa mi to hodilo, ale ludia..to je snad nejaky syndrom - ze ja si tie vlasy vzdy po kazdom skrateni necham dorast na rovnaku dlzku a najlepsie sa citim vzdy s dlhymi 😀
Zalezi od tvare a kvality vlasov,aky strih zvolit,nie od veku. V zivote som dlhe vlasy nenosila a ani nenosim. Po 0,5cm hrubom copiku fakt netuzim. Nosila som vlasy do postupna max po plecia a roky som verna bobu. Najlepsi strih,rychla uprava, pasuje mi k tvari a na svoj vek vraj vobec nevyzeram. Je pravda,ze dlhe vlasy zostaruju,kratsie dodavaju smrnc.
ahoj, ja som roky nosila dlhe vlasy a popravde nikdy nevedela co s nimi, tak som ich vzdy dala len do gumicky, aj pre to ze nemam rada vlasy vejuce vo vetre a v zime neznasam ked si davam sal, motat ho medzi vlasy, tak som v zime dala vlasy do drdolu.
teraz som si povedala (po 40ke), ze uz mam vek, ze by som mohla mat aj nejaky uces a vlasy sli po plecia, teraz ich mam sice len pod usi, ale zostanem uz na tejto dlzke po plecia. zmenu mi vsetci pochvalili a je to lepsie no.
Presne tak isto ako si poslala fotku som sa dala ostrihať.Ale ja mám pár rokov dlhšie vlasy potom zase kratšie, ale takto po plecia to nosím strapaté či mierne vytočené žehličkou a som spokojná spravilo mi to super objem.Ja mám vlasov veľa, ale rýchlo sa mi masti vrch a celé leto som to nosila len zopnuté tak teraz som dala dole 15 cm
@0silvia0 ty máš krásne vlasy a nemavala si ich viac ryšavé bledsie?
@zuzana76 presne aj ja, jemne splastnute, slama bez lesku, a to používam celú radu Chi, preto si myslím ze to bude hormónmi, mám 43r.
Proste tieto slíže co sa mi plazia po tričku už nevyzerajú ôk, chcelo by to objem a lesk.
Kaderníčka rada strihá, to je jasné 🙂)) Vymýšľa, inak by nemala robotu :D Je to kravina, dlhé vlasy sú pekné v každom veku. Tiež ich mám samý pír, skrepované, možno o polovicu menej než pred 20 rokmi, ale nevadí... Po plecia som už mala, je to teraz také in, ale potom si to ženy dávajú predlžovať... Teraz som rada, že mám tiež pod plecia, akurát som si ostrihala končeky, tak som ich trošku skrátila, ale menej určite nie...
@0silvia0 tak to sú ozaj kvalitné krásny vlasy😍
@1fifinka1 dakujem
@barbora18 🤣ružové našťastie nie
@0silvia0 ahoj, pozeram ze mame velmi podobne vlasy, tiez uz dlhe roky na ne pouzivam hennu (znacka Voono odtien Copper), Akurat farbim kazdy treti tyzden sivé odrasty.
Najkrajšie su vyfukane do hladka. Ale uz nechcem dalej fukat. Povodne mam jemne kucery. Ako si ich ty upravujes ?
@kosicanka1 ja nefukam, mne to nedrzi. Mam prilis hrube vlasy. Ja sa o ne nejako extra nestaram, po umyti a pouziti kondicioneru ich necham prirodzene vyschnut do polosucha. Vlhke vlasy natocim na opasok a idem tak spat. Rano dam opasok dolu a necesem!!! Vlasy som necesala 5 rokov, len prstami upravujem. Pri tejto nehrebenovej uprave/neuprave sa mi vlasy absolutne nemastia. Tento proces absolvujem 2x tyzdenne.
Ja pouzivam hennu khadi odtien cista henna, ale mne chyta takto dotmava.
https://www.youtube.com/watch?v=zXW8XWWZi3s@0silvia0 ale máš ich prirodzené kučeravé?mne sa veľmi páčia také natočené, ak by som mala vlasy čo netreba stále umývať dala by som si penové natáčky, alebo žehlila len mňa to už nebaví jeden deň ich mám super druhý deň už splasknute a už ich mám vypnuté.Praveze teraz ako ich mám kratšie len dám tužidlo a vymackam rukami a sú strapate
Keď na toto padla reč s chlapmi čo poznám, tak väčšinou nechápali prečo sa ženy dajú v určitom veku zostrihať, že takto úplne dobrovoľne v okamihu stetkovatejú 😃. Tak ale mala vzorka, väčšinou sa o týchto veciach nebavím.

Dôveruj svojej kaderníčke a nie nejakým nickom na koníkovi.