icon

Tetovanie dievčat a žien

16. sep 2025

Aký máte názor na tetovanie dievčat a žien? Viem, že je to dnes v móde, ale myslím tým tetovanie vo väčšom rozsahu, napríklad celá ruka farebne tetovaná, dekolt, chrbát, noha a podobne. Myslíte si, že takéto dievčatá majú iné zmýšľanie ako tie, ktoré sa tomuto vyhýbajú? Aké máte skúsenosti? Sú Vaše dcéry takto potetované, prípadne Vy, čo máte tetovanie, neoľutovali ste to po rokoch?

Strana
z5
anonym_b95796
17. sep 2025
@zuzanka.zuzu

keby mám talent na kreslenie, tak som tatérka 😎 pretože vždy bude dosť ľudí ktorí si radi dogabú telo takže vždy z toho bude zárobok a na sprostých sa zarába najlepšie 😀

@zuzanka.zuzu tvoj komentar je sprosty🙄

anonym_c520dd
17. sep 2025
@zuzanka.zuzu

keby mám talent na kreslenie, tak som tatérka 😎 pretože vždy bude dosť ľudí ktorí si radi dogabú telo takže vždy z toho bude zárobok a na sprostých sa zarába najlepšie 😀

@zuzanka.zuzu a ešte sprostejšia sa ozvala, bravoooo... 👍🏼

zuzanka.zuzu
17. sep 2025

pozooor držte si klobúky, idú sa tu anonymy vygrcať 😂 všade vypisujete ako ste "nad vecou" tak načo mi tu komentujete príspevok? buďte nad vecou 😜

anonym_b95796
17. sep 2025
@zuzanka.zuzu

pozooor držte si klobúky, idú sa tu anonymy vygrcať 😂 všade vypisujete ako ste "nad vecou" tak načo mi tu komentujete príspevok? buďte nad vecou 😜

@zuzanka.zuzu a toxicke zuzy si zabudli dat tabletky, tak trepu od veci

anonym_c520dd
17. sep 2025
@anonym_b95796

@zuzanka.zuzu a toxicke zuzy si zabudli dat tabletky, tak trepu od veci

@anonym_b95796 tá "žena" si ich nezabudla dať len dneska, sprostá býva často aj v iných diskusiách, taká ďalšia zatrpknutá osôbka... ❤️

anonym_b00504
3. dec 2025

Keď tetovací atrament prenikne kožou, časť z neho sa vstrebáva do lymfatických uzlín. Tetovací atrament môže vyvolať chronický zápal v lymfatických uzlinách.

Analyzovaním vzorov tetovania spolu s diagnózami rakoviny odhalili vyšší výskyt rakoviny kože aj lymfómov u tetovaných jedincov.
https://www.startitup.sk/vysledky-novej-studie-...

Už vieme, že keď sa tetovacia farba dostane do kože, telo to interpretuje ako niečo cudzie, čo by tam nemalo byť, a aktivuje imunitný systém. Veľká časť atramentu je transportovaná do lymfatických uzlín, kde sa ukladá

Zistilo sa, že medzi ľuďmi s lymfómom malo 21 % tetovanie.
https://www.startitup.sk/tetovanie-je-spojene-s...

julish
3. dec 2025
@anonym_b00504

Keď tetovací atrament prenikne kožou, časť z neho sa vstrebáva do lymfatických uzlín. Tetovací atrament môže vyvolať chronický zápal v lymfatických uzlinách.

Analyzovaním vzorov tetovania spolu s diagnózami rakoviny odhalili vyšší výskyt rakoviny kože aj lymfómov u tetovaných jedincov.
https://www.startitup.sk/vysledky-novej-studie-...

Už vieme, že keď sa tetovacia farba dostane do kože, telo to interpretuje ako niečo cudzie, čo by tam nemalo byť, a aktivuje imunitný systém. Veľká časť atramentu je transportovaná do lymfatických uzlín, kde sa ukladá

Zistilo sa, že medzi ľuďmi s lymfómom malo 21 % tetovanie.
https://www.startitup.sk/tetovanie-je-spojene-s...

@anonym_b00504 a ake percento dospelej populacie ma tetovanie?

dora281
3. dec 2025
@julish

@julish Tí s nadpriemerným IQ. Dosť ich bude.

anonym_b00504
3. dec 2025
@julish

dora281
4. dec 2025
@anonym_b95796

@zuzanka.zuzu tvoj komentar je sprosty🙄

@anonym_b95796 Môj názor. Jej komentár nie je vôbec sprostý. Žiadne sprosté slovo som v ňom nenašiel. A naviac je pravdivý. Svet funguje tak, že múdri ľudia berú peniaze hlúpym. A za tým si stojím.

anonym_b95796
4. dec 2025
@dora281

@anonym_b95796 Môj názor. Jej komentár nie je vôbec sprostý. Žiadne sprosté slovo som v ňom nenašiel. A naviac je pravdivý. Svet funguje tak, že múdri ľudia berú peniaze hlúpym. A za tým si stojím.

@dora281 mňa nezaujíma za čím si stojíš ty, ani tvoj názor ma nezaujíma. Ale ja si stojím, že jej komentár je sprostý a primitívnučký a jednoduchučký.

anonym_0a2931
4. dec 2025

Je to nechutne, neesteticke, nezenske. Smiesne po 50-tke. Ludia maju chobotiny po tele pokreslene. V konecnom dosledku je to ich vec. Volakedy si to davala len spodina. Tiez mam informaciu, ze to vplyv na rakovinu. A ma to logiku, ked vpravis farebnu chemikaliu do tela, tak sa to niekde musi po rokoch odzrkadlit.

anonym_0a2931
4. dec 2025
@anonym_b95796

@dora281 mňa nezaujíma za čím si stojíš ty, ani tvoj názor ma nezaujíma. Ale ja si stojím, že jej komentár je sprostý a primitívnučký a jednoduchučký.

@anonym_c520dd
@anonym_b95796 jej komentare praveze byvaju k veci, maju hlavu a patu. Vacsinou ma pravdu. Ta zena pouziva hlavu a jej nazory su rozumne.

anonym_b95796
4. dec 2025
@anonym_0a2931

@anonym_c520dd
@anonym_b95796 jej komentare praveze byvaju k veci, maju hlavu a patu. Vacsinou ma pravdu. Ta zena pouziva hlavu a jej nazory su rozumne.

@anonym_0a2931 mňa táto žena a jej názory nezaujímajú, načo mi to píšeš? Ja mám na ňu svoj názor a nezmením ho.

Strana
z5