Tipy na rychlejší rast vlasov po zlom strihaní
Ahojte. ROKY som nechodila ku kaderníčke. Chcela som mať dlhé vlasy. A konečne sa mi to podarilo. Medzitým som ale vela schudla a v dôsledku toho mi aj vypadalo dosť vlasov a zmenila sa ich kvalita. Preto som sa rozhodla ísť po rokoch ku kaderníčke. Moja prosba bola ostrihať len zničené konce, max 2-3cm.
Po ostrihaní nastal ŠOK. Hrozná postupka a ostrihaných snáď aj 8cm. Vlasy boli ale mokré, tak úplný výsledok som videla až doma. Nesymetricky ostrihané, jedna strana kratšia než druhá, vlasy ako Jágr alebo Mozart. Nemôžem nosiť ani cop, ani drdol, lebo niekde mám vlasy tak krátke, že mi to gumička nechytí. V Novembri mám fotenie a som z toho zhrozená a neštastná :( . Neviem čo s vlasmi. Neviem kedy mi dorastú.
Nejaké tipy na rast atď? Mne rastú vlasy strašne pomaly, preto som sa nedávala nikdy strihať. A teraz sa bojím, že budem čakať roky. Pridávam fotky mojich vlasov pred a momentálne.
Vlasy mám origo vlnité, takže keď ich nevyžehlím vyzerá to otrasne. Na hlave pár chlpov, keď vyžehlím zasa riedke a nesymetrické.
Prvá čiernobiela fotka sú vlasy pred, tak isto fotka v prúžkovanom tričku
Ostatné fotky sú fotky po.(aktuálne)

Bola to moja blbosť… je to dedinská kaderníčka, ktorá strihá staré ženy (krátke vlasy) , neviem prečo som k nej išla.. :( . Myslela som, že odstrihnúť konce zvládne snáď každá. Nechcela som žiadnu postupku, krátke vlasy ani nič podobné. Moja požiadavka bola fakt len 2 max 3 cm. Recenziu ani dať nemôžem, tu sa pozná každý s každým.
@anonym_autor tak ty si nechcela postupku a ona ta takto osklbala? Daj si to niekde v normalnom kadernictve zarovnat, chvilu vydrzis, kym to vyrastie.
Fu,ta tomu dala🙈Na tvojom mieste pouzivam Plantur - z toho mi vlasy rastu ako besne, isla by som si to dat inde upravit.
Dala by som si to na tvojom mieste ostrihat tesne nad ramenami do rovna, bez akychkolvek postupiek. Riadne ta dokatovala veru, aj mna raz takto doriadili :-/ ale co uz, vlasy dorastu, len nech ti z toho niekto urobi normalny strih
Ahojte,no skúšala som teda curly hair method, nakúpila som si všetko potrebné (šampón, masku, gél/krém..) a žiadny zázrak… Už som to raz skúšala, ale s obyč produktami. Teraz teda s týmito špeci a navrchu hlavy to mám aj tak ploché, žiadny objem. Len boky hlavy klasika-vlny, ale také úbohé :D a vyzerám stále ako chlpatý pes alebo ošklbaná sliepka :D . No dávam si každý deň vitamíny na rast vlasov, plus ráno aj večer vodičku na rast… uvidíme no.

Bola to moja blbosť… je to dedinská kaderníčka, ktorá strihá staré ženy (krátke vlasy) , neviem prečo som k nej išla.. :( . Myslela som, že odstrihnúť konce zvládne snáď každá. Nechcela som žiadnu postupku, krátke vlasy ani nič podobné. Moja požiadavka bola fakt len 2 max 3 cm. Recenziu ani dať nemôžem, tu sa pozná každý s každým.