icon

Účinný krém proti vráskam okolo očí

7. júl 2024

Ahojte, poraďte naozaj účinný krém proti vráskam. Mám ich najmä okolo očí, pod očami. Vek 39.

Strana
z2
marcellka32
9. júl 2024

No ako 20 ročná nebudeš už vyzerať, treba sa s tým zmieriť, a hlavne prijať sa aj s vráskami....tie okolo očí a na čele vieš poriešiť botoxom, okolo úst kyselinu hyalurónová, potom spf50 každý deň v roku...ak toto nechceš absolvovať, tak nič na svete neexistuje čo odstráni vrásky...ja mám 44 rokov a nevyzerám na ten vek (no na 20 vyzerať nechcem), ale vyzerám oddychnuto, pri očiach si už nebudem dávat botox po 50 roku, len medzi oči, tam môžes aj do 100 si dávať... kyselinu takisto ale s veľkou mierou, s citom lekára, ja to mám a nevidno to, plus pleťová starostlivosť doma ....nechcem vyzerať ako 20 ročná, ale pleť mám v dobrom stave, bez pigmentových škvŕn (to rieši spf50), a hrubých vrások, tie jemné mi nevadia

marcellka32
9. júl 2024

@lengysk za očné sérum dať 90 eur by som neodporúčala nikomu....za to si vie kúpiť hydrafacial ošetrenie pleti, ktorá jej hydratuje pleť na dlhú dobu (samozrejme doma pokračovať v hydratácii)

martinka_kovacik
7. mar 2025

Ahoj, ja by som odporúčala tento: https://www.astrid.cz/pece-o-plet/denni-kremy/c..., je príjemný, účinný a pekne vonia 🙂

Strana
z2