icon

Umývate si micelárnu vodu z tváre?

14. júl 2022

Ahojte. Koľko žien toľko názorov, preto sa spytam aj Vás?😊 Umývate si micelarnu vodu z tváre, alebo si len ňou vyčistite pleť a hneď si dáte sérum. alebo krém?

Strana
z2
akinom0077
15. júl 2022

Plet si umyjem cistiacim gelom, potom vatovym tamponom prejdem miclearnou vodou… cca po 20 min nanesiem serum a ocny krem.
Rano len umyjem cist. gelom dam serum a krem

janulienocka
15. júl 2022

Používam micelarku la mer a neoplachujem, tu mate videjko dievčatá prečo

https://www.youtube.com/watch?v=OMzTQ0mvTgQ
marcellka32
15. júl 2022

@janulienocka má sa umyť, je to ako jar na pleť, vysuší ju

stentelse
15. júl 2022

@janulienocka no podľa mňa tam nie je vysvetlené nič. Akože, povedať možu 🤷‍♀️ Zatiaľ som sa stretla asi u všetkých kožných a beauty blogeriek s tým, že treba micelárku umyť. Aj tú, kde je napísané neumývať.

ddaassuullaa
15. júl 2022

Zacala by som tym, ze si citam kazdy produkt, ktory si kupim a odporucania od vyrobcu. 99% micelariek, ktore sa mi dostali do ruk, treba umyt. Teraz som niekde v reklame zachytila prvykrat "bez zmyvania". Nemam taku, takze umyvam. Nie som odbornik, ani tie blogerky nie su, 80% ich info su ziskane info od odbornikov dermatorologov a zvysok samozrejme vyrobcov kozmetickych produktov, ktorym robia vdacny marketing. Cize...ked som si nie ista, idem kuk blogy odbornikov alebo sa ich rovno spytam

penelope11
15. júl 2022

Doteraz som si umyvala, jednu teraz co som kupila, tak som citala ze ako pouzivat a nebolo tam, ze ju treba zmyvat tak si ju nedavam dolu. Ked proste idem nieco pouzivat tak si predtym precitam ako je najvhodnejsie pouzivat a podla toho sa riadim.

ropucha6
15. júl 2022

@marcellka32 tak urcite voda vysusuje viac, ale moze zalezat na micelarke. Ja pouzivam vyse 10 rokov len biodermu, potom si dam vzdy krem a som vybavena.

Strana
z2