Vyzerajú vlasy moc riedke?
Vyzerá to zle je to moc riedke?

ja takéto vlasy rozpustené a dlhšie ale aj kratšie bežne vidím na ulici.A nevyzerá to teda že by to tie ženy nejako extra trápilo🙂 Ale nevyzerá to dobre to je fakt
@natali1991 Nádherné máš vlasy…Prekrásne!!!.
Úžasná práca, skvelé, wau!!!!👍🏻
Trošku tu cítim závisť z niektorých komentov🙂…
@nikoletta1712 zavist ? ?? 😂mam mega huste dlhe vlasy od prirody na zavist nemam najmensi dovod . A celkovo ju nepestujem v sebe nezivym. Si robis srandu Ved to vyzera na konci tak riedke ako par spagiet. Nehovor jej bludy ze to mà krasne ked stym moze nieco robit a vylepsit to. Pyta sa ci to vyzera zle a dostava uprimnost. Ta je vzdy lepsia ako falošne skvele wau ..a sama by si to take nechcela.
@miadi Ja som písala tej blondínke🙂…K tej čiernovlasej som sa radšej nevyjadrila…
@nikoletta1712 Ty mas asi problemy s ocami. Ked pridem domov z prace, asi ti poslem fotku, co su huste vlasy.
Tieto konce su v oboch pripadoch ako oštatá slama. A ked nie su schopne prijatt kritiku, nech sa nepytaju na nazor
Vyzerá to hrozne fakt..
Blondínine sú o dosť lepšie, ale tiež to je nič extra.
A fakt nemám čo závidieť, moje vlastné vyzerajú luxusnejšie a bodka ! 😆
@nikoletta1712 aha prepac to mi uslo nejak som videla len ten tvoj koment a tie predtym strana nie 😅 ta blond to mà pekne a citam ze tie konce boli cvaknute 10cm co je fajn lebo na foto by sa dalo najst nedostatky .. ale zas je spokojna a mà to neporovnatelne lepsie ako autorka. Aj ked teda Ja celkovo tie nadpojene vlasy nemusim.Ale u autorky radsej mat kratky uces ako toto, Ja som poznala mladu babu 23r ktora vdaka tomuto ostala skoro plešata Tak jej to znicilo vlasy. 😞
@joannita hej pisala som sem v noci a potom rano ( u nas je o 6h menej) 😅a nevsimla som si celu jednu stranu pred tym 😂chudatko blondynka 🙂Ono to moze byt ze nie kazdej sa pacia mega dlhe vlasy ci uz prirodzene a este viac umele.. mala by som kontrolovat moju MK zavislost a chodit sem menej 😅🤪
@nikoletta1712 toto je cisty fenomen kona - akonahle niekto vyslovi nesuhlas, zavidi. A bodka. 🤪
@beronsche Tak som to vycítila z niektorých príspevkov🤷🏼♀️…Krásny víkend prajem🙂…
@nikoletta1712 co citam tie komenty to nie je zavist ale za tu cenu 1k € ten vysledok asi nestoji. Ono ked sa hovori konkretne cena $$ ludi zvykne vytocit. A co je pre niekoho farba ako oštana slama 😂pre ineho super to je vec vkusu. Existuje 50 odtienov blond . Mala som vsetky 😇Niekomu sa paci len to co vyzera realne. Mne sa paci aj ta farba co mà .. taka do zlta. Paci sa mi aj platinova aj biela no siva sa mi nepaci posobi ostarujuco, ( na Mne druhy nech si da co sa paci im) oranzova sa mi nepaci ale stava sa 🤣nie je vsetko zavist niekedy staci ze ludia maju pocit ze komentujuca je arogantna. Niekedy staci jedno slovo ktore vyvola negativne reakcie.
@judit47 no dobre huste mam aj ja a dalej ??? Sak hod foto
@zuzubb007 a navo su ti take huste vlasy ?? Ved mna nezaujima ze ich mas huste ale ukaz strih a farbu lebo ak mas prirodzene dlhe vlasy a nefarbene tak sorty ale tie by som to hned ostrihla a predala lebo to sa mne absolutne nepaci a evokuje to vo mne take nature nudne zeny
@mircalla no daj uz to foto a tue tvoje huste konce cakame
@nikoletta1712 dakujem krasne a ako vidim konecne pekna a stylova baba ma pochvalila ktora ma aj foto vidim ze sa vyznas 😊 som spokojna ked ma pochvali zena vyzerajuca ako ty daku
@ahhola nemm vazne chut sa vyjadrovat k takym teliatkam ako ty !! A vlasy mam mega huste ale keby trosku viac porozmyslas a zapojis obcas aj mozog tak by ti doslo ze si ich nadpajam kvoli dlzke a nie kvoli hustete … bliiiiiik snad ti to uz doslo 🤣🤣
@joannita vazne si toto napisala ??? A ty vies ake je rozdiel medzi zahustovanim a nadpajanim a nebavim sa tu o technike 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Inak si dobree ja som si myslela ze tie zahustene vlasy si nechava len v krabici a nenadpaja a ty si ma upozornila ze tiez sa nadpajaju no fiiiha kto by to bol povedal 🤦🏼♀️🤣🤣
@natali1991 Mne sa tvoje vlasy tiez nepacia. Kazdemu, komu sa nepacia vulgarne nadavas? Nuz hod sa o zem, mozno pomoze
@andrea1809 dalsia zavistliva 🤦🏼♀️ Ked nato nemas tak kludne nech sa ti nepacia 🤷🏼♀️🤣
@natali1991 už sa nestrápňuj. Na hlave 1000 eur a v hlave prázdno. 😐
@natali1991 Take desne vlasy by som si nedala ani zadarmo. Bodka. Plus take nieco nepotrebujem, mam svoje, narozdiel od teba nie som plesata.
@natali1991 wau, este som nevidela zensku, co by tak nezvladala kritiku, ako ty 😂 ano, kazda ti zavidi, lebo ved je co … je nacase sa zmierit s tym, ze tie vlasy az tak super ako si myslis nevyzeraju 🙈
@natali1991 nie predstav si neznasam to aj ja, mam nafarbene a normalny dlhy strih, ziadne metla konce
@enya00 no ked to povies zrovna ty 😳🤣🤣🤣
@zuzubb007 foto daj ved ked si taka krasna tak aky je problem ?
Boze baby. Vsak ok,nikto nie je slepy a kazdy vidi,ze to nie je 100% ako ked ma niekto vlastne kvalitne prirodzene. Ale tak ma zjavne problem s vlasmi,riesi to takto a je spokojna a zase uplne otrasne to nie je. To je asi ako rypat do niekoho s vitiligom,ze nema peknu prirodzenu plet,ale presvitaju jej spod makeupu flaky! Je to to najlepsie co vie dosiahnut,zjavne jej na tom zalezi a nesetri. Keby to slo inak,lepsie,asi by to tak mala! Ma to najlepsie co sa jej jednoducho da a opakujem,aj ked to nie je jackpot,zas take strasne to nie je!

@natali1991 Mne sa to nepaci tie nezarovnane riedke konce. Ten spodok za mna nie. Farba tiez nic moc.
Mam dost huste a kvalitne vlasy, ale nepotrebujem ich mat za kazdu cenu prilis dlhe, tie konce sa mi nepacia