icon

Vzhľad žien nad 60 rokov

8. feb 2026

Podla vas, bezna zena 60+, teraz nemyslim zeny typu Lucie Bila. Co myslite, vyzera lepsie v tvari stihla, s povisnutymi konturami tvare alebo obezna, s opuchnutou tvarou?
Lebo v tomto veku je nejaky zlaty stred dost vynimka.

Strana
z2
dadis
9. feb 2026
@motylik2559

@anonym_d7e273 a @anna777115 za mna najlepsie odpovede🙂 vystihli vsetko co by som napisala aj ja👌

@motylik2559 Aj mne hovoria z duse..

anonym_d455ea
9. feb 2026
@anonym_eb968d

@anonym_d455ea nie, chudý človek má menej tuku aj na tvári je to skrátka tak.A, keď má suchý typ pokožky ešte horsie.Chude ženy skôr vyzerajú v tvári starsie

@anonym_eb968d nie u kazdeho je to tak, zalezi to od mnohych faktorov.. ako sa o seba staras napriklad, cvicis, mas dostatok tekutin, bielkovyn.. ja poznam chude zeny, ktore tuk nemaju a nemaju ani vrasky, ale do skincare investuju vela energie, casu, maju vyvazenu stravu, zadna chcemia, ultraspracovane potraviny, malo cukru..

anonym_205602
9. feb 2026

tak ako u mladych tak aj zrelych zien vyzera na kazdej daco ine pekne... niekto je sik plnostihly a iny chudy ... dolezite je ako sa prezentuje ... ako posoby ako sa oblieka ... poznam aj aj a kazda ma daco doseba a poznam aj jednu co je upna ufrflana hnusna jezibaba a darmo,ze na seba nahadze znackove veci a dopicaha sa vyplnami a drie v posilke- povahu si hold nekupi a ta je najdolezitejsia

sulavikova
9. feb 2026

@anonym_autor moja mama 67r. celý život samostatná. Svojim rozumom, postavou a skúsenosťami “preští” aj 25 ročné kočky. Je pravda, že nosí už 40 veľkosť, ale stále pracuje, udržiava sa, cestuje a plní si sny a neporovnáva sa.

luccija
9. feb 2026
@olimuc

Akurat minula bola fotka pani, co isla do dochodku … po 43 rokoch prace ZSsK … podla fotky vyzerala, ze zacala pracovat hned po skonceni skolky … filtre atd tam urcite neboli, pretoze na fotke boli aj kolegyne vyzerajuce starsie a nijak speci upravene. Podla vyzoru by dochodok nedostala … pretoze vyzerala na peknu 50 tnicku … nebol to len moj subjektivny nazor … takze aj obycajne 60 su udrziavane len na 60 nevyzeraju

@olimuc tu pani som videla tiež som si v duchu hovorila, že vyzerá omnoho mladšie.

anonym_120e92
9. feb 2026

@anonym_autor Poviem ti to takto,keďže nerobímv telke ,ani nie som nijako "dôležitá "je mi úplne jedno ,či vyzerám na 50 či na 70 !
V mojom okolí sú ženy bez plastík, čo sa starajú o seba a každá vyzerá inak. Veľa robia gény a aj iné faktory. Starám sa o seba ako to ide, ale u mňa alfa omega je zdravie a zdravie mojej rodiny. A krásu prenechávam rada mladým.

anonym_120e92
9. feb 2026
@anonym_7c75e6

nechápem autorku čo rieši. Ženy v tom veku majú už neraz rôzne zdr. problémy, za sebou 40 r v práci kde museli makať - nie každý robí na úrade. samozrejme každá mala doma aj druhú zmenu - rodinu.
Autorka si asi myslí že ona bude v 60tke vyzerať ako MISS . Tak nechajme sa prekvapiť.

@anonym_7c75e6 Tak tak...nie sme všetky zachovalé úradníčky.

anonym_120e92
9. feb 2026
@anonym_35711d

tvar a postava je o genetike, moja stara mama mala do 80 tky cierne vlasy, ziadne sediny, bola stihla a minimum vrasok. Vychovala pat deti.

@anonym_35711d To je krásne ❤❤❤ A vidíš ja opačne. Po dvadsiatke prvé šediny, v tridsiatke už problém, aby vydržala farba a nezačali skoro presvitať odrasty a po 50tke šedivá asi úplne, keby som sa pravidelne nedofarbovala. Každá to má inak.

emeridiam
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka8
10. feb 2026

Keď má dievča 5 rokov, pri pohľade do zrkadla vidí princeznú.
Keď má 10 rokov, vidí v zrkadle Popolušku.
Keď má 15 rokov, v zrkadle vidí škaredú nevlastnú sestru Popolušky. ,,Mamiii! Ja takto nemôžem ísť dnes do školyyyy!"
Keď má 20 rokov, pri pohľade do zrkadla vidí, že je príliš tučná, príliš chudá, príliš vysoká, nízka, vlasy má príliš kučeravé alebo príliš rovné, ale aj tak odíde z domu.
Keď má 30 rokov, pri pohľade do zrkadla sa znovu vidí príliš taká, či onaká, ale vie, že teraz nemá čas sa tým zaoberať a odchádza z domu aj tak.
Keď má žena 40 rokov, stále pri pohľade do zrkadla vidí svoje ,,príliš", ale povie si, že je aspoň upravená a odíde z domu.
Keď má žena 50 rokov, pozerá sa na seba do zrkadla a spokojne uzná :,,Som aspoň sama sebou." A odchádza z domu.
Keď má 60 rokov, zahľadí sa na seba a spomenie si na tých, ktorí sa už v zrkadle nevidia. A tak odchádza z domu a užíva si život.
Keď má 70 rokov, v zrkadle vidí múdrosť, radosť a skúsenosti. Odchádza z domu a užíva si každý okamih života.
A keď má žena 80 rokov, už nerieši to, čo vidí v zrkadle, nasadí si svoj fialový klobúk, farby voňajúcej orgovánom a odchádza s radosťou z domu.
Možno by sme si všetky mali nasadiť na hlavu ten fialový klobúk a urobiť to oveľa, oveľa skôr ako v osemdesiatke .... Cit.web

1sally12
14. feb 2026
@dadis

@katkazatka Nechutna je tvoja odpoved..

@dadis možno nechutná ale pravdivá

dadis
14. feb 2026
@1sally12

@dadis možno nechutná ale pravdivá

@1sally12 No moja babka spotena a jedovita nebola. Dozila sa vyse 90 rokov, teda pamatam si ju celych jej 60+ a bola vzdy pestovana a mila zena, nikdy som ju nepocula zvysit hlas. Ale evidentne niektore take boli - tvoja a jej. A asi sa minimalne ta jedovitost na vas preniesla.

kiki68
16. feb 2026

Treba si hlavne uzivat zivot, vek je len cislo a vec nastavenia seba a okolnosti. Ale v principe je to tak, ze co si clovek dlho pritahuje, tak to neskor nastavi zrkadlo. U nas mame zeny po 60 a 70 a vacsina z nich si uziva zivot a kazda nejak inak. Kazda ma ine zaujmy a vobec styl. Ja budem v 60 riesit 20 rocne a 25 rocne dieta, ja sa rada paradim to mi zostane aj keby chodim s rolatorom.

Strana
z2