Za aký čas miniete parfém pri dennom použití?
Zravím žienky, koľko vám vydrží flaštička parfému, povedzme 50ml? (Alebo iná veľkosť.) Koľko mesiacov/rokov, trvá, kým ju miniete pri dennom používaní?
Zatiaľ som vôňu vždy vyhodila neminutú, lebo sa mi zdalo že sa zmenila - a to aj po dvoch rokoch... tak rozmýšľam, či je reálne využiť 100ml vôňu, alebo skôr radšej menšie balenia?
Ďakujem za odpovede a prajem pekný deň.
Zalezi ci.pouzivas iba ten jeden alebo striedas na bezny den aj toaletku alebo nieco jemnejsie.ak.si naucena na jednu svoju vonu a striekas sa priebezne cely den nebude.problem.minut 100ml.ak chces parfem pouzivat ozaj prilezitostne kludne chod.do.30ky
@vanilkovazmrzka 🤣💪moj clovek, ja mam doma 100ml kupenu 4r dozadu a stale v nej je kuštok nad polkou😂
@oktobermimi zvyknem si kupovat mensie, lebo staci, ale tuto vonu nemali v mensom :( tak asi budem pouzivat viac x denne nech sa minie skor
@zuzana_ci radšej menšie 🙂
Nechcem vyhadzovať. Možno 50ml ročne. Niekedy aj za 2 roky (keď som bola tehotná alebo som dojčila tka som používala málokedy).
Ja som mala teraz 100 ml a pouzivala som to dva roky. Nie denne, doma ju nepouzivam, napriklad cez vikendy.
hlavne dobre skladuj, na tmavom zavretom mieste, nie na poličke, kde ti nato svieti slnko a padá prach, vtedy naozaj po 2 rokoch môžeš vyhodiť. Mne všetky vône vydržia aj 3-4 roky, asi aj viac, ale zase toľko ich nemám, používam a míňam...50 ml pri bežnom používaní asi cca rok vydrží, ak striedaš povedzme ešte s jednou ďalšou a dávaš si primerané množstvo
@sima338 presne je dolezite ich skladovat bez priameho pristupu svetla. A este nie vo vlhkom prostredi, ako je napriklad kupelna.
@muchotrafka298 vidíš, tú vlhkosť som úplne zabudla, žiadna polička v kúpelni a pod
To je tazko povedat, mam bezne naraz otvorenych 6-8 parfemov, ale kazdy miniem cca do 2 rokov od otvorenia, niektore skor, inym to trva dlhsie. Zalezi od toho, ci parfem je lahsi, vhodny na kazdu prilezitost pocas celeho roka - taky miniem rychlo, aj za 6 mesiacov (pri striedani s inymi, ale ak po nom casto siaham). Horsie je to s vyraznymi, tazsimi vonami, ktore nosim len na vecer alebo v chladnom pocasi - tym to trva tie 2 roky. Najradsej kupujem 50 ml balenia, obcas aj 100 ml. Tie 30-ky su vacsinou cenovo nevyhodne. Ked si vsak predstavim, ze by som pouzivala len jeden univerzalny 50 ml parfem na vsetky prilezitosti, tak do 3 mesiacov by bolo po nom.
Ďakujem všetkým za názor a skúsenosť. Asi tie menšie balenia sú reálnejšie na minutie. Pekný zvyšok víkendu prajem 🙂
@zuzana_ci popravde som to memerala mam voacero. Ale 50 ml ked sa striek em 2krat denne kazdy den 2streky rano 2poobede urcite nevydrzi rok. Mozno meiac-2. No musim skusit pouzivat jeden a stopnut to
@vanilkovazmrzka ja som kupila za necele 3e 🤣a je voni peknejsie ako nejaka za 30e 😂😂

ja si kupujem mensie balenia 30 ml mi uplne staci, to aj realne miniem zhruba do roka, mozno rok a pol, 100 ml by som si uz nekupila, lebo viem, ze to nemieniem, a casom sa ta vona zmeni