Zle ostrihané vlasy? Vaše názory a skúsenosti
Ahojte. Je toto dobre ostrihane? Lebo mne sa to nezda.
ak to mala byť postupka tak sú tam dosť veľké viditelne dlžky rozne
a z boku to vidno dosť
mne ked robila postupku tak do stratena to davala
@mafianka4786 tak toto je cele zle. Strihla by som nad plecami a nikdy viac ku kadernícke nešla.
nie je to uplna katastrofa... iba ze tie dlzky spravila tupe a neprestrihala... potom tie layers vyzeraju ako manikurovymi noznickami strihane doma... sikovna kadernicka to opravi
Mne raz urobila taky podobny skok kadernicka, musela som ist k inej to dat opravit. Mne sa to nepaci, radsej rovnaka dlzka a ked postupne, tak to urobit kvalitne, co mi v tomto pripade nepride. Tie najdlhsie vlasy uz su riedke, bohuzial to cele nevyzera dobre :(.
Je to strašné, to čo za expert strihal??? Už len to celé do rovna zastihnúť a prídeš o 15 centimetrov
ak ti skrátia tie spodné vlasy, dá sa to zachrániť. rozhodne už ale musíš siahnuť do dĺžky vlasu ...
ja byt tebou, dam to zarovnat do tej najkratsej dlzky, vlasy rychlo dorastu..lebo toto je naozaj zle ostrihane
@mafianka4786 vyzera to ako postupka, dole ok, ale ten prechod zhora je zle, strasne viditelny, malo by to by plynule a ako pisu, dostratena.
@mafianka4786 nevyzerá to dobre, nie som kaderníčka, ale sama sa viem lepšie ostrihať ako tento výtvor.
prečo máš polku hlavy kratsie vlasy ?
Ja ako totalny laik, co pozna nazvy ucesov len z modnych trendov, tak prosim Vas dievcence, toto ma byt aky strih? Na postupne?????? Lebo toto vyzera ako keby som sa strihala sama alebo by mi to cvakla noznicami na papier 4 rocna suseda.
@mafianka4786 no ani mne sa to nezdá. To mal byť aký strih?
@margotka17 do postupna.. tiez sa mi zda velky skok medzi tym..
Ja ako totalny laik, co pozna nazvy ucesov len z modnych trendov, tak prosim Vas dievcence, toto ma byt aky strih? Na postupne?????? Lebo toto vyzera ako keby som sa strihala sama alebo by mi to cvakla noznicami na papier 4 rocna suseda.
@muchotrafka298 kazala som kadernicke do postupna...plus nech mi to preriedi, bo mam strasne huste vlasy .. a ked som to zbadala doma, zhrozila som sa...
@anonym_c06f49 to malo byt do postupna... ja nechapem ci bola slepa kadernicka.
nie je to uplna katastrofa... iba ze tie dlzky spravila tupe a neprestrihala... potom tie layers vyzeraju ako manikurovymi noznickami strihane doma... sikovna kadernicka to opravi
@anonym_f68131 ja som nechcela brat z dlzky, len do postupky, nech to ma nejaky smrnc,lebo som to mala ako metla dorovna zastrihnute... plus mi to preriedovala,lebo mam strasne huste vlasy.. myslite ze druhy kadernik mi to opravi bez toho aby mi odstrihol dalsich 10cm?
kks aj slepy by ostrihal lepsie, to naozaj robila vyucena kadernicka? Asi som nic horsie ostrihane nevidela z vlasov opticky urobila 3 vlasy a nechutny kratky rovny zastrij, ta by mala uz scenu, mala by to vratit peniaze a dat odskodne
@anonym_c06f49 to malo byt do postupna, tiez nechapem co to za vytvor dorobila kadernicka..tk aj ja som si tak mohla odstrihnut
@anonym_c06f49 to malo byt do postupna, tiez nechapem co to za vytvor dorobila kadernicka..tk aj ja som si tak mohla odstrihnut
@mafianka4786 tak toto je velka katastrofa, odísť takto z kadernictva
@mafianka4786 Juj, toto je naozaj zle. Keby som si sama vzadu odstrihla vlasy, tak to vyzera lepsie. Urcite chod to ukazat inej kadernicke, ak ti vie kde byvas niekto odporucit, to je najlepsie. Ja som tiez mala takyto strih ale pekne mi to vzadu zostrihala na postupne a zboku tak do sikma, cize uplne inak to vyzeralo. Urcite sa to da zachranit. Kolko si za tuto hrozu zaplatila? A ja by som veru zasla späť do toho kadernictva a to reklamovala. Mala si so sebou aj nejaky obrazok podla ktoreho to akoze mala robit? Normalna kadernicka by sa za takuto hrozu hanbila a vratila peniaze.
toto teda nevyšlo..... to si ale mala riešiť hned v kadernictve uz tam si to musela v zrkladle vidieť..vyzera to ako keby ta strihala nejaka baba na praxi aj to by hadam lepšie ostrihala sorry toto je cele zle...

@mafianka4786 nie je, vôbec nechápem, aký strih to chcel byť