icon

Zúfalosť z neustále suchých vlasov

silvia057
25. nov 2025

Ahojte, už som úplne zúfalá. Skúšala som rôzne značky šampónov aj plazmaterapiu, ale moje vlasy sa stále nevedia dať dokopy. Už 4 roky sa nefarbím, žehličku používam maximálne raz za dva týždne. Vlasy si strihám dvakrát ročne a vždy z nich vezmem dosť. Robím si aj MalibuC dvakrát do roka. Napriek tomu sú končeky stále rozštiepené a vlasy krepovite. Navyše, v ľavej časti hlavy mi nechcú rásť vlasy — mám tam len malé „baby vlasky“, ktoré vyzerajú, že rastú, ale v skutočnosti sa to vôbec nehýbe.

Zúfalosť z neustále suchých vlasovZúfalosť z neustále suchých vlasov
Strana
z2
dadis
27. nov 2025
@silvia057

@dadis iba klasický fén ale žiadne prípravky na tepelnú úpravu

@silvia057 Musis s termoochranou a na nizsej intenzite. Ked si vysusis cez gulatu kefu, vlas trosku natiahnes a uzavrie sa, vyzera hladsie a lesklejsie.

ednova
27. nov 2025
@silvia057

@ednova žehlím ich presne pre to že mi idu kade tade vlasy a hlavne konce :( inak nemám problém s tým keď sú jemne vlnité

@silvia057 tak potom na vlnité vlasy Vám určite poradili. Zvoľ e si správnu Curly Girl Method. A vyberáte celý rad vhodných produktov. Niečo si naštudujte, Google Vám určite vyhodí kopu rád a tipov ako s týmito metódami začať 🙂 a pozor na tie zloženia, aby Vám vlasy nevysušovali. Držím palce, hádam príde rýchlo zmena k Vašej spokojnosti ☺️

saprofytkaveronika
29. nov 2025

@silvia057 na tento typ vlasov ti pomoze zvonku jedine Hyloren kura, keratin a pod., nieco, co ich opticky uhladi bez zehlenia....a doma vela olejovat a jest vela orechov. Daj si do mobilu pripomienku a ozaj kazdy den zjest poctivo aspon hrst orechov.

Strana
z2