icon

Ako často meníte kuchynské nože? Odporučte značku

2. jún 2026

Dobrý deň, naše nože už nekrájajú ani po brúsení.
Máte značku, ktorá vám vydržala viac rokov? Potešila by aj cena, nechem nejaké profi nože za stovky eur, niečo do bežnej kuchyne. Ďakujem.

viestta
2. jún 2026

Este som nemenila a to mam Tescoma Presto. Treba vediet noze nabrusit, japonsky kamen na mokro a vyhrat sa s tym. Tie akoze brusky na noze co sa predavaju su o nicom

anonym_290892
2. jún 2026

Mám brúsku z ikea, brúsi sa namokro a nože sú ako britvy 😁

rachel36a
2. jún 2026

Nože mam cez 30 rokov.
Keď sa nábrežia stále krajaju dobre...

anonym_32e44d
2. jún 2026

Taký top mám sakuro, ten milujem a nikto iný ho u nás používať nemôže (ani sahat) a dýku na maso marttiini - tu mám už 20 rokov a je brutálna. Obyčajne mám victorinox a hendi a tiež ich mám uz dlho, via ako 15r určite.

anonym_a3ce2d
2. jún 2026

Ja mam top kasumi
Ale keď naostrim hocijaký iný noz,tak je to podľa mňa jedno😅
Skôr ide o naostrenie

kocuris
2. jún 2026

Brazílska Tramontina, 30-ročné a super. Máme set, na chlieb dlhý zúbkový (nebrúsi sa), veľký na mäso ostrý ako žiletka, krátky na ovocie, tenký zubkový na mäkké potraviny (pečivo, rajčiny, tiež sa nebrúsi). Plus k tomu od rovnakej značky komplet príbor pre 6 ľudí.Tramontina nepoužíva plast na rúčky, ale drevo. Veľmi spokojní sme s tými nožmi aj príborom. My sme to kupovali postupne, ale majú veľmi pekné sety.

anonym_6c49d9
2. jún 2026

Naposledy som kupovala nejaké z Ikea, drahšie z ponuky. Odfaklila som si malý kúsok prstu /zarástlo/, takže až také ostré byť nemusia.

anonym_fc797e
Včera o 02:59

Fakt ich tak často meníš? 😳 v kuchyni mám 18rokov tie iste, sú v pohode. Do altanu som si kúpila v pepco a už fičia 5rokov….

bg92
Včera o 05:54

Noze sa nemenia ale brusia

anonym_ade342
Včera o 16:06
@bg92

Noze sa nemenia ale brusia

@bg92 aj nase