Je Parkside dobrá značka náradia do domácnosti?
Milé dámy, možno páni 🙂
Chcem manželovi kúpiť nejakú sadu náradia, na také bežné domácke kutenie, nejaké také základné veci. Má taký kufrík a vždy tam niečo hľadá a občas aj nenájde. Nejakú takú sadu.
Chcela by som kúpiť značku PARKSIDE - je to OK značka? Nebude robiť nič profi, také čo potrebujete bežne v domácnosti. Alebo by ste mi odporučili nejakú inú? Nie zbytočne predraženú značku.
Vopred Ďakujem 🙂
daj konkretnu sadu.
@frflos_nespokojny Niečo takéto. Aby to bolo v jednom kufríku.
@anonym_autor Áno aj môj manžel si kupuje odtiaľ, to mu kľudne stačí.
myslim si, ze to bude ok. a na domace prece to aj pouzije a pripadne dokupi si co bude treba
@frflos_nespokojny Niečo takéto. Aby to bolo v jednom kufríku.
@anonym_autor tak zrovna toto má aj môj.
Kum mu radsej aku vrtacku - taku co vie skurtkovat aj vrtat. My sme bytovkari a ked sme na nieco potrebovali naradie, tak vacsinou na montovanie nabytkov, alebo ich demontaz - na to bola najlepsia kupa aku vrtacka, ona ma aj vrtaky a vie do dreva ak treba aj dierky navrtat. (Sem tam treba do steny dieru, ale to je iny druh vrtacky - priklepova...) Mali sme dlho z Hornbachu taku mensiu, ale kupila som potom Parkside, co ma silnejsie otacky aj viac tych druhov srobovacikov aj vrtacikov, na Lidl online shope, podla recenzii. Tuto mame: https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-... A vybrala som ju po poradeni sa, ze toto je akuratny pocet otacok na nabytky, lebo ked by bola silnejsia, moze tak rychlo alebo silno tie skrutky zatiahnut, ze strhne zavit. Maju zvlast aje len vrtacku bez nabijacky, ale toto je uz aj s nabijackou.
Máme od parkside veľa vecí. Podľa mňa fajn voľba ak nejdeš týždenne stráviť v dielni hodiny. Zo skúseností občas niečo nefunguje na 100%, ale buď vyreklamuješ alebo tam niečo dotiahneš a ide to perfektne. Pomer cena/ kvalita je dobrý. Pozerám vždy recenzie pred kúpou, to je pri lidl veciach dobré robiť, lebo občas sú niektoré produkty nešťastne robené.

daj konkretnu sadu.