Ako máte doma odložené mikroténové sáčky?
Taka blbost, no neviem ako to zorganizovat, aby nezavadzali, aby boli vzdy po ruke, ale aj aby to nevyzeralo ako bordel. Momentalne mam vsetky napchate v jednom velkom sacku :D ale kedze ich dennodenne pouzivam, tak ich potrebujem mat po ruke. Vdaka za tipy :D
V kuchyni v skrinke v jednom velkom mam napchatych milion pouzitych, ktore v pripade potreby opakovane pouzijem. Kedze su skryte, nevyzeraju ako bordel 🙂 nic extra poradit neviem. Snazim sa pouzivat mikrotenove sacky co najmenej, preto pouzivam opakovane.
@diewcatqoo ano aj ja pouzijem opakovane, tiez to mam vsetky napchate v sufliku v jednom velkom sacku, len som rozmyslala, ci nie je nejake elegantnejsie riesnie 😒
Odloz do igelitky a daj do skrinky alebo špajze alebo daj do šuflíka. Kedysi keď ich bolo veľa som to používala namiesto sáčku do koša, proste som to chodila vyhadzovať častejšie, teraz už ich nepozuivame veľa takže tak. Sáčky na mrazenie mám také kvalitnejšie a tie si umývam
Ikea má takýto držiak, kámoška ho používa na tašky, neviem aké sú veľké tie otvory, ale možno by to bolo aj na sáčky.
https://www.ikea.com/sk/sk/p/variera-tuba-na-pl...
Ciste mam zavesene v spajzi v igelitke, takze su schovane, take od zeleniny co sa daju pouzit este na smeti mam v tej plastovej srande z IKEA za dverami pri kosi
nepoužívam ich, neznášam to 😀 ak sa predsa len nejaký u nás ocitne, tak okamžite plní funkciu sáčku na smeti.
Môj otec je schopný na každú žemľu zobrať extra sáčok a ešte ho aj zaviazať na uzol, ja si zas neviem predstaviť, čo by ma donútilo po nejakom v obchode siahnuť, ten zvuk nenávidím odjakživa.
Kupujem iba rolovane sáčky ako bývajú v obchode, tie nezavadzaju. Nezvyknem ich opakovane používať, ak áno, tých pár je strcenych vo vedre od jogurtu v sufliku.
Ja tiez stale riesim 🙈🙈🙈 a este plastové misky s vrchnákmi. Nemam volny suflik, Cize ich mam v skrinke ale z casu na cas googlim ako ich tam pekne upratat a aj dokázať udrzovat poriadok.
Zalep nejaku menšiu krabicu, vyrež otvor a nastrkaj ich tam. Po jednom vyťahuj. Krabicu taku co sa zmestí do šuflika
Zrolovane v sufliku, potrebujem odtrhnem jeden, dva, ako neviem si predstavit to co robite s pouzitymi sackami? Vsak 100 sackov vydrzi vecnost a stoji to par centov, kto by to odkladal
Tých par co sa u nas sem tam vyskytne mam napchatych v krabičke od vytahovacich vreckoviek. 😊
Mam ich v sufliku v kuchyni. Poskladane, vlozene do skatule od jednorazových rukavic. Nezaberaju miesto a ked potrebujem, cez ten maly otvor nejaky vytiahnem.
Ja sice sacky hbed po pouzity vyhodim z hyg dovodov, ale neskusala si pouzit krabicu z takych vytahivacich vreckoviek? To by bolo mozno estetickejsie
Čisté, ktore sa daju zavesit, su zavesene vnutri skrinky na dverach alebo zrolovane v sufliku. Pouzitych zo zeleniny mam len par, priebezne minam.
Mala som aj v krabici, kde boli vytahovacie servitky.
Ja mam v jednom sufliku použité sáčky, igelitky a papierové tašky, aj sáčky s mikulášskych balíčkov a v tom sufliku nemám nič iné, nič iné ti poradiť neviem, mam tam ešte sáčky asi z roku 5 keďže to používam minimálne, my používame plastové dózy a na nákup používam debnicky alebo tie pevné tašky z dm-ky
@zuzubb007 trosku ekologicky myslíme, preto ich odkladáme, nemyslím si ze keď ide syn napríklad ku starým rodičom a balím mu gumáky, tak sáčok z pečiva alebo zeleniny úplne stačí, nepotrebuje cisty
Nesmejte sa, mam ich v šuplíku roztriedene podľa veľkosti, lebo keď boli všetky spolu tak keď som hľadala väčší sáčok všetky čo som vybrala boli malé a naopak 🙈

v kuchyni v sufliku odlozene