icon

Ako vybrať mobilnú klimatizáciu: Skúsenosti a rady

vanilkovazmrzka
21. jún 2024

Ahojte, zvazujem kupu mobilnej klimatizacie /aktualne je mozna iba mobilna alternativa/. Je tu niekto kto ma realnu skusenost s viacerymi modelmi a vie porovnat a povedat, na aky parameter sa pri vybere zamerat? V tomto sa ja vobec nevyznam takze vyberam zatial len podla dizajnu :D

Strana
z2
tundra
22. jún 2024

@vanilkovazmrzka ved skopiruj link,daj ho do translatora a mas prelozenu celu stranu.

fido69
22. jún 2024

@tundra Vyzerá to byť zaujímavé riešenie. Ale pri tom výkone je to určené do miestnosti max 20-24m2.

mateskoo
22. jún 2024

@vanilkovazmrzka Ahoj, musis kukat vykon my sme minuly rok kupili 12sku asi najsilnejsiu, su aj 9 Btu a to je nic slabe. Posielam fotku aj odkaz, a vychladi nam 100m dom obdlznik z nepalenej tehly, mame ju na chodbe a vobec nejde nonstop ked ideme z prace cez apku ju zapnem a za polhodku uz je lepsie doma. Ide par hodin a na noc vypneme a uplna pohodka, tiez sme kupovali na splatky, lebo dat vise 1000e nemame len tak. Na delenu. A este aj dobre odvlhcuje, nemame vlhko 😉 tolko moja skusenost a neoplati sa pre 50e kupovat slabsiu, ta nic nevychladi.

mateskoo
22. jún 2024
silvika98
28. feb 2026
@3009

@vanilkovazmrzka ja mám už 10 rokov silnú mobilnú klimatizáciu a vychladí mi to celý 3-izbový byt na 25-26 st. pri vonkajšej teplote 36-38 st. Pred 10 rokmi ma stála 500 eur. Ja to vždy tú rúru prichytím o vonkajšie žalúzie a okno prichytím na gumičku aby sa viac neotváralo.

@3009 Môžem poprosiť foto,ako to máš vyriešené? Vďaka

3009
28. feb 2026
@silvika98

@3009 Môžem poprosiť foto,ako to máš vyriešené? Vďaka

@silvika98 foto ti teraz neviem dať, lebo ju mám schovanú. Ale podobne ako je obrázok vyššie. Mám vonkajšie žalúzie a tým to prichytím tú rúru a ešte aj na šnúrke o kľučku.

Strana
z2