Aký vysávač na roztoče odporúčate?
Viete doporucit nejaky overeny?
Nechápem, nedá sa ti zvliect ten vrch? Ja mam na tom ešte takú deku a klasicky plachta. Roztoče sú na veciach, kde sa môžu živiť. Nemyslím že na samotnom matrace sa nachádzajú.
@sono2 to by som musela mat prazdy mraziak, mam chladnicku s mraznickou kde je 2,5 suflika, tak neviem kde by som tam ten navlek dala na niekolko hodin.
My máme z lidlu, kupovala som hneď tento, lebo našim aj starkej sa po používaní lepšie dýchalo pri spaní, takže ho odporúčali, sama povedať neviem, keďže ja som s týmto problém nikdy nemala, ale používam ho 🙂
Veď oprať vždy jedno druhé to stačí.
Tiež som alergik ťažký a to mi stačí také niečo plus bez kobercov a podlahu vysávam umývam normálne
Nastriekaj sanytol proti roztočom a potom len povysávaj klasickým vreckovým vysávačom s filtrom. My máme tento: Vreckový vysávač Sencor SVC 9000BK
https://www.eneftech.sk/p-156/vysavac-thomas-aq...
pozri videa, su naozaj pravdive...
Ked zacnu mrazy tak nevahaj a vystrc mattac cez den aspon na balkon na co najdlhsie
Ja mam tesla lifestar uv550.. je super.. vytiahne aj nemozne, ale treba si zvyknut, ze je tazsia opacha
ja mam taliansky Polti. Antialergicky = vysava nie do sacku ale do vody a je zaroven aj parny (strieka pary fakt ze 2m do dialky)
ale nikdy som mikroskopom nezistoval tu ucinnost 🙂
perieme vrch a casto cez zimu necham matrace von na mraze nejaky cas

strc to do mrazaku sem tam, jedine to spolahlivo roztoce zabije