Dvojdrez v kuchyni – potrebný pri umývačke riadu?
Ahojte, v predajni nám odporúčajú dvojdrez, ale neviem, či to nie je zbytočne veľké. Máte ho a využívate ho naplno? Budeme mať umývačku riadu.
My mame drez a umývačku. Skôr by som odporučila veľký drez teda široký ak dobre chápeš. Tam si môžeš potom kúpiť aj také ceditko čo si prispôsobiš a keď nepoužívaš daš preč. Alebo ak nemaš umývačku možno v jednej strane špinavé riady a v tom druhom umyvaš
Máme v byte dvojdrez, vôbec to nevyužívam. Na chate sme teraz prerábali kuchyňu a dali sme len klasiku.
@anonym_autor ano je to dobra vec na odkladanie
@anonym_autor mám jeden a po drez- ale preto, že mi ho tak nadizajnovali 😃 Na použitie umývačky to nemá vplyv a mama napríklad nemá.
Naco by ti bol dvojdrez? Mne to pripomina vyvarovne a skolske kuchyne. Uplne zbytocnost na ukor pracovnej plochy.
Ak mas vela miesta ale ozaj vela kup si dvojdrez. Ale je to odkladisko bordelu.
Síce nemáme dvojdrez ale velke multifunkčné umývadlo a myčku
dám tam riad ak je náhodou zapnutá myčka a neporiadok je preč
tak isto dosť často umývam velke množstvo ovocia a zeleniny tiež je to fajn mať velký drez
Zbytocne, ak budes mat umyvavcku. Akurat ti zaberie viac z pracovnej dosky
Urcite zbytocne. Jedine ak by ste nemali umyvacku a mali 3+ deti... ja som mojho muza stopla. Jeho mama ma dvojdrez a do toho druheho drezu sem tam odlozi pokrievku alebo naberacku 🙄
@anonym_autor
My mame vacsi pult a mame 1 1/2 nikdy nie je nic na pult nasa kuchyna je spojena
Síce nemáme dvojdrez ale velke multifunkčné umývadlo a myčku
dám tam riad ak je náhodou zapnutá myčka a neporiadok je preč
tak isto dosť často umývam velke množstvo ovocia a zeleniny tiež je to fajn mať velký drez
@minesasubu daj prosim link
@anonym_autor
My mame vacsi pult a mame 1 1/2 nikdy nie je nic na pult nasa kuchyna je spojena
@anonym_36d39e tiez uvazujem o 1 a 1/2, nemam rada odkvapkavaciu plochu
@minesasubu daj prosim link
@mk1111111111 my sme to kupovali pred 2-3 rokmi cez mall
ale je to podobné ako toto - https://allegro.sk/ponuka/multifunkcny-drez-s-v...
treba si pohladať čo vyhovuje tebe
Mam jednoduchy drez s odkvapkavacou plochou, pretoze tak ci tak vsetko do umyvacky nechodi a odkvapkavac sa zide aj ked ti treba napriklad nechat odkvapkat zeleninu, ci odlozit scedene cestoviny v site.

Mam v dome po svokre aj tu kde som u dcery teraz. Nevyuzívam vôbec.