icon

Dvojdrez v kuchyni – potrebný pri umývačke riadu?

12. jún 2026

Ahojte, v predajni nám odporúčajú dvojdrez, ale neviem, či to nie je zbytočne veľké. Máte ho a využívate ho naplno? Budeme mať umývačku riadu.

janinah
12. jún 2026

Mam v dome po svokre aj tu kde som u dcery teraz. Nevyuzívam vôbec.

lucia23529
12. jún 2026

My mame drez a umývačku. Skôr by som odporučila veľký drez teda široký ak dobre chápeš. Tam si môžeš potom kúpiť aj také ceditko čo si prispôsobiš a keď nepoužívaš daš preč. Alebo ak nemaš umývačku možno v jednej strane špinavé riady a v tom druhom umyvaš

anonym_ded148
12. jún 2026

Máme v byte dvojdrez, vôbec to nevyužívam. Na chate sme teraz prerábali kuchyňu a dali sme len klasiku.

anonym_558caa
12. jún 2026

@anonym_autor ano je to dobra vec na odkladanie

michaela329
12. jún 2026

@anonym_autor mám jeden a po drez- ale preto, že mi ho tak nadizajnovali 😃 Na použitie umývačky to nemá vplyv a mama napríklad nemá.

katkazatka
12. jún 2026

Naco by ti bol dvojdrez? Mne to pripomina vyvarovne a skolske kuchyne. Uplne zbytocnost na ukor pracovnej plochy.

darkai
12. jún 2026

Ak budete mat umyvacku, tak dvojdrez je zbytocny. Radsej obycajny a vaccsi drez.

natalka13
12. jún 2026

Ak mas vela miesta ale ozaj vela kup si dvojdrez. Ale je to odkladisko bordelu.

minesasubu
12. jún 2026

Síce nemáme dvojdrez ale velke multifunkčné umývadlo a myčku
dám tam riad ak je náhodou zapnutá myčka a neporiadok je preč
tak isto dosť často umývam velke množstvo ovocia a zeleniny tiež je to fajn mať velký drez

crazy_cat_lady
12. jún 2026

Zbytocne, ak budes mat umyvavcku. Akurat ti zaberie viac z pracovnej dosky

basska_b
12. jún 2026

Urcite zbytocne. Jedine ak by ste nemali umyvacku a mali 3+ deti... ja som mojho muza stopla. Jeho mama ma dvojdrez a do toho druheho drezu sem tam odlozi pokrievku alebo naberacku 🙄

anonym_36d39e
12. jún 2026

@anonym_autor
My mame vacsi pult a mame 1 1/2 nikdy nie je nic na pult nasa kuchyna je spojena

mk1111111111
12. jún 2026
@minesasubu

Síce nemáme dvojdrez ale velke multifunkčné umývadlo a myčku
dám tam riad ak je náhodou zapnutá myčka a neporiadok je preč
tak isto dosť často umývam velke množstvo ovocia a zeleniny tiež je to fajn mať velký drez

@minesasubu daj prosim link

mk1111111111
12. jún 2026
@anonym_36d39e

@anonym_autor
My mame vacsi pult a mame 1 1/2 nikdy nie je nic na pult nasa kuchyna je spojena

@anonym_36d39e tiez uvazujem o 1 a 1/2, nemam rada odkvapkavaciu plochu

minesasubu
12. jún 2026
@mk1111111111

@minesasubu daj prosim link

@mk1111111111 my sme to kupovali pred 2-3 rokmi cez mall
ale je to podobné ako toto - https://allegro.sk/ponuka/multifunkcny-drez-s-v...

treba si pohladať čo vyhovuje tebe

anonym_110b3d
12. jún 2026

Mam jednoduchy drez s odkvapkavacou plochou, pretoze tak ci tak vsetko do umyvacky nechodi a odkvapkavac sa zide aj ked ti treba napriklad nechat odkvapkat zeleninu, ci odlozit scedene cestoviny v site.

anonym_867599
12. jún 2026

Mame dvojdrez, odkvapkavajucu plochu, umyvacku a aj tak to nestaci 😂😂 (muz je kuchar, ked vari, kuchyna je ako povybuchu). Ale napr. Varim, pouzivam panvice, ktore nedavam do umyvacky, dam ich do drezu, potrebujem scedit cestoviny/zemiaky, druhy drez je na to volny. Ale radsej by som mala jeden velky ako dva oddelene.