Je bezpečné používať mlynček na mäso po umytí v umývačke?
Dala som do umývačky riadu čas z mlynčeka na mäso, kovovú časť, aby mi to pekne poumyvalo a zišla mi z toho vrchná vrstva, už to nie je také pekne lesklé, ale matné (foto v komentári) chcem sa opýtať teda, či to môžem používať naďalej alebo už je to závada.
Tiež som dala a potom som dala viac krát lebo to farbilo už nech sa to celé zmyje a používam
@bibiankaa
Na porovnanie som dala ako to vyzeralo predtým, tu matný časť som vytiahla z myčky, bola tiež takáto lesklá ako tá taká
@bibiankaa toto je hlinik a to sa do umyvacky nedava.ja by som to vyhodila a kupila nove. S tym nic neurobis.bude to pustat stale farbu.babuduce si precitaj navod ci je riad vhodny do umyvacky
ja som sa takto dobehla v minulosti tiez, vyhodila som to, lebo to pustalo stale...
@bibiankaa Tento kúsok sa podaril aj mne 😀. Niekoľko krát som klasicky umyla zcernete diely.Uz to nepúšťa čiernu/skúšala som pap.kuch.obruskom/,a tak smelo používam, len už sa vyhybam umývačke

@bibiankaa
Na porovnanie som dala ako to vyzeralo predtým, tu matný časť som vytiahla z myčky, bola tiež takáto lesklá ako tá taká