Je bezpečné používať mlynček na mäso po umytí v umývačke?
Dala som do umývačky riadu čas z mlynčeka na mäso, kovovú časť, aby mi to pekne poumyvalo a zišla mi z toho vrchná vrstva, už to nie je také pekne lesklé, ale matné (foto v komentári) chcem sa opýtať teda, či to môžem používať naďalej alebo už je to závada.
Tiež som dala a potom som dala viac krát lebo to farbilo už nech sa to celé zmyje a používam
@bibiankaa
Na porovnanie som dala ako to vyzeralo predtým, tu matný časť som vytiahla z myčky, bola tiež takáto lesklá ako tá taká
@bibiankaa toto je hlinik a to sa do umyvacky nedava.ja by som to vyhodila a kupila nove. S tym nic neurobis.bude to pustat stale farbu.babuduce si precitaj navod ci je riad vhodny do umyvacky
ja som sa takto dobehla v minulosti tiez, vyhodila som to, lebo to pustalo stale...
@bibiankaa Tento kúsok sa podaril aj mne 😀. Niekoľko krát som klasicky umyla zcernete diely.Uz to nepúšťa čiernu/skúšala som pap.kuch.obruskom/,a tak smelo používam, len už sa vyhybam umývačke
Vidím, že nie som jediný experti.. dá sa kúpiť nová časť? Mám mlynček Bosch
Vidím, že nie som jediný experti.. dá sa kúpiť nová časť? Mám mlynček Bosch
@bibiankaa áno jasne že sa dá .
@bibiankaa áno jasne že sa dá .
@parvinka0001 no na môj typ sa zrejme už nedá, ale nie je až taký starý cca 5 rokov

@bibiankaa
Na porovnanie som dala ako to vyzeralo predtým, tu matný časť som vytiahla z myčky, bola tiež takáto lesklá ako tá taká