icon

Je digestor v kuchyni skutočne potrebný?

19. dec 2024

Ahojte 🙂
mate niektorá v kuchyni tak že nemate digestor a ste spokojné a nechýba Vam ?
ja zvažujem tuto možnosť nakoľko už som to videla , máme velke okno a balkón takže vetranie je v pohode

barb06
•
19. dec 2024

za mňa digestor určite áno ... my máme tiež veľké okná (až po zem a po strop) a východ na terasu, takže vetrať môžem, ale ten digestor to nenahradí; tiež je to nepraktické v zime, to budeš vetrať aj keď mrzne a potom kúriť o 106? napr. moja švagriná nemá digestor a vždy keď od nich prídem, tak mi strašne "smrdí" oblečenie a vlasy ani nehovorím, takže si neviem predstaviť takto existovať stále

luteam
•
19. dec 2024

Ja digestor nepouzivam vobec mam pocit ze to absolutne nepomaha iba to huci tiez mam velke okna vyvetram a je to ok na smrad sa u nas zatial nikyo nestazoval

taisu
•
19. dec 2024

tu nejde len o vetraní, ale spolu s parou digestor nasáva aj pachy a kvapky tuku, ktoré sa inak usádzajú na nábytku a stenách

parvinka0001
•
19. dec 2024

V prvej sme mali ,teraz už nie . rozdiel teda nevidím žiadny.

knieza_pribina
•
19. dec 2024

Moja svokra má digestor a nepoužíva ho, vždy, keď odtiaľ prídeme, tak periem všetko oblečenie, lebo je "natiahnuté" tým, čo práve varila. Takže za mňa digestor určite mať aj používať.

januska12323
•
19. dec 2024

My digestor máme a aj tak ho nepoužívam, vadí mi ten hluk.

vikusjk
•
19. dec 2024

Fuh, mne ide digestor aj ked varim iba vodu

sima234
•
19. dec 2024

Ja digestor používam pri každom varení, takže ja si neviem predstaviť, že by som ho nemala.

3petka
•
19. dec 2024

Ja mam digestor a použijem ho do roka možno max 2x.

vanilkovazmrzka
•
19. dec 2024

Nemat digestor je to iste ako mat digestor bez napojenia na komin resp sachtu :D takze v podstate nemam digestor a da sa to prezit. Len ked robis nieco aromaticke treba zavriet dvere do izby kym kuchynu vyvetras

malinovka333
•
19. dec 2024

Digestor nemam a nechyba mi.

evansova
•
20. dec 2024

@barb06 Mam to rovnako, okno, dvere na terasu, napriek tomu je digestor na nezaplatenie.

aandrea9
•
20. dec 2024

My nemáme už 25 rokov a vôbec mi nechýba. Bývame v paneláku.

autor
•
20. dec 2024

@barb06 ja som sa pytala kto nemá digestor a ano budem vetrať aj v zime kedže kuchyňa sa da zavieť a aj tak v nej budeme len temperovať
v byte je dosť teplo aj keď sa nekuri , vďaka trubkam čo pod nim vedu
to že tvoja švagrina nevie vyvetrať neznamená že to nevie každy

senta_sofia
•
27. dec 2024

Nemali sme v rodicovskom dome, varic bol hned pri okne, tak sa dalo vetrat. Casom zacal plesniviet roh v kuchyni, ono sa to asi niekde nazbiera, teply vzduch ide prirodzene hore.