Je reálne získať kuchyňu na mieru do 1500 €?
Dobrý deň, je prosím reálne aby niekto vyrobil kuchynu na mieru do 1500€ bez spotrebičov, drezu, batérie, iba skrinky.
-tvar L
-spodné skrinky (1x skrinka suflikova, 1x s dvierkami a 1 policou, 1x drezova skrinka s dvierkami, 1x skrinka na vstávanú umývačku, 1x vysoká skrinka s policami, 1x skrinka na varnú dosku a rúru 1x rohová skrinka)
-horné skrinky (3x dvierka do strán po strop s 3 policami, 1x skrinka na vstavaný digestor)
-farby podobné ako na foto (Kašmír a imitácia dreva)
Je mi jasné že nebudú použité najkvalitnejšie a nahrubšie materiály, len by som chcela vedieť či je to reálne aby mi to niekto spravil do tejto sumy, hlavne čo sa týka rozloženia skriniek. A teda bez spotrebičov a montáže…
Ak áno tak prosím kde? Mobelix? Ikea? Alebo nebodaj aj stolár?
Som úplne mimo? 😀😀 vďaka
Nie sú jasné rozmery, ale moja robena na mieru pred dvomi rokmi bez spotrebičov 3000, a to sme na východe. V Bratislave mozno raz toľko.
@anonym_autor pred rokom a pol sme dávali urobiť firme na mieru. Velmi podobné tvojej požiadavke. Lkova, dlzka 4 metre spolu. Len čisto kuchyna bez montaze a spotrebičov, stála 7 000 eur. Este podotknem, ze rozdiel medzi firmou na mieru a ikeu/mobilixom vobec nebol veľký. Kuchyňu mame kvalitnu. Keby znížime kvalitu, tak bude úspora 20 %. Úplne najlacnejšie budeš mať nejaký hornbach, vo vypredaji a poskladat 2 kusy a nejako to zaplatat, aby niečo sadlo. Do tej sumy sa ale nezmestis a požiadavky tiez nebudú splnené.
Takú veľkú ako je na obrázku? S umývadlom? Obávam sa, že skôr nie. Možno by si vedela nakombinovať hotové skrinky (skôr Ikea než Möbelix), možno Decodom, ale už len tá pracovná doska bude stáť dosť, neviem, či sa do tej ceny spraces.
Taka rozmerovo ako na obrazku skor 4k
Obrázok som dala kvôli farbám, skriniek by mala ako v popise, rozmer by bol cca 2,5m hlavná strana a druha 1,5m ale zrejme budeme musieť rozpočet mierne upraviť 🙈
Za mňa je tá cena úplne mimo. Možno tak v Merkuri alebo decodome niečo vyskladáš ale tiež pochybujem, že v takej cene. rataj s min sumou 1000€/meter. Avšak na tvojom mieste by som si už priplatila za kvalitnú kuchyňu - ostane ti aj na celý život.
Ta 1500€ nekupis ani vsetok material. Lamino dosky, kovania, uchytky, pojazdy na sufliky...
nie je to realne podla mna, mam skusenost z 2024 a sice ine rozmery a viac suflikov, ale aj tak sa to ani nahodou nepriblizuje k tvojej cene
Sprav si online konfigurátor ikea pri najlacnejších materiáloch a uvidíš cenu. Nás stála 2 roky nazad na mieru od stolára asi raz tak veľká ako vaša 5000€. Možno ozaj najlacnejšie vezie z ikey sa budú tej vašej cene približovať ale skôr rátaj 3000€. A to naozaj za predpokladu velmi lacných materiálov.
Ďakujem vám za názor a skúsenosti, manžel mal pravdu 😀
Mne teraz nacenili takúto malú linku, má to len 2,5m plus potravinová skriňa, farby a materiál niečo, ako máš ty na fotke na 3600 aj so zľavou. Bez drezu a spotrebičov... foto pôvodnej kuchyne
@tilly a prosím stolár alebo niekde v obchode?
@anonym_autor pred 3 rokmi min. 5000 a to sme malé mesto,žiadna BA

@anonym_autor
Da sa ale neviem ci mas schopnost preskakat logistiku dovozu da sa aj s kamenom.
Contemporary Matt Black Handless Kitchen Cabinet Design Transitional Kitchen - Buy Kitchen Cabinet Design matt Black Kitchen Cabinet kitchen Cabinet Product on Alibaba.com https://share.google/Ez8WTcOZD5aTLjGfJ
autorka, si sa zabudla asi tak 15r .
Pred 15r stáli kuchyne v cene 1500 e. Aj to bola z ORESI.
@anonym_autor 2000??? Ani v najkrajšom sne 😄 My sme dávali takú pred rokom a 8000.
Za mňa je tá cena úplne mimo. Možno tak v Merkuri alebo decodome niečo vyskladáš ale tiež pochybujem, že v takej cene. rataj s min sumou 1000€/meter. Avšak na tvojom mieste by som si už priplatila za kvalitnú kuchyňu - ostane ti aj na celý život.
@a0 Nezoostane. Sucasne materialy nepreziju 50 rokov.
Možno tak v peknom sne. Rataj od 4000€ vyššie
Za tu cenu mozno ikeu vyskladas 🙂
autorka, si sa zabudla asi tak 15r .
Pred 15r stáli kuchyne v cene 1500 e. Aj to bola z ORESI.
@anonym_87263b omyl. Pred 15 rokmi Oresi 3500e mini kuchyna.
Pôvodne som myslela, že je tam 15.000, ale 1.500 ? Keby sa Ty živíš výrobou, vyrobila by si kuchyňu na mieru za 1.500 € ???
Hee??? vážne?to z akého lacného kraja pochádzaš?
@a0 Nezoostane. Sucasne materialy nepreziju 50 rokov.
@spongebob1 ani súčasní ľudia 🤷🏼♀️. Avšak určite je to vec, ktorú pri lacných materiáloch môžeš meniť o 3-5 rokov a pri drahších o 20-25.
Moj manzel robi kuchyne do bytov a nemas sancu pod 2000tis.. urobil nedavno kamaratovi nieco podobne za 2500tisic,ale to bolo po kamaratsky cenovo....
Nam robil kamarat pred 5rokmi. 1,8x3 metre. Bez spotrebicov a 1500€.
Teraz ratam ze pod 2000€ by sme sa nedostali. Všetko išlo hore. My sme to riešili cez kovid takže tam to bolo.... 🙈

Určite nie...ja mam linku už 9 rokov cca takej veľkosti a platili sme 5,5 tisíc bez spotrebičov...keby ideme do lacnejších materiálov tak by bola cca o 1000-1500 lacnejšia....za 1500 na mieru, takú veľký určite nie