icon

Je reálne získať kuchyňu na mieru do 1500 €?

15. feb 2026

Dobrý deň, je prosím reálne aby niekto vyrobil kuchynu na mieru do 1500€ bez spotrebičov, drezu, batérie, iba skrinky.

-tvar L
-spodné skrinky (1x skrinka suflikova, 1x s dvierkami a 1 policou, 1x drezova skrinka s dvierkami, 1x skrinka na vstávanú umývačku, 1x vysoká skrinka s policami, 1x skrinka na varnú dosku a rúru 1x rohová skrinka)
-horné skrinky (3x dvierka do strán po strop s 3 policami, 1x skrinka na vstavaný digestor)
-farby podobné ako na foto (Kašmír a imitácia dreva)

Je mi jasné že nebudú použité najkvalitnejšie a nahrubšie materiály, len by som chcela vedieť či je to reálne aby mi to niekto spravil do tejto sumy, hlavne čo sa týka rozloženia skriniek. A teda bez spotrebičov a montáže…
Ak áno tak prosím kde? Mobelix? Ikea? Alebo nebodaj aj stolár?

Som úplne mimo? 😀😀 vďaka

Je reálne získať kuchyňu na mieru do 1500 €?
Strana
z2
zuzana76
Včera o 08:20
@anonym_autor

Obrázok som dala kvôli farbám, skriniek by mala ako v popise, rozmer by bol cca 2,5m hlavná strana a druha 1,5m ale zrejme budeme musieť rozpočet mierne upraviť 🙈

@anonym_autor urcite nie, toto maximalne v sconte, mercury, mobelix, pripadne pozri kondela a siko, skor tie sektorove pozeraj, na mieru podla mna nie a ani v ikei podla mna za tolko nekupis, ja nebudem ani pisat kolko vysla nas nasa

tarvika
Včera o 08:30

ahoj, sestra si davala pred mesiacom robit. Nie na mieru, ale Ikea, ta vychadzala cenovo najprijatelnejsie. Je to kuchyna v tvare L, rozmery cca 1.9M x 2.4M. Cena bola do 4000 vratane spotrebicov, drezu baterie atd, bez montaze. Ak nepocitam spotrebice, tak asi 2500.

sandrasstini
Včera o 08:34

Urcite nie

anonym_527843
Včera o 09:30

@anonym_autor skús Decodom ten najnižší rad, mne tak vyšlo v lete okolo 1700, aj keď teda nebolo to Lko

anonym_87263b
Včera o 09:38
@anonym_b9eb8b

@anonym_87263b omyl. Pred 15 rokmi Oresi 3500e mini kuchyna.

@anonym_b9eb8b žiadny omyl, tú kuchyňu za 1500 e doma mám. Doteraz.
tiež rozmýšľam meniť.

anonym_b9eb8b
Včera o 09:55
@anonym_87263b

@anonym_b9eb8b žiadny omyl, tú kuchyňu za 1500 e doma mám. Doteraz.
tiež rozmýšľam meniť.

@anonym_87263b v Ba? My mame malu kuchynu za 3500e. Je este vo vybornom stave.

anonym_cbc01f
Včera o 10:23

@anonym_autor veď si zmeraj kuchyňu a nákup skrinky aké potrebuješ..úplne v pohode do 1000e

viktoriaandrascik
Včera o 10:35

Mňa táto vyšla 1.500€ asi 3roky dozadu, s tým že som si to vymerala a vyskladala skrinky aby sedeli rozmerovo. Na stránke mali rôzne typy kuchynských liniek a z každej sa dali vyberať skrinky roznych rozmerov, horné, spodné aj rohoné

simca06022011
Včera o 10:58

Nie. ANi ked si kupis hotove skrine napr ikea a pod, ta to asi tolko nevyjde.. skus si poskladat, navrhnut, najst skrine = pozriet ceny, objednat a montaz si tiez musis spravit svojpomocne...
u stolara aboslutne. my sme dostali ponuku na kupelnu za 5t eur.. :DDDD skoro som odpadla.. kupelna + detska izba 10t eur... to nevymyslis. Kuchynu pod 2-3t som nevidela nikde a aj to boli uplne jednoduche verzie (samozrejme bez spotrebicov)

anonym_d43e66
Včera o 11:25

Neviem odkiaľ si
Dá sa aj takto - nakresliť si ju, presne zmerať a dať vyrobiť ako pre stolára.
S tým, že prácu stolára - jeho skúsenosť, trpezlivosť, plus kopu kopu náradia sú zabezpečíte po svojom.

Práca a to náradie je cca polovica ceny.

Na priklad tu, takých firiem je viac.

https://mavi.sk/

anonym_381484
Včera o 12:33

@anonym_autor
Odpoviem priamo, na čo si sa pýtala... Áno, si úplne mimo s tou cenou. A nie, nedá sa. Ani obyčajná Ikea ti z toho nevyjde, podľa toho, čo všetko tam chceš. Možno max použitá, keď niekto chce meniť za novú.

anonym_107cb3
Včera o 13:45

Moj muz je stolar. Nerobi draho. Ale toto nehrozi za taku cenu

patrike
Včera o 14:15

S odretymi usami za tych 1500, ak :
- to objednas ako porez dosiek s hranami za cenu ako pre stolarov
- nakupis sama panty a vysuvy
- zmontujes to doma sama, aj namontujes na stenu
Mna tak pred par rokmi vysla linka dlha 4m + pracovna doska na cca 1000 bez spotrebicov, plany a montaz moja praca. Potrebne naradie stoji 200 az 500.

patrike
Včera o 14:15
@anonym_107cb3

Moj muz je stolar. Nerobi draho. Ale toto nehrozi za taku cenu

@anonym_107cb3 To nie je ani nakupna cena materialu ...

lalilili
Včera o 16:41

@anonym_autor
Áno je to reálne, pokiaľ človek nie je obmedzený pohodlnosťou, nesmrdí mu robota a má len jednu ruku ľavú. Pred piatimi rokmi sme si sami robili kuchynskú linku podľa vlastných predstáv, žiadne choré tredny, z kvalitných a dostupných materiálov. Má takmer 5 m na 2,70 m + potravinová skriňa 0,8 m+ nadstavba nad chladničkou. Dolná časť linky sú všetko vysokonosné plnovýsuvne šuplíky, stredná časť skrinky a horná časť posuvné dvierka. Korpus je z nábytkárskej preglejky hrúbka 1,8 cm, ktorá zvládne všetko, žiadne ofóliované piliny, ktoré sa rozpadajú už pri montáži, dvierka poctivý masívny bambus, ktorý je do kuchyne ideálny, úchytky sú nerezové, čiže nesmrteľné, Pracovná doska je taktiež masívna bambusová. Všetky rezy sú rovné hladké, bez frézovania a oblukov, drevo je ošetrené olejmi a voskom na to určenými, čiže údržbu je maximálne praktická a jednoduchá. Šuplíkové pojazdy, pánty, soklová lišta, posúvny systém pre najvyššiu časť linky, všetko sme vyberali tak aby to 100% slúžilo dlhé roky čiže fakt kvalitu. Celá táto sranda s tým, že sme si to spravili úplne všetko sami nás stála 1900€, zo zaujímavostí sme si to dali všetko naceniť u miestneho stolára presne v tomto vyhotovení tieto materiály, komponenty a práca 17 000€. Myslím to smrteľne vážne, takže, oplatí sa nebyť lenivý, kúpiť si náradie, ktorého cena sa už pri prvých kúskoch vráti a robiť si veci poctivo sám, postupne získavať zručnosti a tešiť sa čo človek dokáže. Všetko ide ak sa chce, v dnešnej dobe je dostupné všetko, materiály, náradie nie ako v časoch, keď nebolo ničoho a ľudia museli improvizovať.

patrike
Včera o 17:10
@lalilili

@anonym_autor
Áno je to reálne, pokiaľ človek nie je obmedzený pohodlnosťou, nesmrdí mu robota a má len jednu ruku ľavú. Pred piatimi rokmi sme si sami robili kuchynskú linku podľa vlastných predstáv, žiadne choré tredny, z kvalitných a dostupných materiálov. Má takmer 5 m na 2,70 m + potravinová skriňa 0,8 m+ nadstavba nad chladničkou. Dolná časť linky sú všetko vysokonosné plnovýsuvne šuplíky, stredná časť skrinky a horná časť posuvné dvierka. Korpus je z nábytkárskej preglejky hrúbka 1,8 cm, ktorá zvládne všetko, žiadne ofóliované piliny, ktoré sa rozpadajú už pri montáži, dvierka poctivý masívny bambus, ktorý je do kuchyne ideálny, úchytky sú nerezové, čiže nesmrteľné, Pracovná doska je taktiež masívna bambusová. Všetky rezy sú rovné hladké, bez frézovania a oblukov, drevo je ošetrené olejmi a voskom na to určenými, čiže údržbu je maximálne praktická a jednoduchá. Šuplíkové pojazdy, pánty, soklová lišta, posúvny systém pre najvyššiu časť linky, všetko sme vyberali tak aby to 100% slúžilo dlhé roky čiže fakt kvalitu. Celá táto sranda s tým, že sme si to spravili úplne všetko sami nás stála 1900€, zo zaujímavostí sme si to dali všetko naceniť u miestneho stolára presne v tomto vyhotovení tieto materiály, komponenty a práca 17 000€. Myslím to smrteľne vážne, takže, oplatí sa nebyť lenivý, kúpiť si náradie, ktorého cena sa už pri prvých kúskoch vráti a robiť si veci poctivo sám, postupne získavať zručnosti a tešiť sa čo človek dokáže. Všetko ide ak sa chce, v dnešnej dobe je dostupné všetko, materiály, náradie nie ako v časoch, keď nebolo ničoho a ľudia museli improvizovať.

@lalilili Super, sikovnici. Vela pomoze a objednat narezane dosky v specializovanej firme, to sa ai dost dobre neda doma riesit, ked 1 doska je 2.7 x 2m priblizne a rezat je najlepsie na pocitacom riadenom stroji, kde sa len zaklikaju suradnice a vylezie hotovy dielec.

Strana
z2