Jedálenský stôl pre hostí: Koľko miest je ideálnych?
Ahojte, sme štvorčlenná rodina, ale občas máme návštevy. Kúpiť väčší stôl, alebo zbytočne zaberá miesto? Alebo ísť do nejakého rozkladacieho? Ďakujem.
Pokiaľ je miesto, tak určite väčší. My sme len 3, za chvíľu budeme 4, ale hneď ako som zariadovala som dala stôl pre 6.
@crazy_lazy Miesto je, to problém nie je. Len teda využívať všetky miesta nebudeme stále.
Určite väčší. Však sem - tam nikto pribudne nejaký hosť, viac miesta na stole, najmä cez slávnostný obed
My mame pre 4. Ak pride navsteva, dolozime dalsi stol, mame kde uskladnit stol, aj stolicky naviac. Ale, ak mate velky priestor, tak urcite pre 6
Ak máte miesto tak vačší , my máme na 8 ludi ale sme 3 osoby
na druhom konci stola máme veci pre syna ak sa hráme , tvoríme alebo projekty
@anonym_autor Ked som zila s rodicmy (boli sme 4) tak sme mali pre 4 a rozkladali sme ho na 6 pri vianociach a fugovalo to OK. Do svojej rodiny (sme 3) som kupila pre 6 a vie sa rozlozit na 12 a je to privelke. Muz ma velku rodinu, takze to vyuzivame cele rozlocene ked sme spolu ale ked sme sami tak je ten stol privelky.
@anonym_autor Kupila by som vacsi. My mame pre 6 osob,ale ked budem menit stol urcite chcem rozkladaci.
180x90 - v nerozlozenom stave

Pokiaľ je miesto, tak určite väčší. My sme len 3, za chvíľu budeme 4, ale hneď ako som zariadovala som dala stôl pre 6.