icon

Jedálenský stôl pre hostí: Koľko miest je ideálnych?

Včera o 14:47

Ahojte, sme štvorčlenná rodina, ale občas máme návštevy. Kúpiť väčší stôl, alebo zbytočne zaberá miesto? Alebo ísť do nejakého rozkladacieho? Ďakujem.

crazy_lazy
Včera o 14:56

Pokiaľ je miesto, tak určite väčší. My sme len 3, za chvíľu budeme 4, ale hneď ako som zariadovala som dala stôl pre 6.

autor
Včera o 15:07
@crazy_lazy

Pokiaľ je miesto, tak určite väčší. My sme len 3, za chvíľu budeme 4, ale hneď ako som zariadovala som dala stôl pre 6.

@crazy_lazy Miesto je, to problém nie je. Len teda využívať všetky miesta nebudeme stále.

thereisabear
Včera o 15:07

Určite väčší.

januska12323
Včera o 15:11

Určite väčší, ideálne skladací.

anonym_81ba9e
Včera o 15:26

Určite väčší. Však sem - tam nikto pribudne nejaký hosť, viac miesta na stole, najmä cez slávnostný obed

anonym_30d510
Včera o 15:45

My mame pre 4. Ak pride navsteva, dolozime dalsi stol, mame kde uskladnit stol, aj stolicky naviac. Ale, ak mate velky priestor, tak urcite pre 6

anonym_134395
Včera o 17:07

Ak máte miesto tak vačší , my máme na 8 ludi ale sme 3 osoby
na druhom konci stola máme veci pre syna ak sa hráme , tvoríme alebo projekty

andreatytler
Dnes o 00:07

@anonym_autor Ked som zila s rodicmy (boli sme 4) tak sme mali pre 4 a rozkladali sme ho na 6 pri vianociach a fugovalo to OK. Do svojej rodiny (sme 3) som kupila pre 6 a vie sa rozlozit na 12 a je to privelke. Muz ma velku rodinu, takze to vyuzivame cele rozlocene ked sme spolu ale ked sme sami tak je ten stol privelky.

martinka13
Dnes o 06:24

Podľa miesta. My máme pre 8 ľudí

marca12
Dnes o 06:37

@anonym_autor Kupila by som vacsi. My mame pre 6 osob,ale ked budem menit stol urcite chcem rozkladaci.

amel
Dnes o 09:41

My mame 160cm a keby miesto pusti,chcem ovela dlhsi.
Veľký stôl je super!

anonym_114e2a
Dnes o 09:55

180x90 - v nerozlozenom stave