Koľko platíte za umývanie okien?
Koľko bežne platíte ze umytie okien celého RD? Ja som sa len nedávno presťahovala z bytu, kde som si ich sama umývala, lebo ich nebolo zas tolko.
Myslela som, že si ich dám umyť na sviatky.. poslala som cca plochy a počet našich okien ale cena ma zarazila, 700€ za umytie všetkých okien a skleneného zábradlia. Jedná sa o bežné umytie, nie nejaké extra znečistenie. Tak po tejto sume to ostalo aby sme si ich umyli vlastnoručne 😀
Koľko platíte/ste ochotní zaplatiť vy pri takýchto službách? Mne to príde, že nevedia už koľko pýtať. 🙈
Urcite si daj inzerat na fb alebo aj tu v skupine tvojho mesta. Urcite dajaka baba na materskej ci taka co nema pracu si rada privyrobi. Neviem kolko okien mas, ale napr. 5 eur za jedno okno, je celkom fajn pre niekoho kto nema pracu alebo nizky prijem. A hadam tych okien nemas viac ako 20, tak sa zmestis do 100vky.
ja mám presklenné dve celé steny až po štít. Plus okná na Ďalšich dvoch stranách domu :D umývanie mám rozdelené na 5 dní. A to umývam tak hodinu tú jednu stranu z vonka či z vnútra. Zvládla by som to za deň, ale to sa mi fakt nechce. Karcher za mňa musí byť, Teraz zvažujem aj robota na okná - Hobot.
ešte som zabudla napísať, že mi príde 700 eur dosť prehnaná cena. Uričte by som toľko nedala. Za umytie okien na mojom dome by som dala tak 150 EUR.
@zuvelyn prosím, ktoré konkrétne prostriedky používaš- ten Kärcher a HG čistič? Vďaka
Fúha to kde bývaš? Ja si dávam umývať okná lebo ich máme viac konkrétne 16 a jedno okno 5 eur.

@vendulka80 to máš firmy.
Môj muž že v rakúsku dohodil firmu sťahovanie z ba a že za jeden deň si vypýtali 800 euro.
800.
Sama som videla rozpočet
Nechápem to ani ja