icon

Kto ide tento rok stavať dom?

4. mar 2022

Zienky ste tu niektore ktore mate v plane zacat tento rok zo stavbou domu? My mame mat uz tento mesiac stavebne povolenie a na jar by saamalo zacat stavat..uz mame aj peniaze na ucte... priznam sa zee niekedy mam kus obavy a prejde mi hlavou kadeco a bojim sa ci to bude dobry krok pre tuto situaciu vo svete. Aj ked bola to velmi dlha cesta kym smeekupili pozemok a dostali sa az sem :( strasne sme.si to vytuzili a teraz ore to dianie vo svete sama neviem co bude. Myslim hlavne rastt cien a vsetkeho .. len by ma zaujimalo ci v tom.teda.odhodlane idete dalej alebo ste niekto aj zmenilo plany? Dakujem

Strana
z16
vierka_z
22. jan 2026

@nat_kat to dava zmysel takto to urobit, co ste vsetko vyuzili?

leangela
27. jan 2026

@nat_kat To je jasné, to sú oproti iným položkám len také "smeti", keď to tak poviem. Do čoho všetkého iného sa napchajú peniaze, tak prečo neinvestovať aj do takýchto služieb 🙂

dom_evi
27. jan 2026

@leangela pokial to ma neskor usetrit cas a peniaze, tak netreba na takych veciach setrit.

tilly
Včera o 09:12

Kočky, už ste dávali zapisovať rozostavanu stavbu do katastra, myslim rok 2025? Majú na to 60 dní, koľko vám to trvalo? Ideálne kataster DS.

Strana
z16