icon

Ktorá značka umývačky riadu je najspoľahlivejšia?

12. apr 2026

Dobry den prosim Vas viete mi poradit dobru znacku?. Tuto sme mali 12 rokov.. dnes dosluzila.. mali sme znacku elektrolux ... dakujem

Strana
z2
anonym_78568d
12. apr 2026

bosh jednoznacne

tato_
12. apr 2026

Moja skusenost za posledne roky je, ze nekupujem nic premiove a ani nedoplacam za uzasne moderne funkcionality. Uplne postacuje zakladna verzia, mozno mierne lepsie vybavena oproti uplnemu zakladu
Dnes je uplne bezne, ze domaci spotrebic odide po 3-4r uzivania. Riadim sa tymto pri spotrebnych veciach ako su chladnicka, mycka, tv, pracka atp.

pe_mi
12. apr 2026

@anonym_autor presne ako píše tato_ pri tvojom príspevku som ti chcela zagratulovať , že spotrebič a 12 rokov, to je dnes rarita 🫣

lukbe
12. apr 2026

Veď electrolux

anonym_6a36d9
12. apr 2026

Mali sme prastary Siemens 15+ rokov a pokazil sa lebosa ho snazil napravit Pat a Mat … jedno tlacitko na program nefungovalo … ale nikto ho nepotreboval … ale chlap … kupila som Moru .. sluzbu urobi, neocari, neurazi … a ide uz 4 roky bez problemov. Bola jedina, ktoru mi doniesli v ten isty den … takze som vela nerozmyslala. Nebola draha takze by ma. Nejak nettapilo ked po 10 rokoch klakne. Chcela som Siemens/ Bosch … ale rozdiel 200€ a nie na pockanie …

simsalabim
12. apr 2026

Bosch

erikavesela
12. apr 2026

Siemens alebo bosch...siemens sme mali asi 15 rokov a teraz bosch uz mame 10

jahana22
12. apr 2026
@anonym_78568d

bosh jednoznacne

@anonym_78568d bosh v žiadnom prípade. Mala som 2x a teda umývala hrozne.

anonym_78568d
12. apr 2026
@jahana22

@anonym_78568d bosh v žiadnom prípade. Mala som 2x a teda umývala hrozne.

@jahana22 to je skor tabletami, ja pouzivam jar platinum iba

venom19
12. apr 2026

Ahoj, mame bosch a som spokojna. Umyva dobre, ale samozrejme zalezi aku tabletu do nej das.

autor
12. apr 2026

Pouzivam len jar platinum.. elektrolux isiel stale.. fakt teraz v aprili bude 12 rokov co sme ju mali ta umyvavka isla niekedy aj 3x za den.... ja zas nepotrebujem umyvacku za 700eur .. chcen nieco co nebude umyvat 3 hodiny .. 🙂

moze
12. apr 2026

Ja mam 11 rokov Siemens, ide 2-3x denne. Pouzivam len skrateny ECO program a umyva 1:38h.

marianarem
12. apr 2026

@anonym_autor My mame Boschku uz 10 rokov, raz si vyziadala opravu, inac fici, casto aj 2x denne, obcas aj 3. Ked sa pokazi, budem asi zase chciet Bosch.

anonym_fe6995
12. apr 2026

Miele

lubmar
12. apr 2026

Bosch jednoznacne,a to som uz vyskusala aj mnoho inych znaciek

gab1sol
12. apr 2026

Mali sme 2x Bosch. Spokojnosť. A 2x nie, že by sa pokazila, ale sťahovanie. Prvá slúži doteraz podnájomníkom viac ako 10 rokov. Druhú využívame my, ide takmer denne a funguje už 6. rok. Nekupujeme najdrahšie spotrebiče, ale ani tie najlacnejšie. Ale teda, neodchádzajú nám po 3-4 rokoch. Okrem jedného - Xiaomi robotický vysávač (už na druhom nám odišiel senzor).

simca06022011
12. apr 2026

Za mna.. primerane cena/vykon... bosch (siemens mam teraz v kuchyni a pride mi to uplne rovnake ako.bosch len drahsie). Popravde pracku a susicku mam miele. Za tie peniaze to podla mna nestoji = uz len za.tie nervy, ked sa pokazi tak drahy stroj. Inak umyvacku siemens zeolith mam 11rokov, raz bola opravovana (200eur). Miele pracku a susicku od 2013 (tiez uz servis za sebou maju a susicka.tento rok dosluzila, oprava mi uz rentabilna nepride). Ja kupujem drahsie stroje, vzdy stali za to, opravy su v pohode, ked to.porovnam s mamou co kupuje lacnejsie a vymenila napr za toto moje obdobie urcite 3 pracky uz, umyvacka sa jej polazila hned po zarucnej dobe.. stoji mi to za to. Len netreba zbytocne programy a extremne vysoke rsdy alebo naj naj produkty, novinky vyberat 😊

anonym_234011
12. apr 2026

Ahoj,v starom byte som mala siemens, 15 rokov bez závady, neuveriteľná bola. Do nového bytu som ani o inej značke ani neuvažovala, takže opäť siemens, tentokrát vstavaná. Dúfam,že vydrží aspoň toľko, čo tá prvá (možno im tam funguje dodnes).

hablko2
Včera o 04:17

Siemens nám funguje už 12 rokov

anonym_37614a
Včera o 04:23
@tato_

Moja skusenost za posledne roky je, ze nekupujem nic premiove a ani nedoplacam za uzasne moderne funkcionality. Uplne postacuje zakladna verzia, mozno mierne lepsie vybavena oproti uplnemu zakladu
Dnes je uplne bezne, ze domaci spotrebic odide po 3-4r uzivania. Riadim sa tymto pri spotrebnych veciach ako su chladnicka, mycka, tv, pracka atp.

@tato_ odkial mate tieto blbosti ze spotrebice vydrzia 3-4roky?
Vlastne Ano ked kupis ako pises to najlacnejsie .

Autorka Bosch a Siemens 👍👍

anonym_de235d
Včera o 06:22
@tato_

@tato_ Presne tak to robím aj ja.Pri spotrebičoch už nehľadím na to,aby to bola solídna značka,lebo ani tá nezaručuje dlhú životnosť.

anonym_15e37f
Včera o 06:36

Mali sme Beko(manzel kupil, pritom vzdy kupoval drahe a kvalitne spotrebiče, neviem, čo bol za napad tato znacka), ta vydrzala 7 rokov, ale cela zhrdzavela a rozpadala sa zaživa. Neodporúčam tuto značku. Teraz mame bosch, verim, že dopadne lepsie

anonym_de235d
Včera o 06:40

@anonym_autor Kúpila som si obyčajnú Moru a som spokojná.Pri výbere viac ako značka zavážili iné kritériá,napr.ci sa da sklopiť stojan na taniere,aby som mohla vkladat aj väčšie hrnce, či sa mi mycka zmestí do malej kuchyne, atď.Bohuzial, neviem, či ešte je možné nájsť v súčasnosti na trhu spotrebič so životnosťou 10 a viac rokov

tato_
Včera o 06:54
@anonym_37614a

@tato_ odkial mate tieto blbosti ze spotrebice vydrzia 3-4roky?
Vlastne Ano ked kupis ako pises to najlacnejsie .

Autorka Bosch a Siemens 👍👍

@anonym_37614a Tuto blbost mam zial z vlastnej skusenosti, napisem ti presny typ mycky, co nam odisla minuly rok po 4r.

anonym_984f11
Včera o 07:21

A juhokórejcom nieje nikto verný? My máme celu domácnosť LG. Mame aj take, ktore maju rok, ale uz aj x-ročne spotrebiče a v pohode..

marceeila
Včera o 07:26

Za mňa bosh, teraz mám kuchyňu aj spotrebiče z ikei a teda nie som spkojná s umývačkou. No keď sa pokazí tak kupujem bosh.

kiki68
Včera o 09:06

@anonym_autor my mame Elektra Bregenz, ma 5 rokov a oki, mama ma Bosch a svokra ma Siemens. Ten Siemens je najhorsi na udrzbu, Bregenz najlahsi na udrzbu. Bosch nieco medzi nimi.

danica2711
Včera o 09:35

moja mama pri výmene kuchyne pred 13 rokmi kúpila do Ikea-kuchyne aj ich umývačku, vtedy to malo značku tuším Lagan (vyrába to pre Ikeu Electrolux) a doteraz šlape ako hodinky. A stála (vtedy) nejakých 300 eur

anonym_fd5026
Včera o 11:40

Za mna beko su naj,pracka drzala 12ci 13 rokov,umyvacka pri 6clennej rodine ide skoro nonstop stala okolo 400€,ja beko milujem za malo penazi veeeela muziky.Kym moja kamoska uz vymenila dve super znackove moje beko fici.

princezna_bosorka
Včera o 19:28
@tato_

@tato_ ked kupujes lowcost, tak to samozrejme plati...

Strana
z2