icon

Ktorý kapsulový kávovar ponúka najlepšiu kávu?

Včera o 08:44

Ahojte, je tu niekto kto ma skusenosti s viacerymi kapsulovymi kavovarmi a vie porovnat ktora kava je najlepsia? Mala som doma kavovar na kapsule Dolce Gusto, ale nejak mi uz nechutia a posunula som dalej. A po dlhsej pauze mam znova chut si kupit nejaky kapsulovy kavovar. Skor oblubujem mliecnejsie “kavy”, kapucina, latte a pod. Poradte kavovar. Vdaka

Strana
z2
anonym_f89873
Včera o 15:26
@anonym_dccf56

@anonym_f89873 dobre.. ved ver comu chces v podstate... mne je to jedno.. a nacitaj si nieco o kvalite kavy s mletim tesne pred pripravou. snad ti docvakne aj ked to nepredpokladam 🙂

@anonym_dccf56 Nie kazda kava, ktoru ty cerstvo melies, musi byt nevyhnutne cerstvo naprazena. Mozno mas doma aj praziaren okrem mlynceka. Mozno melies sama, ale s nevhodnou hrubostou. Je vela premennych. Od odbornika mam informacie, ktoru som napisala. Kava v kapsuliach je namleta a hermeticky uzavreta. A ano, verim jemu. Lebo jeho poznam.

agnes28
Včera o 16:24

@anonym_autor ja mám zálusk na značku catler. Je to UNI kávovar na všetky značky kapslí

anonym_dccf56
Včera o 16:48
@anonym_f89873

@anonym_dccf56 Nie kazda kava, ktoru ty cerstvo melies, musi byt nevyhnutne cerstvo naprazena. Mozno mas doma aj praziaren okrem mlynceka. Mozno melies sama, ale s nevhodnou hrubostou. Je vela premennych. Od odbornika mam informacie, ktoru som napisala. Kava v kapsuliach je namleta a hermeticky uzavreta. A ano, verim jemu. Lebo jeho poznam.

@anonym_f89873 opakujes sa dokolecka.. ver mu kludne.. nic to nemeni na fakte ze kava z kapsul kvalitna nie je a nebude..

muchotrafka298
Včera o 17:02
@anonym_dccf56

@anonym_f89873 opakujes sa dokolecka.. ver mu kludne.. nic to nemeni na fakte ze kava z kapsul kvalitna nie je a nebude..

@anonym_dccf56 moze byt kvalitna vtedy, ak mas znovuplnitelnu kapsulu, do ktorej si sama pomelies alebo kupis pomletu kvalitnu kavu.

anonym_fafd3e
Včera o 17:15
@anonym_dccf56

@anonym_dccf56
Mylis sa kava Nespresso od Nestle je kvalitna je vakuovo balena v hlinikovych kapsulach je ovela lepsia, problem je ze chut je genericka, skus si dat ich Etiopsku a uvidis rozdiel, casto je problem ze ludia tie kavovary necistia plus voda z vodovodu...ale sa nehadam cerstvo namleta roast podla tvojej chute jasne ze lepsia.

anonym_dccf56
Včera o 17:35
@anonym_fafd3e

@anonym_dccf56
Mylis sa kava Nespresso od Nestle je kvalitna je vakuovo balena v hlinikovych kapsulach je ovela lepsia, problem je ze chut je genericka, skus si dat ich Etiopsku a uvidis rozdiel, casto je problem ze ludia tie kavovary necistia plus voda z vodovodu...ale sa nehadam cerstvo namleta roast podla tvojej chute jasne ze lepsia.

@anonym_fafd3e Mylis sa kava Nespresso od Nestle je kvalitna - no, pri tejto vete je nacase ukoncit asi aj celu debatu....

Strana
z2