icon

Nápady na prepojenie kuchyne a obývačky

csillagvirag
Včera o 07:53

Prosim dajte nápady,ako máte vy kuchynu spolu s obyvačkou.dakujem

Strana
z2
anonym_11d442
Včera o 17:42

Ja to mam teraz tak a nenavidim to,v lete idem prerabat,lebo ma slak triafa.V byte som mala oddelene a to bolo super.

anonym_43eb8a
Včera o 17:55

Nechoď do toho!
Každý kto ti napíše, že smrad nemá, tak klame. Potom ti ľudia nevaria, len si krajajú pečivo, ovocie a zeleninu. Otvárajú jogurty a jedia natierky. Proste neverím. Logicky, keď varis, a nemusíš vysmazat, tak pachy sú zo všetkých jedál, aj keď robíš polievky, pecies mäso, kapustnica, zemiaky varis atď…
Ja mám samostatnú kuchyňu a keď varim, zatvárať zasúvacie dvere a otváram okno. Ja mám obývačku ďaleko od kuchyne, bližšie je detská a tam zatváram dvere…

anonym_903aa3
Včera o 17:57

Mne by ani nevadili "pachy" z jedla. Okres karfiolu, keď sa varí mne tuším nič nesmrdí. Mali sme v byte spojene.Čo mi ale vadilo, že v tej obyvačke musim počúvať tie zvuky z kuchyne. Aj ten digestor je počuť, nie že nie. Mixér, umývačka...A je to pre mňa akoby absencia jednej izby. Napriklad , ked pride na navstevu kamoška , tak kecáme v kuchyni a chlap má klud v obyvačke. Tak isto dcéra so mnou v kuchyni a zať s mužom v obývačke. Mne toto "všetci pokope" nie vždy vyhovuje. U nás varí dosť aj muž, má kuchyni malú telku. Lebo si pustí na niečo na telefóne. A nie kazdy ma priestor pre návštevy. V prípade , že navsteva spí v obyvačke, je to uplne na prd.

mateson2004
Autor odpoveď zmazal
anonym_903aa3
Včera o 18:01

Okrem, nie okres🙂

sisska96
Včera o 18:41
@biba_18

@sisska96 sú jedlá ktoré smrdia nech robíš čo robíš… napr. huspenina. varený karfiol, chlieb vo vajci, bryndza… 😏 ale na tieto pachy digestor pomáha…

@biba_18 tak tieto vôbec nerobím, tak asi preto nesmrdí 😂

anonym_4b90db
Včera o 19:50
@biba_18

@sisska96 sú jedlá ktoré smrdia nech robíš čo robíš… napr. huspenina. varený karfiol, chlieb vo vajci, bryndza… 😏 ale na tieto pachy digestor pomáha…

@biba_18 tak ano su jedla ktore smrdia. Ale podla mna to je citit v celom dome. A popravde v nasej kuchyni s obyvackou sa to skor vyvetra ako inde v dome. V spalni vacne zabudnem otvorit okno ked dovarim. A ta je na opacnom konci domu. Pokial clovek kazdy den nesmazi rezne tak nenapachne vsetko okolo.

anonym_cb577d
Dnes o 00:57

@csillagvirag
Prepojenie kuchyna obyvacka je o inom ked obidvaja robite a sa stretavate po piatej vecer a mat odelenu kuchynu je kravina

Strana
z2