Oplatí sa kúpiť teplovzdušnú fritézu pre 1-2 osoby?
Zdravim, rozmyslam nad kupou nejakej fritezy, mate nejake odporucania? nejaka lacnejsia pre 1-2 osoby , oplati sa kupit ju? Vraj je to super miesto truby aj panvice ze vselico sa tam da robit, rychle je to, nemastné
ja mám tefal dvojkomorovú drahšiu, mama kúpila z lidlu tuším a obe sú super, určite sa oplatí kúpa 😁
Ja mám nejakú obyč z nay asi za 60€ a je super využívam takmer denne,robím v tom maso je super že použijem minimum oleja,ryby,
@anonym_autor ja mám tiež obyčajnú tepl. fritézu a používam skoro denne. Pečiem stehná, vysmážam, zapekám, lososa, pečiem zemiaky.
@anonym_autor ja mám tiež obyčajnú tepl. fritézu a používam skoro denne. Pečiem stehná, vysmážam, zapekám, lososa, pečiem zemiaky.
@anonym_autor u nás sa neosvedčila, ale niektorí ju používajú denne.
@3009 ako vysmazas?ja som tam robila karfiol trocha som ho postriekala olejom a nebol dobrý prezle boli bledé a suché vôbec sa mi to neopieklo.na rybu to používam to mám rada aspoň nesmrdu celý dom
ja mám malú pre 1 osobu a využívam ju keď nezapínam veľkú rúru - teda v lete a keď robím iba sebe…
My sme traja a odkedy ju mám som nezapla rúru (asi 3/4 roka ) mám ETA fritta
Ja som si myslela ze je to prave pre menej ludi. Tiez som pozerala. Ale nas je doma 6. Takze varim ozaj vo velkom. Ze som si myslela ze to ozaj uz to rury dam a dalsi spotrebic teda netreba.
Ja mám klasickú Tefal. A za mňa super vec. Robím si tam hranolky, minitky. Lososa. Kuracie od pŕs po stehná. Špizy, masové guľky. Zemiaky dosť často. Alebo aj omeletu už som robila. Ja som spokojná a to ju mám už 3 rok?
Ja som ju kúpila, tiež sme len 2 osoby, ale jedlo mi nechutí, všetko je pre mňa také suché, hranolky, rezne o ničom, nemajú tú správnu chuť a chrumkavost. Uz nepoužívam.
@anonym_autor
Pouzivam skoro kazdy den

@anonym_autor pouzivam na hranolky, kura sa mi v tom nedopieklo mozno moja chyba, je to rychlejsie ako rura. Tiez tam ohrievam miesti mikrovlnky tuhe potraviny, nie polievky