Plech nezakrýva dieru. Potrebujem názor elektrikára
Zober trosku sadry, rozmiesaj s vodou, zatri tie kraje a bude to rychlejsie hotove, nez si napisala tu otazku na mk. 🙂
Ja by som to zadadrovala aby tam ta dzura nebola, takto to je neestetickr a ak mas deti, tak aby sa tam.nesprtali nahofou
nie som elektrikár ( no mám manžela a teraz sme robili spolu doma elektriku ), no nehrozí nič nakoľko krabička kde sú káble je prekrytá a priskrutkovaná.... treba obsadrovať a vyplniť okolie el. krabičky,,,
netuším aký odborník vám tie krabičky sadroval....
Nie som odborník ale toto nie je podľa mňa kábel - vodič na elektriku. Toto je kábel na tv skôr. Ale veď na to je príhod zástrčka. Toto bol extra fuser.
Kabel je na varnu dosku....
Prosím ťa v záujme bezpečnosti teba a tvojej rodiny to daj spraviť niekomu normálnemu skúsenému a tohto ,,majstra" siiiilno kopni do riti.
Poslala som fotku mužovi, čo na to hovorí a zostal ticho, vraj na to nie je komentár
Dakujem Vam za odpovede.
Poslala som to mužovi elektrikarovi a poslal mi asi 10 rehotajucich smajlikov, že snáď za to nezaplatili 🤔
No takto to je minimalne neesteticke. Kabel sa nesmie dat vytrhnut, takze by mal byt nejak "zaisteny", co asi v tej krabicke nie je. Takze: vypnut prislusny istic, tu krabicku poriadne zasadrovat (a omalovat) a namiesto tej krytky dat kablovy vyvod (kablova vyvodka). Kabel je hadam aky ma byt a vo svorkovnici je ukonceny dutinkami.

Opýtaj sa na modrastrecha.sk. tam ti poradia lepšie. Toto je stránka na iné témy