icon

Skúsenosti s dlhodobým užívaním montovaného drevodomu

1. jan 2024

Ahojte, ste tu niekto, kto má postavený montovaný drevodom, ale ideálne už dlhšiu dobu? Uvažovali sme nad klasickým murovaným domom, no ceny sú brutálne a nemôžme si dovoliť s platmi v našom regióne platiť vyše 1000€ len za hypo. Uvažujeme teda nad možnosťou drevodomu, no som dosť na vážkach, na internete som čo - to prečítala, no stále som trochu skeptická, bojím sa veľmi najmä jeho životnosti, prípadných záplav, škodcov, alebo napr ma desí aj zemetrasenie aké bolo v októbri okolo Prešova, čo popukali riadne ešte aj murované domy. Uvádzajú síce záruku 30 rokov na statiku, no nerada by som pár rokov pred dôchodkom skončila bez bývania 😬
Ceny sú veľmi priaznivé, za tu cenu človek ledva kúpi vybývaný niekoľko desiatok starý dom v pôvodnom stave.

Strana
z11
ladygina
27. jan 2026

@ratira Krasne, uplne v pohode staci aj takyto maly domcek. 🙂 A ked spominas ten exterier- to uz mate hotove vsetko?

marcelik88
27. jan 2026

@ratira to už máte teda na komplet hotové? Aj bývate? Keď si písala, že na fotke ešte nie je hotový exteriér, to by vôbec mne osobne nevadilo, na ten je čas aj po nasťahovaní....

Strana
z11