icon

Thermomix TM6: Pomáha naozaj v kuchyni každý deň?

Dnes o 10:07

ahojte baby, kamoska ma lame na ten Thermomix TM6, vraj v tom uvarim vsetko od polievky az po cesto na chleba a vobec pri tom nemusim stat. ja varenie nenavidim a nebavi ma to, tak ma to laka. lenze ta cena 1400 eur ma dost desi. fakt v tom tie recepty funguju tak ze to len nahadzem a je to chutne? neni to len drahy mixér co mi bude zavadzat na linke? dajte daku realnu skusenost ci to pouzivate kazdy den.

anonym_f52497
Dnes o 10:20

ako si to ty predstavujes, ze to budes pouzivat denne??

elzena2
Dnes o 10:28
@anonym_f52497

ako si to ty predstavujes, ze to budes pouzivat denne??

@anonym_f52497 moja kolegyna to tiez pouziva denne a takisto ma na to laka. Vraj od natierok na ranajky, cez polievku na obed (su doma len zeny, tak im to staci) az po veceru. Ze dospievajuce dcery vdaka tomu maju normalne jedlo, nie len fastfood alebo bagety, ze sa im to zda prakticke, varit si v tom. Tiez neviem, ci je to hodne tych penazi. Ale ona je aj po rokoch nadsena.

anjelicek26
Dnes o 10:34

Mame TM5 a sice som si vzdy vravela, ze ho nepotrebujem, ale ano pouzivam treti ci dokonca stvrty rok prakticky kazdy den... a ano ak sa drzis receptov, mas tip top vysledok, u nas s tym varia casto deti, ked ani doma nie som... a na chlieb mam iny nadstavec, ale to su uz detaily...