Využívate teplovzdušnú fritézu?
Ano?Nie?Skusenosti?Nazory?Pouzivate casto,alebo je to skor lapac prachu?Budem rada za vsetky feedbacky a tipy.Dakujem 😊
Používam ale niekedy mám chuť ju hodiť z okna podobne ako aj tlačiareň notebook tablet a xy veci na ktoré nemám nervy 😍 🤣 🤣 🤣 zemiaky grilované urobí dobre ale so stehnami mi dnes došli sily, nie a nie sa urobiť
@sszuzu8 asi má slabý výkon. TF aspoň 2000w. Mne urobí stehná a krídla dokonale ani nie za 30 min. V rúre som také nikdy nerobila! Dokonca dcéra robila aj kačicu. Bola urobená rýchlejšie a lepšie ako v rúre.
@beata_k aha ďakujem, ja som obzerala skôr tie dvojkomorove cca 9litrove
@13uzivatelka11 To je len objem. Treba pozerat na samotnu plochu. Maso tam na seba nepoukladas ak ho chces mat prepecene. No s 2 by to mozno islo.
Aj u nás využitá denne . Kuracie stehna , stripsy , syry , zeleniny, hranolky , pizza , jaternice - lepšie sa mi nikde nepodarili , cestoviny v omackach ,”vyprážany “ karfiol / sampiony , fasirky , losos, fornety… u nás to denne využívajú hlavne deti . Prídu zo školy , po treningu a niečo si tam rýchlo pripravia keď nie som doma bezproblemov aj samé
Mám doma a kúpila som si aj do práce, malú za 20€, doležitý je výkon.
Zabere menej miesta ako microvlnka a aj ohriate jedlo je z nej chutnejšie.
Používam do nej papier na pečenie na to určený, aj silikónové formy sú, stojan na grilovanie, za mňa zdravé, rýchle, čisté varenie pri ktorom človek nemusí stáť.
Ja mam phillips, tu najvacsiu, kde zmestim cele kura. Je nas 5 a urobim tam pohodlne aj hranolky z dvoch kil zemiakov. Sama si navoli teplotu a dlzku pecenia. Mam ju uz tri roky a vyuzivam casto stale.
@anonym_badf2a Ja sa pýtam na to fŕkanie olejom, nie na čas pečenia. Z pizze urobenej v rúre ti strieka olej?
@soldi tie hranolky sú chrumkavé, prepečené, aj keď sú v kope na sebe? Nemusia byť rozprestreté ako v rúre na plechu?
@maminkadeticiek u nas ide asi kazdy den zapekanie peciva ráno, robím v nej ryby; bravčové panenku , krkovička, kura zemiaky, zeleninu nie len vyprážané ale aj na pecenie je to omnoho rýchlejšie ako v rúre. Jedlo v nej aj ohrievam
Ja mam phillips, tu najvacsiu, kde zmestim cele kura. Je nas 5 a urobim tam pohodlne aj hranolky z dvoch kil zemiakov. Sama si navoli teplotu a dlzku pecenia. Mam ju uz tri roky a vyuzivam casto stale.
@soldi Smiem sa spytat na konkretnu znacku?
@anonym_badf2a Ja sa pýtam na to fŕkanie olejom, nie na čas pečenia. Z pizze urobenej v rúre ti strieka olej?
@soldi tie hranolky sú chrumkavé, prepečené, aj keď sú v kope na sebe? Nemusia byť rozprestreté ako v rúre na plechu?
@belllinka ano. Su chrumkave a prepecene. Lepsie ako z rury. Ta moja ma aj upozorni kedy ich mam pretocit a sama si meni teplotu pocas pecenia
@soldi Smiem sa spytat na konkretnu znacku?
@maminkadeticiek tuto mam. Len starsi model
https://m.alza.sk/philips-7000-series-airfryer-...

@13uzivatelka11 https://www.nay.sk/friteza-teplovzdusna-eta-fri...
@beata_k aha ďakujem, ja som obzerala skôr tie dvojkomorove cca 9litrove