Bezpečnosť pubertiakov na koncertoch Separ
Idem sa sem asi len postazovat co moje pubertalne decko zase vymyslelo.uz vysse roka sa chysta na ten velkolepý koncert co usporaduva separ.ma 17nast uz na jeho koncertoch nie raz bol.clovek sa za ten cas tak nejako vysporiadal ze ide,ale nakoniec sa dozviem ze ide uplne sam.ja si to vobec neviem predstavit ,ze by som isla na taku akciu sama.chodievate nikto sam na koncert?syn je velky introvert .nepotrebuje nikoho a vystaci si bezne sam.ma kamaratov aj kamaratky ale osobny kontakt nejako nevyhladava.ide snimi von len sem tam kedy ma naladu.bratislava je 150km vzdialenaod nas.nasiel si spoje ako sa tam dostane a vsetko vybavil sam.zodpovedny je ale...ja tam mam stale ale, ze ide sam na taku akciu ,do takeho velkeho mesta.este doplnim ze koncert je len do nejakej cca 22hod a potom sa presuvaju do nejakeho klubu kde pokracuju do 4 hod rana.ja si to neviem ani predstavit co tam to moje nespolocenske decko bude robit same,mam aj strach ked ze dnesna doba je aka je,noc a bratislava no nic moc kombinacia...keby ide aspon s kamarotom s kamaratkou lepsie by mi bolo..
@dadis bola by som spokojna keby ide este s niekym nie sam.to mi vadi najviac
@zuza.m možno tam naozaj chce ísť s niekým,o kom nevieš. Možno vie o dievčati,čo tam bude s chce sa zoznámiť,možno....mne je divné,že tam chce ísť introvert sám. Koncert ešte ok, ale aj na párty?
No k téme,mám mladšieho syna a je zodpovedný a šikovný,viem si predstaviť,že by išiel sám a zvládol by sa o seba postarať.
Ale tiež by som zvažovala to,čo ty.....a úprimne?nepustila by som ho samého. Teraz nie je problém to,že by to chalan nezvládol. Problémom si induvidua okolo. Už opití ľudia sú neškodní oproti nadrogovaným partiám. Prečo zbytočne riskovať? A keď je človek sám,bez partie,je to ľahký terč.
Nemusí sa stať vôbec nič. A môže.
Nemôžme porovnávať dobu spred 10,či 20r.
Dost to tu mnohi zlahsuju. Mne ako "starej koze" 30 rocnej dal noekto nieco do pohara a to sme sedeli v bare vsetko kolegovia 11 ludi. A v malej zaprdenej dedine, ok turisticka oblast ale inak prdel sveta s 200 obyvatelmi mimo sezony.
Pohar som mala stale pri sebe, vsetci sme sa ppznali a stalo sa! Bol to hrozny pocit. Mala som prvy krat v zivote taky bleck out, ja realnecnetusim, co sa v tu noc stslo. Pamatam sa útrzkovizo na par veci. A to som vypila len jednu colu s trochou vydky a 2 glgy aperolu.
Fakt sa moze stat cokolvek. Keby mi dalsi niekto povie, ze vtedy so mnou spal, tak o tom neviem...
A tefa mohol by strajkovat kolko chce, po koncerte hajde domov s otcom.
@zuza.m možno tam naozaj chce ísť s niekým,o kom nevieš. Možno vie o dievčati,čo tam bude s chce sa zoznámiť,možno....mne je divné,že tam chce ísť introvert sám. Koncert ešte ok, ale aj na párty?
No k téme,mám mladšieho syna a je zodpovedný a šikovný,viem si predstaviť,že by išiel sám a zvládol by sa o seba postarať.
Ale tiež by som zvažovala to,čo ty.....a úprimne?nepustila by som ho samého. Teraz nie je problém to,že by to chalan nezvládol. Problémom si induvidua okolo. Už opití ľudia sú neškodní oproti nadrogovaným partiám. Prečo zbytočne riskovať? A keď je človek sám,bez partie,je to ľahký terč.
Nemusí sa stať vôbec nič. A môže.
Nemôžme porovnávať dobu spred 10,či 20r.
@terezka1947 no presne ja nemam problem ze by sa o seba nepostaral nejde o neho.ide o okolie.a keby ide s niekym alebo sa ma tam stretnut tak to povie.ved to.mi najviac vadi ze ide sam.no je introvert staci mu kontakt so spolocnostou v skole alebo na praxi a uz viac kontakt nevyhladava ako druhe deti ze len utekaju za kamaratmi.on ide cvicit ked tak 3x do tyzdna tam sa podla vsstkeho stretava skym cvici a to je vsetko.vikendy je doma viac menej.nejde uplne nikde.
Dost to tu mnohi zlahsuju. Mne ako "starej koze" 30 rocnej dal noekto nieco do pohara a to sme sedeli v bare vsetko kolegovia 11 ludi. A v malej zaprdenej dedine, ok turisticka oblast ale inak prdel sveta s 200 obyvatelmi mimo sezony.
Pohar som mala stale pri sebe, vsetci sme sa ppznali a stalo sa! Bol to hrozny pocit. Mala som prvy krat v zivote taky bleck out, ja realnecnetusim, co sa v tu noc stslo. Pamatam sa útrzkovizo na par veci. A to som vypila len jednu colu s trochou vydky a 2 glgy aperolu.
Fakt sa moze stat cokolvek. Keby mi dalsi niekto povie, ze vtedy so mnou spal, tak o tom neviem...
A tefa mohol by strajkovat kolko chce, po koncerte hajde domov s otcom.
@anonym_64eee3 tak toto sa stava a toho sa aj bojim .vidis mozno ti to dal aj niekto z partii a ani nevies.fakt da clivek moze spoliehat iba na seba
@anonym_64eee3 tak toto sa stava a toho sa aj bojim .vidis mozno ti to dal aj niekto z partii a ani nevies.fakt da clivek moze spoliehat iba na seba
@zuza.m
ano a to si zober, ze sme sa poznali a fakt je to taka zaprdena diera v lete s par ludmi. Idealne ked niekde ide a je moznost, nech si objednava plechovky na pitie alebo fakt dobre sleduje.
@svetlonos Crackfurt ma prezyvku :( Ale vraj to tam je dlhodoby problem.
@dadis
fuha tak to je brutal. Ka som tam bola v klube asi pred 20 rokmi 🫣 par krat a bolo v pohode. Tiez sme odchadzali prvym rannym vkakom a teda po vypocuti debati muzskej parzoe tam, sme palili za policajtami. Chodili tam stale, tak sme sa drzali pri nich radsej. Jamosja nerozumeka tak to ani neroesila, az pi mojom prekladw 🙂. Ale v meste bolo v pohode. No bola sim s normalnymi kudmi, mlada asi som si ani moc nevsimla.
@anonym_e11d84 no sak toto su tie dovody pre ktore sa mi to vpbec nepaci
@zuza.m tuším pred 4 rokmi bol love stream na štadióne, prišla dua lipa. Čo sa týka bezpečnosti, bolo to myslim veľmi dobre zvládnuté a tie desiatky tisic ludi sa v tom vlkom priestore stratili. Na druhej strane, ja nerozumiem, ako ho niekto môže pocuvat, tie jeho presne sú strašne, otestované človekom, ktorý akokeby nemal ani zakladoskolske vzdelanie
No ako to dopadlo
No ako to dopadlo
@terezka1947 dobre nastastie ,stastlivo doma.
Dohodli sme sa na kompromise ze pojde na 2 hodky do toho klubu a prideme pre neho lebo vlak isiel iba do 23hod.zoznamil sa tam s 2 chlapcami (19r) s ktorymi sa poznal z videnia z posilnovni.tak ze sme pre neho nakoniec ani neisli pretoze sa snimi presuval aj z koncertu do klubu aj na stanicu do vlaku az domov.je spokojny lebo v klube boli dalsi dvaja ktorych chcel vidiet...
Do BA a este do nejakeho klubu sameho urcite nie. Kamoska byva v centre mesta v okoli tychto klubov a nechcete vediet,co odtial vychadza. Sama nikdy v noci nechodi. 17r.je stale decko. Ja by som isla do BA s nim, isla by som na hotel a po koncerte by som sa s nim stretla.
Do BA a este do nejakeho klubu sameho urcite nie. Kamoska byva v centre mesta v okoli tychto klubov a nechcete vediet,co odtial vychadza. Sama nikdy v noci nechodi. 17r.je stale decko. Ja by som isla do BA s nim, isla by som na hotel a po koncerte by som sa s nim stretla.
@iwesska nebol to klub bolo to v nejakej podzemnej garazi ako pokracovanie toho koncertu.tak taka bola dohoda ze dojdeme pre neho.ja som sa hlavne bala tych presunov ked ze isiel sam.
@stvura 😳 Frankfurt - tak tam som bola pred rokom s teda tam by som svoje deti nepustila
@zuza.m zvladol to? urcite na jednotku...jj - Alex je na druhom konci sveta, takze si bacuje bezo mna/nas (ale on je taky cool chalan, nic ho nerozhodi-flegomos a uz mi spekuluje ze na VS asi v zahranici, ze tu je cierna diera - co k tomu dodat 🙂).
@dadis tak ja som tam bola pred 25r, takze to bol fakt ze klud...ked som pred dvoma rokmi bola pozriet byvalu spoluziacku - poviem ti, nesla som krokom zo stanice - v pohode by som dala maraton v chodzi na vitazstvo - strasne to tam vyzera, bezpecie je tatam...
@zuza.m zvladol to? urcite na jednotku...jj - Alex je na druhom konci sveta, takze si bacuje bezo mna/nas (ale on je taky cool chalan, nic ho nerozhodi-flegomos a uz mi spekuluje ze na VS asi v zahranici, ze tu je cierna diera - co k tomu dodat 🙂).
@dadis tak ja som tam bola pred 25r, takze to bol fakt ze klud...ked som pred dvoma rokmi bola pozriet byvalu spoluziacku - poviem ti, nesla som krokom zo stanice - v pohode by som dala maraton v chodzi na vitazstvo - strasne to tam vyzera, bezpecie je tatam...
@stvura je dobre ked je taky svedomity.patrika nebavi s nikym nic,ani sameho.nejako sa v nicom.nenasiel ani neuchvatil.

@zuza.m Dostala som aj ja 2 listky, ale nechce sa mi ist, ide moj 18r syn a berie 17r kamosa. Ja sa nejako extra nebojim. Bala som sa ked mal 17 a isli 3 kamosi sami do hor na turistiku na niekolko dni. Bojim sa, ze si teraz pokupoval nejaku horolezecku vybavu :(. A dcera, 16r bola s kamoskou na Szighete v lete, spat isli busom v noci odtial. Neboj, nech si to chalan uzije. Strach budeme mat vzdy.
@dadis bola by som spokojna keby ide este s niekym nie sam.to mi vadi najviac