Cena auta: Je 700 eur za prepis normálne?
je podľa vás normálne dať za prepis auta 700 eur keď napríklad ja s manželom to máme na jedlo na 2 mesiace???
rodinná znama... auto ma 250 koní preto také drahe,to sa v dnešnej dobe ľudia už ozaj nevedia uskromniť?
@anonym_c85e73 vieš to riešiť cez eSIM, kúpiš vopred a v Turecku rovno po prílete používaš
načo zbytočne platiť nenažratým operátorom
@anonym_51bcaa hej,budeme to musiet poriesit pred dalsou dovolenkou.
aj by som sa ti vysmiala, keby mi ťa ľúto nebolo.. závisť je sviňa
možno suseda dá manželovi aj doriadne najesť, preto ich má rád
@anonym_9af71a a ja nie?
@anonym_autor kašli nato, ani ja by som nedala 700 e za prepis. Ani také drahé auto nepotrebujem. Peniaze míňam na dôležitejšie veci. Tu aj zbytočné píšeš, tu na mk je každá milonarka, a 700 e pre nich sú len drobaky.
@anonym_autor kašli nato, ani ja by som nedala 700 e za prepis. Ani také drahé auto nepotrebujem. Peniaze míňam na dôležitejšie veci. Tu aj zbytočné píšeš, tu na mk je každá milonarka, a 700 e pre nich sú len drobaky.
@anonym_7027b8 ty si tiez mimo. Nejde o to, ci je 700€ pre niekoho malo alebo vela, ale co sa ona stara do cudzej penazenky a taniera?? Jej od huby nikto neodtrhol, ani z jej penazi nove auto nekupovali, nema ona o nic menej ako keby susedia neminali. To je pointa. Miesto tych pindov mala zobrat nadcasy v robote a mohla sa mat aj ona lepsie.
@anonym_autor tak si sa prisla vyplackat na kona,lebo doma to chudatenko osprostene nemas komu povedat.
Prosim nezavid a muzovi povedz,ze aj ty sa chces mat tak dobre ako oni,nech to zariadi,inak je schopak ako aj ty.
@anonym_c85e73 ľudia tú chodia s horšími vecami
@anonym_7027b8 ďakujem ❤️
@anonym_7027b8 ďakujem ❤️
@anonym_autor ty musíš byť veľmi jednoduchá osoba
@anonym_c85e73 ľudia tú chodia s horšími vecami
@anonym_autor teba zozerie ta zavist,sama si privodis choroby zo zavisti.Neni to dobra vlastnost a blokujes si pozitivne energie na to,aby si sa mala lepsie.Uvazuj trosku.
@minenkaa a čo viac chceš? značka hádam stačí,je to staré malé autíčko čo nás odvezie všade
@anonym_autor pockaj,ked sa pokazi,pojdes k susede si pozicat na opravu,vtedy ti bude dobra,ze??
Je az usmevne ako chce niekto dirigovat cudzich 🙂 co si maju a nemaju kupit....
@lindusss2016 my máme malé autíčko s nízkou spotrebou a sme šťastní za neho
@anonym_autor teba akurát štve,že nemáte na lepšie,drahšie auto.Tak ste nútení byť šťastní aj za také😂
@anonym_autor počuj,a nie si ty tá,čo sa chcela nasáčkovať do nového domu švagrovcom,keď oni išli na dovolenku😂
@anonym_7027b8 jasne keby si mala prachy tak budeš chodiť na starej šunke lebo sú to vyhodené peniaze. Tu nikto nepíše že užívateľky mk sú milionárky. Proste niektorí ľudia si mozu dovoliť viac a iný nie . Ale taku nenávisť mať v sebe lebo známa si môže dovoliť viac je až choré . Snáď si to tu nájde jej známa a poslednýkrát snou niekde bola
@anonym_autor teba akurát štve,že nemáte na lepšie,drahšie auto.Tak ste nútení byť šťastní aj za také😂
@anonym_fc9ba6 my iné nechceme,lebo auto má prevážať ľudí z bodu a do bodu b, ja nepotrebujem aby mal štýlové disky nové svetlá nový celolak a hučal na 2 ulice a zožral aj koňa
@anonym_fc9ba6 my iné nechceme,lebo auto má prevážať ľudí z bodu a do bodu b, ja nepotrebujem aby mal štýlové disky nové svetlá nový celolak a hučal na 2 ulice a zožral aj koňa
@anonym_autor kazde stare auto,treba vymenit,aky je to rocnik???Lebo budes mat na kazdorocne stk??
@anonym_7027b8 jasne keby si mala prachy tak budeš chodiť na starej šunke lebo sú to vyhodené peniaze. Tu nikto nepíše že užívateľky mk sú milionárky. Proste niektorí ľudia si mozu dovoliť viac a iný nie . Ale taku nenávisť mať v sebe lebo známa si môže dovoliť viac je až choré . Snáď si to tu nájde jej známa a poslednýkrát snou niekde bola
@parvinka0001 musela jej aspon jedna potlapkat po pleci.
@lindusss2016 my máme malé autíčko s nízkou spotrebou a sme šťastní za neho
@anonym_autor Stastni za neho 🙈
@anonym_autor ved vy nan ani nemate,tak je jasne,ze ho nepotrebujete.To len klames samu seba.
Takze tebe vadiaj to, ze si daju vvrestike steak a mas este aj cas lustrovat na internete spotrebu ich auta? Jemine 😄 Keby si radsej tu energiu venovala sebe, mozno by si si o par rockov nasetrila na dobre auto aj ty a nemusela zavidiet. Ale teba asi stve to, ze dali tych 700€ za prepis namiesto toho, aby pomohli vam, vsakze? 😄
Závisť je sviňa.
@anonym_3ffc60 Bože môj, prečo hned závisť? Podľa seba súdim teba?
Takze tebe vadiaj to, ze si daju vvrestike steak a mas este aj cas lustrovat na internete spotrebu ich auta? Jemine 😄 Keby si radsej tu energiu venovala sebe, mozno by si si o par rockov nasetrila na dobre auto aj ty a nemusela zavidiet. Ale teba asi stve to, ze dali tych 700€ za prepis namiesto toho, aby pomohli vam, vsakze? 😄
@anonym_cf88f8 presne,chcela su chudiatko od nej pozicat,to tak planuje,ze jej plany zozrala koza.A suseda sa odmlcala a potom zistila,ze len prepis stal 700eur.Ale jej pozicat nechce,asi vie preco.
@anonym_3ffc60 Bože môj, prečo hned závisť? Podľa seba súdim teba?
@anonym_57595b precitaj si celu diskusiu,este aj steak jej zavidi,ze oni len pizzu si daju.
@anonym_3ffc60 majú iné takže nie je to nutnosť
@anonym_autor takže závidíš, a áno prihlásenie auta je podľa kubatúry
@anonym_3ffc60 majú iné takže nie je to nutnosť
@anonym_autor a co akoze maju ine??Ze vy ste sa zmohli len na 1 stare auto za 1000eur,neznamena,ze oni musia mat tiez len 1 staru rachotinu.Aj my mame 3 auta a co??Pouzivame vsetky.
@anonym_autor kazde stare auto,treba vymenit,aky je to rocnik???Lebo budes mat na kazdorocne stk??
@anonym_c85e73 preto kupujú 20 ročne auto?
@anonym_c85e73 preto kupujú 20 ročne auto?
@anonym_autor a co teba potom,nech kupia aj nove priam vyrobene z linky.
@anonym_autor a co teba potom,nech kupia aj nove priam vyrobene z linky.
@anonym_c85e73 keby aspoň nové za tie peniaze ale dobrovoľne kúpiť starú sprostosť lebo to je legenda podľa môjho muža 😂 nikdy také peniaze za auto ani za nové

@sisa_s však nič nepočúva
@anonym_autor tak si sa prisla vyplackat na kona,lebo doma to chudatenko osprostene nemas komu povedat.
Prosim nezavid a muzovi povedz,ze aj ty sa chces mat tak dobre ako oni,nech to zariadi,inak je schopak ako aj ty.