Cena auta: Je 700 eur za prepis normálne?
je podľa vás normálne dať za prepis auta 700 eur keď napríklad ja s manželom to máme na jedlo na 2 mesiace???
rodinná znama... auto ma 250 koní preto také drahe,to sa v dnešnej dobe ľudia už ozaj nevedia uskromniť?
@anonym_autor a to kupili za tvoje peniaze??Ty si im pozicala nan,ci na co toto riesis.
Zarobili si,kupili si bodka,ty si zarob tiez a kup si tiez
@anonym_c85e73 ja som finančne gramotna
@anonym_autor az tak,ze ti ani suseda pozicat peniaze nechcela,no tomu sa hovori riadna gramotnost.
@anonym_autor ano,aj pre takych,ako ty slnko svieti,dnes, asi trosku viac,ale uz je tu august😀
@anonym_autor najdi si lepsie zamestnanie,muza tiez vyzen nech hlada lepsiu pracu,aby si sa nemusela zhadzovat pred susedou,ze nemate tyzden pred vyplatou za co kupit jest.
Ok toto bude jasny trol, prosim nekrmte ho 🥴...
@anonym_autor jaaaaj tak, oni ta seru tak celkovo uz len tym, ze su. Tak to uz chapem. 🤣
Takto zit, a stretavat sa s ludmi co ta takto seru je fakt na mrtvicku. Mozno nie dnes alebo zajtra, ale coskoro. Este si ublizis. Vybal pravdu muzovi, ze ti v ich spolocnosti nie je dobre a uz viac s nimi nechod. Ved moze ist sam. Ty si zajdi s kamkou na kafe a mozete ich rozobrat, ze na nich nitka neostane sucha.
@oceanahory Ale toto je vcelku zabavny trol. Lepsie nez 500x biely test a ci je tehotna. 🙃
Trocha odbočím od hlavnej témy. Nejaká vymyslená suseda a 20 ročné subaru mi žily netrhá.
Ale keď sme už tu, rada by som vedela vaše uvažovanie.
Dnes sme boli v autosalóne, potrebujeme ešte jedno auto do rodiny.
Muž mi ukazoval krásne veľké auto, také s koníkom (nie Ferrari), ostro červené. Pred 10-15 rokmi by som si ho išla vyskúšať a určite by som bola nadšená, ale teraz som sa na to ani nepozrela, nemám chuť na také auto. Už nechcem, aby všetci vedeli, že idem. Vybrala som si menšie, vraj spoľahlivé suv, nenápadnej sivej farby a o polovicu lacnejšie. Len ja starnem týmto spôsobom?
@anonym_autor najdi si lepsie zamestnanie,muza tiez vyzen nech hlada lepsiu pracu,aby si sa nemusela zhadzovat pred susedou,ze nemate tyzden pred vyplatou za co kupit jest.
@anonym_c85e73 ja len nerozhadzujem treba čítať s porozumením
Trocha odbočím od hlavnej témy. Nejaká vymyslená suseda a 20 ročné subaru mi žily netrhá.
Ale keď sme už tu, rada by som vedela vaše uvažovanie.
Dnes sme boli v autosalóne, potrebujeme ešte jedno auto do rodiny.
Muž mi ukazoval krásne veľké auto, také s koníkom (nie Ferrari), ostro červené. Pred 10-15 rokmi by som si ho išla vyskúšať a určite by som bola nadšená, ale teraz som sa na to ani nepozrela, nemám chuť na také auto. Už nechcem, aby všetci vedeli, že idem. Vybrala som si menšie, vraj spoľahlivé suv, nenápadnej sivej farby a o polovicu lacnejšie. Len ja starnem týmto spôsobom?
@anonym_05a282 čo ja viem ja len nerada minam na blbosti
@anonym_c85e73 ja len nerozhadzujem treba čítať s porozumením
@anonym_autor no ved citame,ze ked treba pomoct tak sa suseda zamlcuje,cize si si od nej pytala eura,a ona sa odmlcala a tu zrazu aha,dalsie auto na dvore,miesto toho,aby tebe pozicala.Aspon neklam,sama si to napisala.A toto moze napisat len taky clovek,co uz pytal.
@anonym_3ffc60 Bože môj, prečo hned závisť? Podľa seba súdim teba?
@anonym_57595b Ty si asi z rovnakého cesta ako autorka, keď to nevidíš
@anonym_57595b Ty si asi z rovnakého cesta ako autorka, keď to nevidíš
@anonym_3ffc60 A ešte aj predsudky k tomu všetkému.
@anonym_autor ale ty si uplne bez hanby,mna by hanba tak fackovala,pytat si od susedy eura,ze az.Bolo by to tak obrovske zlyhanie moje aj muzove,ze sama by som to asi nepredychala.A ty tu ides kydat na susedu,za to,ze si kupili auto.Si uplne bez hanby,fuj a ze fin.gramotna kokos.
@anonym_autor a dufam,velmi dufam,ze nemate deti.
@anonym_autor ja ked vidim ake imbecilne nazvy si davaju do SPŽ na želanie a to stoja tie dve tabuľky 500€ prosím😉

@anonym_c85e73 keby aspoň nové za tie peniaze ale dobrovoľne kúpiť starú sprostosť lebo to je legenda podľa môjho muža 😂 nikdy také peniaze za auto ani za nové
@anonym_autor a to kupili za tvoje peniaze??Ty si im pozicala nan,ci na co toto riesis.
Zarobili si,kupili si bodka,ty si zarob tiez a kup si tiez